Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Ιμάμη Κω κ. Ιρφάν Τράμπα σε Μητροπολίτη & Έπαρχο (ΦΩΤΟ)

0
2902

Εθιμοτυπικές επισκέψεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον Έπαρχο Κω-Νισύρου κ. Ιωάννη Καμπανή πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Ιμάμης Κω Σοφολογιότατος κ. Ιρφάν Τράμπα ο οποίος ήρθε τις τελευταίες ημέρες από την Κομοτηνή αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα.

Τον νέο Ιμάμη συνόδευε η Πρόεδρος του ΔΣ του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ. Ελβάν Κοτζαογλάν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΙΜΑΜΗ

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Έπαρχείο Κω-Νισύρου πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 08/04/2021, με αφορμή τον διορισμό του ως Ιμάμης Κω, ο κος Ιρφάν Τράμπα, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Βακούφ κα Ελβάν  Κοτζαογλάν.

 

Ο Έπαρχος Καμπανής Ιωάννης καλωσόρισε τον Ιμάμη στο νησί μας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία και την ελπίδα να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία, ακολουθώντας το έργο του προκατόχου του, επιδεικνύοντας πνεύμα μετριοπάθειας και σύνεσης και αναλαμβάνοντας ενωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις, αρετές που πρέπει να κυριαρχήσουν προς όφελος του συνόλου των συμπολιτών μας, τόσο της χριστιανικής όσο και της μουσουλμανικής κοινότητας.

 

Στη συνάντηση ο Έπαρχος αναφέρθηκε και στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων ΒΑΚΟΥΦ Κω για το έργο «Αποκατάσταση Τεμένους Γαζί Χασάν στο Πλατάνι Νήσου Κω», προϋπολογισμού 275.000,00 €.

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ