ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Δύο κλιματιστικά, για το Αξονικό και Μικροβιολογικό τμήμα, παρέδωσαν οι Lions Κω στο νοσοκομείο Κω

5
1782

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δύο κλιματιστικά, για το Αξονικό και Μικροβιολογικό τμήμα, παρέδωσαν οι Lions Κω στο νοσοκομείο Κω.

Η λέσχη μας, Lions Kως Ιπποκράτης, παρουσία της Αντικυβερνήτου Β΄ Θ. 117α ,L. Πολίτου Μαρίας, χθες το πρωί παρέδωσε για άλλη μια φορά εξοπλισμό στο Γεν. Νοσοκομείο της Κω. Πρόκειται για δυο κλιματιστικά TCL PRO II-18CHSA/XAS (αξίας 1577,16 ευρώ συνολικά), για το αξονικό και μικροβιολογικό τμήμα,   με στόχο την βελτίωση των συνθηκών της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα η Πρόεδρος  Νίλουφερ Τλε ,παρουσία επιτροπής μελών της λέσχης μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή  του νοσοκομείου κ. Σταμάτη Βασιλείαδη  προκειμένου να ενημερωθούν για την εύρυθμη λειτουργία των μηχανημάτων & του εξοπλισμού που η λέσχη μας έχει διαχρονικά παραχωρήσει στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω, καθώς και  για τις τρέχουσες ανάγκες και ελλείψεις.

Συγκεκριμένα έγινε και αυτοψία για την λειτουργία των μηχανημάτων,που διαχρονικά η λέσχη μας έχει παραχωρήσει στο νοσοκομείο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους , χορηγούς  και την τοπική κοινωνία που στηρίζουν τις δράσεις μας και την φιλοσοφία μας για  μια κοινωνία  αλληλέγγυα!

 

H Πρόεδρος                                        Η Γραμματέας

 

 1. L. Νίλουφερ Τλε L.Μαρία Χαματζόγλου

 

 

βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ερώτηση γράφετε παρέδωσαν οι lions κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφετε παρέδωσαν οι lions από λεφτά που μάζεψαν από πολίτες της Κω.
  Γιατι από τι ξέρω ναι όντως κάνουν εκδηλώσεις αλλά όλα τα λεφτά τα μαζεύουν από εμάς και καλά κάνουν αλλά κάποτε πρέπει να ευχαριστούνε τους πολίτες πρώτα και μετά τα σωματεία.

  • Διαβάστε παρακαλώ πιο προσεκτικά την τελευταία παράγραφο …εγώ που παρακολουθώ το έργο τους,το αναφέρουν ανελλιπώς !!!!!

 2. Εάν η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν μπορεί να αγοράσει 2 κλιματιστικά, είναι μέγιστη ντροπή !!!!

  Εάν η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν μπορεί να αγοράσει 2 κλιματιστικά, είναι μέγιστη ντροπή !!!!
  Δυστυχώς δεν υπάρχει σχεδιασμός για το παραμικρό !!!
  Κομματικές θέσεις για να αμείβονται κάποιοι !!!
  Το ίδιο έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.