Ροταριανός Όμιλος: Βράβευση Φρατζή Καραγιάννη ως επαγγελματία χρονιάς & Κώστα Κωστογλάκη για την κοινωνική προσφορά του (ΦΩΤΟ)

4
5179

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, ο Ροταριανός Όμιλος Κω προχώρησε στην βράβευση ενός επαγγελματία για το καινοτόμο έργο του και σε ένα συμπολίτη μας για το πλούσιο κοινωνικό έργο του.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, στο μπαρ-εστιατόριο ΑΥΡΑ βραβεύθηκαν με την απονομή τιμητικής πλακέτας οι : α) Ο κ. Φρατζής Καραγιάννης, η εταιρεία του οποίου ασχολείται με την ψηφιακή υποστήριξη επιχειρήσεων για την εν γένει επιτυχημένη επαγγελματική πορεία αλλά και ιδιαίτερα για την ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας workadu, η οποία επιτρέπει με μικρή συνδρομή σε κάθε επιχειρηματία να χρησιμοποιήσει αυτόνομα ένα πλήθος από ψηφιακές υπηρεσίες. Στην συζήτηση που ακολούθησε την βράβευσή του ο κ. Καραγιάννης ανέφερε σαν σημαντικές δυσκολίες που θα συναντήσει μια startup επιχείρηση στην Κω την απόσταση από τα κέντρα αποφάσεων καθώς και την δυσκολία χρηματοδότησης, ενώ δήλωσε ότι αντίδοτο και πίστη του είναι σε κάθε περίπτωση το ανθρώπινο δυναμικό.

β)  Ο κ. Κωνσταντίνος Κωστογλάκης, συμβασιούχος φύλακας αρχαιοτήτων, βραβεύθηκε για το πλούσιο κοινωνικό του έργο. Το μέλος του Ομίλου μας Τσαμπίκος Καματερός αναφέρθηκε σε αυτό τονίζοντας την συνεχή εθελοντική του προσφορά στο νοσοκομείο μας, στην συνοδεία διακομιδής μοναχικών ασθενών στην Ρόδο, η στην Αθήνα, στον καθημερινό του αγώνα για την βοήθεια του περιβάλλοντος με πολλούς τρόπους, για την βοήθεια σε διασώσεις χρησιμοποιώντας την τεράστια γνώση μονοπατιών και ορεινών διαδρομών που έχει συγκεντρώσει από τις εκατοντάδες χιλιομέτρων πεζοπορείας του σε όλα τα μέρη του νησιού και τέλος στην ανάδειξη σημαντικών σημείων ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Κωστογλάκης δήλωσε ότι πριν από πολύ καιρό μια εσωτερική φωνή τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την φύση και από τότε γαληνεύει με αυτήν την ενασχόληση, ενώ οι γνώσεις του για την ιστορία της Κώ και η μετριοφροσύνη του εντυπωσίασαν τους παρισταμένους στην ιδιαίτερη  αυτή βραδυά.

 

Ο  Πρόεδρος                                      Η  Γραμματέας

Σταύρος Αξαρλής                            dr. Κατερίνα Γαβαλά

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξιζε την βραβευση ο Κωσταντινος!Ωραια πρωτοβουλια, θα επρεπε κι ο Δημος να τον βραβευσει για τοσες παραλιες και τοσα βουνα που καθαριζει αθορυβα, χωρις κατα…τυχη να ειναι και οι καμερες εκει! Μακαρι ναχαμε κι αλλους ψηλους σε ηθικο «αναστημα» !

  2. Τον Κώστα τον γνώρισα όταν κατέβηκα από το πλοίο τις πρώτες μέρες μου στην Κω. Μου έκανε εντύπωση που ενώ έκανε βρωμοκρυο, είδα έναν ψηλό με μακρια μαλλιά γένια με καπέλο σορτσακι και σκισμένα παπούτσια να καθαρίζει το λιμάνι με μία αποχη.Τι να πρωτοπείς για αυτόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ