«Μπάχαλο» με την στελέχωση της Πυροσβεστικής (λήγει 10/2 η θητεία των πενταετών)- 38 προβλέπει η σύμβαση με Fraport στο Αεροδρόμιο & αυτή τη στιγμή είναι 25 (Δηλώσεις στην Aegeanews.gr)

0
3791

Στην Κω βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδ/σου Γιάννης Χατζηκυριάκος, μαζί με τον ΓΓ της Ένωσης Γιάννη Δημητρακόπουλο και τον Ταμία της Ένωσης Παναγιώτη Κωνσταντάκη, οι οποίοι θα έχουν συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες για ενημέρωση αναφορικά με όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό σώμα και καταγραφή των τοπικών προβλημάτων.

Σε ότι αφορά την υπηρεσία στο Αεροδρόμιο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ αυτή τη στιγμή υπηρετούν 25 μόνιμοι Πυροσβέστες ενώ η σύμβαση με την Fraport προβλέπει συνολικά 38 κσι σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Χατζηκυριάκο τα άτομα αυτά τα οποία θα καλύψουν τη διαφορά σε ανθρώπινο δυναμικό στην υπηρεσία του Αεροδρομίου, έχουν ήδη βρεθεί από την υπόλοιπη Ελλάδα (έως ότου αναλάβει η Fraport οπότε και αναμένονται οι σχετικές μεταθέσεις).

Σε ότι αφορά την υπηρεσία της Κω, με την λήξη της θητείας των 19 πενταετών που υπηρετούν εκεί, την Παρασκευή 10/02/17, εάν και εφόσον δεν βρεθεί  λύση  με τη μονιμοποίησή τους,  αναμένεται να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης.

ΒΙΝΤΕΟ οι πρωινές δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Χατζηκυριάκου στην δημοτική τηλεόραση Κω.

Γ. Χατζηκυριάκος (Πρόεδρος Ένωσης Πυροσβεστών Δωδ/σου) στην Aegeanews: Εργασιακή ομηρία χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους

  1. Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, πως θα χαρακτηρίζατε το 2016 για την υπηρεσία σας και ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το 2017;

Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της και καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό, αναδεικνύοντας τα θετικά και τα αρνητικά συμπεράσματα που μας άφησε. Σίγουρα το θετικότερο όλων είναι ότι για ακόμη μία χρονιά, παρόλα τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα, εμείς οι Πυροσβέστες δώσαμε τον αγώνα μας και βγήκαμε νικητές, υγιείς και προπάντων ζωντανοί. Δυστυχώς όμως για ακόμη μία χρονιά τα αρνητικά όχι μόνο υπερτερούν αλλά για να ακριβολογώ αντί να μειώνονται χρόνο με το χρόνο πολλαπλασιάζονται.

Εμείς οι Πυροσβέστες όπως και να έχει δεσμευόμαστε στους συμπολίτες μας ότι με τα όποια μέσα διαθέτουμε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση της ζωής και περιουσίας τους, από τους κινδύνους των πυρκαγιών και των θεομηνιών. Αυτό που εμείς ζητάμε από όλους τους φορείς είναι να μας δώσουν τα εχέγγυα, ώστε ο αγώνας μας να ξεκινάει επί ίσης όρους!!!

  1. Από το τελευταίο σας σχόλιο αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεστε σε ελλείψεις εξοπλισμού. Αυτές οι ελλείψεις κατά πόσο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα σας σε ένα πιθανό συμβάν στο νησί της Κω;

Η Ένωση μας τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια να αναδείξει το σημαντικό πρόβλημα των ελλείψεων, με σωρεία εγγράφων προς την φυσική και πολιτική μας ηγεσία. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω ότι αναφερόμενος στις ελλείψεις δεν αναφέρομαι μόνο σε μέσα ατομικής προστασίας, όπως στολές, μπότες, κράνη που σημειωτέον έχουν να μας χορηγηθούν από το 2008. Αναφέρομαι και στις ελλείψεις σε προσωπικό, πυροσβεστικά οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό…

Όσο αφορά το ερώτημα σας, θα σας απαντήσω εντίμως ότι ναι, είναι αυτονόητο οι όποιες ελλείψεις να μας επηρεάσουν σε κάποιο βαθμό. Όταν πας σε μία «μάχη» πρέπει να είσαι έτοιμος, εκπαιδευμένος και «πάνοπλος». Όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα Δωδεκάνησα είναι 100% επαγγελματίες και σε πολλές περιπτώσεις υπερβάλουν εαυτό προσπαθώντας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας. Μας λείπουν από κάποιο βαθμό και πέρα όλα τα υπόλοιπα.

  1. Θα μπορούσατε να αναφερθείτε ώστε να ενημερωθεί και ο κόσμος, με λίγα λόγια για κάθε μία από τις παραπάνω ελλείψεις που επικαλεστήκατε;

α. Μέσα Ατομικής Προστασίας

Όπως προανέφερα πέρα από τον ατομικό εξοπλισμό που υπάρχουν τρομερές ελλείψεις στους συναδέλφους μας, αφού η τελευταία χορήγηση πραγματοποιήθηκε το 2008, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και σε ελλείψεις, ελέγχους και συντηρήσεις μέσων ατομικής προστασίας. Χημικές στολές που έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης και δεν έχουν αντικατασταθεί, κοινές προσωπίδες και όχι ατομικές όπως προβλέπουν οι στοιχειώδη κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, πλημμελή έλεγχοι σε πλάτες και παρελκόμενα των αναπνευστικών συσκευών. Μετά από πολλά κρούσματα προβλημάτων υγείας και θανάτων συναδέλφων μας, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με την εγκύκλιο 117 της 08-09-2015 ήρθε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο κομμάτι της ασφάλειας και υγείας των συναδέλφων μας. Η συγκεκριμένη εγκύκλιο προσπάθησε να βάλει τους κανόνες στην ορθή χρήση, συντήρηση και αποθήκευση των μέσων ατομικής προστασίας, αυτό όμως από μόνο του δεν μπορεί να αποδώσει, αφού για να υλοποιηθούν όλα όσα προβλέπονται χρειάζονται χρήματα και όπως αντιλαμβάνεστε πλέον ότι έχει κόστος για το Κράτος, δε υλοποιείται ποτέ.

β. Πυροσβεστικά Οχήματα – Υλικοτεχνικός εξοπλισμός

Ένα μεγάλο χρόνιο πρόβλημα είναι αυτό της παλαιότητας των πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και το κόστος συντήρηση τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα συγκεκριμένα κονδύλια που διατίθενται για τη συντήρηση και την προμήθεια των ανταλλακτικών τους, μειώθηκαν αισθητά. Όσο αφορά τα πυροσβεστικά οχήματα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο μεγαλύτερος όγκος των πυροσβεστικών οχημάτων της Περιφέρειας μας, που καλούνται να ανταπεξέλθουν και να επιχειρήσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε δύσβατες περιοχές ξεπερνά τα 25-40 έτη με ότι συνεπάγεται για την αξιοπιστία τους, την αποτελεσματικότητάς τους και την προστασία που παρέχουν στους Πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κω έχει στην διάθεση της αυτή τη στιγμή ώστε να μπορεί ανταπεξέλθει σε όλα τα συμβάντα που υπάρχουν, μόλις επτά (7) πυροσβεστικά οχήματα με συνολική χωρητικότητα σε νερό που δεν ξεπερνά τα 19.000 lt !!!!.και τα πέντε (5) εξ αυτών να είναι μεταξύ 25-35 ετών.

Η Ένωση μας γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της νήσου Κω έχει ζητήσει με έγγραφο της την άμεση ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω με τουλάχιστον δύο (2) νέα πυροσβεστικά οχήματα τύπου UNIMUG και ενός 10 t. Με τον τρόπο αυτό θα δοθούν τα κατάλληλα όπλα ώστε να μπορεί η υπηρεσία ανά πάσα στιγμή να ανταπεξέλθει σε ότι χρειαστεί.

γ. Έλλειψη προσωπικού

Οι ελλείψεις σε προσωπικό στην Περιφέρειά μας είναι ένας δυσεπίλυτο πρόβλημα, αφού όσες προσπάθειες και αν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από μεριάς μας, όσοι συνάδελφοι και αν τοποθετηθούν με μεταθέσεις στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες μας, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα τα προβλήματα θα είναι τα ίδια. Άποψη μας είναι ότι όσο δεν υπάρχει στο Πυροσβεστικό Σώμα ένας ενιαίος Κανονισμός Μεταθέσεων αλλά τρεις ή τέσσερις που υπάρχουν σήμερα, τα προβλήματα θα παραμένουν τα ίδια. Ενιαίος Κανονισμός όπου όλοι θα γνωρίζουν που θα υπηρετήσουν για πόσο και πότε τελικά θα τοποθετηθούν να υπηρετήσουν πλησίον στους τόπους καταγωγής ή επιθυμίας τους.

Είναι λογικό οι συνάδελφοι μας που είναι μακριά από τα σπίτια τους και καλούνται να υπηρετήσουν στην Περιφέρεια μας να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το υπάρχον μπερδεμένο σύστημα των πολλών Κανονισμών Μεταθέσεων για να βρουν τρόπους να φύγουν. Είναι λογικό να ψάχνουν να βρουν τρόπους να μετατεθούν όταν βλέπουν ότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοι τους, ίδιας ή νεώτερης σειράς με την έξοδο τους από τη Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών τοποθετούνται απευθείας σε Υπηρεσίες πλησίον στα σπίτια τους, ενώ οι ίδιοι έχουν ξεχαστεί, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ρόδου, Κω, Καρπάθου, χιλιόμετρα μακριά από τα δικά τους σπίτια, για περισσότερο από 6-7 χρόνια. Είναι λογικό να ψάχνουν να βρουν τρόπους να μετατεθούν κάνοντας χρήση κάποιων διατάξεων άρθρων που τους δίνουν το δικαίωμα άμεσης μετάθεσης τους. Γνωρίζεται ότι κάποιοι συνάδελφοι μας έχουν φτάσει στο σημείο να βγάζουν διαζύγιο προκειμένου να διεκδικήσουν από τα δικαστήρια την κηδεμονία των τέκνων τους και αυτομάτως να δικαιωθούν μετάθεσης με άρθρο σε Υπηρεσίες πλησίον των τόπων καταγωγής τους; Αυτό και πολλά άλλα κάνει το υπάρχον σύστημα, χωρίζει οικογένειες!

Πέρα όμως από τον ενιαίο Κανονισμό Μεταθέσεων, τίθεται και ένας επιπλέον προβληματισμός που έχει επισήμως αποτυπωθεί από την Ένωσης μας. Εάν σήμερα που μιλάμε με ένα μαγικό τρόπο οι υπηρεσίες και τα κλιμάκια της Περιφέρειας μας κατάφερναν να καλύψουν τα όποια οργανικά κενά σε προσωπικό υπάρχουν, το προσωπικό αυτό θα επαρκούσε για να καλύψει τις όποιες απαιτήσεις των νησιών μας; Η απάντηση η δική μας είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καλύψουμε τις ελλείψεις σε προσωπικό με βάση τα οργανογράμματα των Υπηρεσιών και Κλιμακίων μας όπως αυτά είχαν προσδιοριστεί πριν από δεκαετίες. Τότε που η Κάρπαθος είχε μόνο ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, ενώ η Κω και η Ρόδο δεν είχαν ούτε το 1/5 από τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα πολυκαταστήματα που έχουν σήμερα. Ενώ όμως οι κίνδυνοι τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας έχουν πολλαπλασιαστεί (ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, μεγάλοι χώροι συνάθροισης κοινού…) η οργανική δύναμη των υπηρεσιών και κλιμακίων έχει παραμείνει η ίδια.

  1. Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται όλο και περισσότερες αντιδράσεις στο θέμα της εξαγοράς των περιφερειακών αεροδρομίων μαζί και της Κω, από την εταιρία Fraport. Μάλιστα πρόσφατα με σειρά εγγράφων σας είχατε διατυπώσει την αντίθεση σας σχετικά με την διαδικασία που έχει ακολουθηθεί. Μπορείτε να μας εξηγήσετε με ποιο ακριβώς τρόπο η αγοραπωλησία των αερολιμένων επηρεάζει το Πυροσβεστικό Σώμα και τη λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κω;

Πράγματι η Ένωση μας με σειρά εγγράφων και παρεμβάσεων της έχει τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, καταθέτοντας τους προβληματισμούς της στο κομμάτι που αφορά την εμπλοκή του Πυροσβεστικού Σώματος στην πυρασφάλεια των αερολιμένων. Έχουμε επισημάνει την κατά την άποψη μας προχειρότητα που έχει επιδειχθεί, αφού ενώ γνωρίζαμε από τις αρχές του προηγούμενου έτους για τις απαιτήσεις της Fraport αναφορικά με τον αριθμό των συναδέλφων μας που θα πρέπει να επανδρώσουν τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες, ανταυτού παρατηρήθηκε μία περίεργη κωλυσιεργία στο θέμα και κανένας σχεδιασμός.

Με την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, η κοινοπραξία FRAPORTSLENTEL εξέφρασε την πρόθεση της η πυρασφάλεια των συγκεκριμένων αερολιμένων να παραμείνει στο Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά με τη ρητή υποχρέωση του δεύτερου να επανδρώσει τις συγκεκριμένες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες με έναν συγκεκριμένο αριθμό Πυροσβεστών.

Στην προσπάθεια της η φυσική και πολιτική ηγεσία να καλύψει την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αερολιμένα Ρόδου με τον απαιτούμενο αριθμό Πυροσβεστών, ξεκίνησε μία σειρά μεταθέσεων από Υπηρεσίες εντός της Περιφέρειας μας. Αυτό είναι το οξύμωρο το οποίο και καταγγέλλαμε, αφού θεωρούμε ανώφελο να προσπαθούν τα καλύψουν τα κενά των υπηρεσιών των αεροδρομίων εις βάρος μίας άλλης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ή Κλιμακίου. Τα προβλήματα θα τα βρούμε ξανά μπροστά μας.

Παράλληλα καταγγείλαμε τους εν γένει χειρισμούς και αποφάσεις της φυσικής μας ηγεσίας, η οποία στην προσπάθεια της να εξευρεθεί ο απαιτούμενος αριθμός πυροσβεστών που θα επανδρώσουν τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των Αερολιμένων, προχώρησε σε μία επίδειξη ανεξήγητης υποταγής στις εντολές της  πολιτικά προϊστάμενης αρχής. Δίχως διάλογο, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς  ίχνος σεβασμού στην μέχρι σήμερα προσφορά των πυροσβεστών της χώρας, προχώρησε σε τροποποίηση του Κανονισμού Μεταθέσεων που θα επιφέρει ιδιαιτέρως δυσμενείς συνέπειες για τους υπαλλήλους και ένα διαρκές ξεσπίτωμα!

Όλα αυτά και άλλα τόσο προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας, μας κάνουν να είμαστε επιφυλακτικοί στο αν το όλο εγχείρημα θα είναι προς όφελος των συμπολιτών μας ή απλά της συγκεκριμένης εταιρίας.

  1. Τελευταία έχει γίνει πολύς λόγος για τη χορήγηση των γονικών αδειών & διευκολύνσεων στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Μπορείτε να μας πείτε δύο λόγια αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα;

Είναι ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα το οποίο τουλάχιστον εμείς ως Ένωση είχαμε αναδείξει αρκετά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός ότι ο Πυροσβέστης σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα μέχρι πριν τρία χρόνια δεν είχε θεσμοθετημένη τη χορήγηση γονικών αδειών και διευκολύνσεως, πράγμα που έγινε μετά από μεγάλη χρονική καθυστέρηση με την εφαρμογή του Π.Δ. 3/2014.

Έκτοτε επήλθαν κάποιες τροποποιήσεις με πιο πρόσφατο το Π.Δ. 82/2016 το οποίο από τη μία διόρθωσε κάποιες παλαιές στρεβλώσεις όπως την δυνατότητα εξάντλησης της γονικής αδείας μέχρι την συμπλήρωση του τετάρτου (4) έτους του τέκνου και τη δυνατότητα χρήσης της και στους δύο γονείς, από την άλλη με μία αδιανόητη διάταξη εξαιρεί το δικαίωμα χρήσης της άδειας αυτής το χρονικό διάστημα από 15/6 έως 15/9 έκαστου έτους λόγω αυξημένων επιχειρησιακών αναγκών!!

Πέρα από το αίσθημα της αδικίας που νιώθουμε όλοι οι Πυροσβέστες, αφού η συγκεκριμένη εξαίρεση αφορά μόνο το Πυροσβεστικό Σώμα και κανέναν άλλο ένστολο (Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα), η συγκεκριμένη διάταξη δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις οικογένειες των συναδέλφων που κάνουν χρήση του δικαιώματος, αφού καλούνται εις βάρος των οικογενειών τους να καλύψουν τους καλοκαιρινούς μήνες τις ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ σε προσωπικό.

Απαίτηση τόσο των Πρωτοβάθμιων όσο και του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου είναι η κατάργηση της εξαίρεσης αυτής, ώστε να προστατευτεί ο θεσμός της οικογένειας, που ήταν και θα παραμείνει το θεμέλιο της υγιούς κοινωνίας μας!

  1. Στις 10-02-2017 εκπνέει η σύμβαση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Τι εικόνα έχετε σχετικά και ποια είναι η δική σας θέση για το συγκεκριμένο θέμα;

Πράγματι ενώ όπως πολύ σωστά επισημαίνετε στις 10-02-2017 εκπνέει η σύμβαση των συναδέλφων μας Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, δυστυχώς βλέπουμε τη διαδικασία μονιμοποίησης τους να βρίσκεται στον αέρα και ουδείς να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει αυτό που καταγγέλλουμε όλο το προηγούμενο διάστημα, για έλλειψη προγραμματισμού και στρατηγικής, με αποτέλεσμα την εργασιακή ομηρία χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας!

Τελευταία βλέπουμε μία προσπάθεια όλων όσων ευθύνονται για την συγκεκριμένη παλινωδία να προσπαθούν μας πείσουν ότι η μονιμοποίηση δεν μπορεί να προχωρήσει για δύο σοβαρούς λόγους, πρώτος λόγω της μνημονιακής υποχρέωσης για περιορισμό των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα σε αντιστοιχία πέντε αποχωρήσεις για κάθε πρόσληψη και δεύτερος η καταχώρηση της κατηγορίας των πενταετών πυροσβεστών ως έκτακτο και όχι ως τακτικό προσωπικό των μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, γεγονός που προσκρούει στην ρητή νομοθετική πρόβλεψη της ένταξης της συγκεκριμένης κατηγορίας στο πυροσβεστικό προσωπικό!

Όσο αφορά το πρώτο επιχείρημα και τις αιτιάσεις της δήθεν μνημονιακής υποχρέωσης της Χώρας μας στον περιορισμό προσλήψεων στον δημόσιο τομέα λόγω των δημοσιονομικών προβλημάτων, μόνο μειδίαμα και αίσθημα ανισότητας μπορεί να προκαλέσει, αφού από το έτος 2014 έως το έτος 2016 το αντίστοιχο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να μονιμοποιήσει σε αντίστοιχη περίπτωση 1.936 ειδικούς φρουρούς μετά από πενταετή θητεία, ενώ παρόμοιες αποφάσεις μονιμοποίησης έχουν εκδοθεί για την κατηγορία των ΕΠΟΠ στον Ελληνικό Στρατό.

Το δεύτερο επιχείρημα απλά μας επιβεβαιώνει ακόμη μία φορά για την προχειρότητα που επέδειξαν οι υπεύθυνοι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, στάση που μας κάνει να διερωτόμαστε αν πράγματι όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τον συγκεκριμένο σκόπελο ή απλά δεν ήθελαν!

Θέση όχι μόνο δική μου αλλά και ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο ο Ν. 3938/2011 που προβλέπει την μονιμοποίηση τους, δηλώνοντας απερίφραστα την συμπαράστασή μας για το εμπαιγμό που δέχονται.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ επισκέψεων: «Περιοδεία αντιπροσωπείας του Δ.Σ της Ένωσης στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της νήσου Κω»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αντιπροσωπεία της Ένωσης μας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Χατζηκυριάκος Ιωάννης, ο Γεν. Γραμματέας Δημητρακόπουλος Ιωάννης και ο Ταμίας Κωνσταντάκης Παναγιώτης,  βρίσκεται από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και μέχρι τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Κω, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων και να καταγράψει τυχόν προβλήματα σας. Συγκεκριμένα:

  1. Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/ 09:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των συναδέλφων στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω.

  2. Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/ 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω κ. Μαυρίδη Γρηγόριο

  3. Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/08:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κω.

  4. Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/09:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κω κ. Μπελογιάννη Ευστάθιο.

  5. Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/11:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω κ. Γεώργιο Κυρίτση.

  6. Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/13:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Μανώλη Καβαδάκη Συντονιστή της Οργάνωσης Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τον κ. Μπουζιώτα Σωτήριο Υπεύθυνο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Βορείου Δωδεκανήσου, οι οποίοι και δέχτηκαν να συνομιλήσουν μαζί μας, λόγω της απουσίας του Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Ηλία Ι. Καματερού στην Αθήνα

  7. Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και περί Ω/09:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Μαστροδημητρίου Γεώργιο υπεύθυνο της εταιρίας Fraport στον Κρατικό Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης».

Με αφορμή της επισκέψεως μας, ζητάμε από τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κω & Κ/Α Κω, να παρέχουν τις απαραίτητες διευκολύνσεις για την απρόσκοπτη παρουσία των συναδέλφων μας στην διεξαγωγή της συνάντησης 08-02-2017 μαζί μας.

Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Δημητρακόπουλος Ιωάννης Χατζηκυριάκος Ιωάννης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ