ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Επεκτείνεται τo «Γόπα project» στην Κω με πρωτοβουλία των Lions Κω »Ιπποκράτης»

4
7885

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Επεκτείνεται τo «Γόπα project» στην Κω με πρωτοβουλία των Lions Κω »Ιπποκράτης»

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ενδιαφερον ελπιζω να υπαρχει προβλεψη και για τουριστες. Βαρεθηκα να τους βλεπω με τη γοπα να γυρνανε ρωτωντας που υπαρχει καπου να την πεταξουν. Και οχι μονο κεντρο παιδια…φτιαξτε κατι στη Ζια στην Καρδαμαινα κτλ. Μια γλαστρουλα με αμμο εδω και εκει με το σημα του τσιγαρου ειναι μια φθηνη λυση απο να τα πετανε στο δρομο…κριμα.

    • ..περνάνε ένας ένας και να τραβάνε μια βαθιά ανάσα να δούνε πως είναι μέσα τα πνευμόνια των καπνιστων. Καλό μάθημα και για τα μικρα παιδιά που δεν έχουν αρχίσει ακόμα να καπνίζουν. Μα τόσο βλάκες είναι οι καπνιστές? Πληρώνουν για να πεθάνουν? 9 στους 10 με καρκίνο στο ΣΩΤΗΡΙΑ είναι από το τσιγάρο. Τους πιάνουν κορόιδα ο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ και ο ΚΕΡΑΝΗΣ για να ζουν αυτοι στην χλιδή και στις ανέσεις τους. Αντε… Στην υγειά των ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

  2. … γιατί όλα στο νησί δουλεύαν ρολόι και αυτό το πολύ χρήσιμο κατά τα άλλα αντικείμενο μας έλειπε … σε λίγο που θα πεθαίνουμε στους δρόμους από έλειψη στοιχειόδους περίθαλψης στο νησί και εμείς και οι λιγοστοί τουρίστες , που άρχισαν να ρωτούν για την ποιότητα υγείας στο νησί μας πριν να έρθουν, θα μας σώζουν οι γόπες … δεν θα ψηφίζουμε … θα ψοφίζουμε …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ