«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Μιχάλης Λυριστής, ένας γνήσιος Ασφενδιανός

7
18625

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Μιχάλη Λυριστή σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή σήμερα το πρωί (επτά μήνες μετά τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου Αικατερίνης).

Ένας πολύ ξεχωριστός συμπολίτης μας, γνήσιος Ασφενδιανός (από του «Μπασιά») στους τρόπους και τη συμπεριφορά. Πάντα χαμογελαστός και πρόσχαρος με τα πειράγματα και τα αστεία του, άνθρωπος της παρέας με μεγάλη αγάπη για τον τόπο και τους συνανθρώπους του, καλόκαρδος, δοτικός, συμπονετικός και συντρεχτικός.

Για πάρα πολλά χρόνια ήταν οδηγός τουριστικών λεωφορείων (από τους παλαιότερους και προσεκτικότερους) πάντα άψογος στα καθήκοντά του, ευγενικός με χαμόγελο και εξυπηρέτηση.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε υπηρέτησε με ζήλο και αφοσίωση, για χρόνια, ως υποδειγματικός ενοριακός επίτροπος στην αγαπημένη του Ανάληψη Ζηπαρίου.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας δύο επίσης πολύ αξιόλογων παιδιών του Χρήστου και της Φωτεινής καθώς και παππούς.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Τετάρτη του Πάσχα στις 12μμ στο ιερό κοιμητήριο Αγίου Χριστοδούλου στο Ζηπάρι.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Μιχάλη, είσαι από τους ανθρώπους που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει όποιος σε γνώριζε.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχάλη μας,αγαπημένε μας φίλε στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου σου νιώθουμε όλοι μεγάλη θλίψη και στεναχώρια. Τελείως απίστευτο, νομίζουμε ότι είναι ένα άσχημο όνειρο και ότι θα σε δούμε και θα πούμε τα αστεία μας όπως πάντα. Βιαστηκες να πας κοντά στην αγαπημένη σου Κατίνα και στην αδερφή σου που έφυγε πρίν λίγες μέρες. Καλό παράδεισο Μιχάλη μας,θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εσένα και την Κατίνα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  2. Πασχάλης Γιάννης
    Μιχάλη αγαπημένε μου συγγενή το άκουσα και δεν το πιστεύω πας στην Κατίνα σου. Καλό παράδεισο Μιχάλη και εκεί που πας να κάνεις την πλάκα σου· Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια

  3. Ένας αγνός Ασφενδιανος από την μπασια έφυγε για τον κήπο του παραδείσου. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή του οικογένεια.

  4. Καλό ταξίδι κ.Μιχάλη, πας να κάνεις παρέα με τους άλλους Ασφενδιανους που φύγανε νωρίς.

    Ελαφρύ το χώμα.

  5. Ο Θεός να σε αναπαυση κύριε Μιχάλη πάντα θα θυμάμαι το χαμόγελο και τα αστεία σου στα ξενύχτια που κάναμε στο αεροδρόμιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ