«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Ζαχαρίας Αγρέλλης | Ένας καλόκαρδος, μερακλής και χορευταράς Αντιμαχείτης

9
23611

Σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Ζαχαρίας Αγρέλλης από την Αντιμάχεια. Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χαμογελαστός, καλοσυνάτος, που δεν χαλούσε χατίρι σε κανέναν.

Να τρέξει να βοηθήσει όπου υπήρχε ανάγκη, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Όλοι τον γνωρίσαμε μερακλή και χορευταρά.

Η σούστα του, τα βήματά του ήταν μοναδικά. Έτσι θα τον θυμούνται όλοι, η γυναίκα του, τα δύο παιδιά του, τα εγγόνια του, οι συγγενείς, οι φίλοι, όλοι οι Αντιμαχείτες και οι Κώοι.

Καλό ταξίδι Ζαχαρία μας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό κοιμητηριακό ναό του Χριστού (της ενορίας Αγίων Αποστόλων) αύριο Σάββατο 08/05/2021 και ώρα 17:00, η σορός θα βρίσκεται στο ναό μια ώρα νωρίτερα, στις 16:00.

 

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας άγγελος πέταξε στο χορό των αγγέλων. Θα τον θυμόμαστε για την καλη καρδιά και την γενναιοδωρία του. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην Κατερίνα στα παιδιά στα εγγόνια κλπ συγγενείς. Η Αντιμάχεια είναι περιφανη για σένα αγαπημενε μας εξάδερφε Ζαχαρία.

  2. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ήταν αδύνατον να μην σε κερδίσει το χαμόγελο και η καλοσύνη του .Αγαπημενε μας Ζαχαρία ο Θεος να αναπαυσει την όμορφη ψυχή σου.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  4. Καλό ταξίδι Ζαχαρία σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες εσύ κ η Κατερίνα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ