«Έφυγε» πλήρης ημερών ο αγαπητός συμπολίτης μας Θωμάς Γαμπιεράκης

4
12914

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Θωμά Γαμπιεράκη, ο οποίος «έφυγε» πλήρης ημερών σε ηλικία 94 ετών.

Μια χαρακτηριστική μορφή της παλιάς Κω με καταγωγή από την Πάτμο, φιλήσυχος, εργατικός, ζυμωμένος με τη γη, πράος, ευγενικός, καλοσυνάτος άνθρωπος .

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, με την αγαπητή σύζυγό του κ. Ευαγγελία δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα πολύ αξιόλογα παιδιά (τον Σταύρο, τον Μανώλη, τον Κώστα και την Κατερίνα), με εγγόνια και δισέγγονα.

Το «τελευταίο αντίο» είναι σήμερα 07/07/2021 στις 6μμ στον ΙΝ Αναστάσεως στο νέο κοιμητήριο Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο αγαπημένε μου θείε. Αγωνιστής καλόκαρδος ευγενής. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Το χαμόγελο σου θα είναι πάντα χαραγμένο στην ψυχή μας. Η αγάπη σου για τη γη και η εργατικότητα σου μέχρι λίγο πριν το τέλος ήταν απαράμιλλη. Μακάρι να ξαναγεννηθεί άνθρωπος σαν εσένα. Συλλυπητήρια στη θεία Ευαγγελία και στα παιδάκια σου.
    Παπανικόλας και Διονυσία Γρυλλη.

  2. ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΥΛΛΗ -ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ- ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ-

  3. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχούλα του και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ