«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Κυριάκος Μάρκου

4
9157

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Κυριάκου Μάρκου, σε ηλικία 63 ετών έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία αντιμετώπισε με γενναιότητα και καρτερία του τελευταίους μήνες.

Ένας φιλήσυχος, απλός και εργατικός συμπολίτης μας, για πολλά χρόνια δημοτικός υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας.

Εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο στις 10πμ στον ιερό κοιμητηριακό ναό του Οσίου Χριστοδούλου στο Ζηπάρι.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριάκο μας,αγαπημένε φίλε και γείτονα, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχεις φύγει απ την ζωή, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα σε ξαναδούμε πια όπως σε βλέπαμε καθημερινά. Ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος εδώ στο Ζηπαρι και γενικά στο Ασφενδιου. Η καλοσύνη του,η γενναιοδωρία του και γενικά ο υπέροχος χαρακτήρας του δεν υπάρχουν πουθενά. Καλό παράδεισο Κυριάκο μας και καλή ανάπαυση κοντά στους αγαπημένους σου γονείς που λατρευες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην φίλη μας Γεωργία και σε όλη την αγαπητή οικογένεια. Μαρία και Γιάννη κουράγιο, να θυμάστε τον μπαμπά με αγάπη 😭😭😭😭😭😭😭😭

  2. ΚΑΛΌ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΥΡΙΆΚΟ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΈΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΉΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΤΣΑΣ. ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ,ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ,ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ.

  3. ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ
    ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΡΗΝΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ!!!
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ