Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης: Αρνητικά όλα τα τεστ covid

0
903

Κυριακή 7/3/2021

 

Στον έλεγχο 6/3 από τον ΕΟΔΥ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ,

ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Προληπτικά σε απομόνωση

και θα επαναλάβουμε τα τεστ

 

Αγαπητές συμπολίτισσες / Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Αγαπητές φίλες πελάτισσες / Αγαπητοί φίλοι πελάτες,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των συμμαθητών των παιδιών μας,

 

Σε συνέχεια της προχθεσινής ενημέρωσης (5/3) για ύπαρξη θετικού κρούσματος σε συνεργάτη του ατομικού μου πρακτορείου (o οποίος – ευτυχώς – είναι καλά στην υγεία του), θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, τόσο η οικογένεια και τα παιδιά μου, όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες μου, καθώς και πολλοί πελάτες – φίλοι του πρακτορείου, αλλά και οικογενειακοί φίλοι μας υποβληθήκαμε σε rapid τεστ (ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2) από τον ΕΟΔΥ, το Σάββατο 6/3 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά (ακόμη αναμένουμε το επίσημο sms για 1 συνεργάτη μας), γεγονός που μας χαροποιεί, αλλά δεν μας εφησυχάζει, αφού θα επαναλάβουμε τα τεστ μέσα στην εβδομάδα, για είμαστε απόλυτα σίγουροι.

Για προληπτικούς λόγους, θα μείνουμε – οικογενειακώς – σε απομόνωση και θα προβούμε σε απολυμάνσεις όλων των πρακτορείων μας, για να υποδεχτούμε ασφαλώς τους πελάτες μας, όταν ανοίξουν όλα τα πρακτορεία.

Επειδή, όμως, το θέμα αφορά και τα παιδιά μας, τα οποία φοιτούν σε σχολεία του Ζηπαρίου, κρίναμε σκόπιμο – μετά τα αρνητικά rapid τεστ και των παιδιών μας – να ενημερώσουμε αφενός μεν τους εκπαιδευτικούς τους και τα σχολεία, αφετέρου δε – με προηγούμενο και με το παρόν ενημερωτικό μήνυμα – τους γονείς και κηδεμόνες των συμμαθητών των παιδιών μας, ώστε να είναι σε εγρήγορση.

Τα παιδιά μας θα μείνουν και αυτά προληπτικά σε απομόνωση μαζί μας.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες και φίλους μας για το ενδιαφέρον τους και το σεβασμό της παράκλησής μας για διασπορά – μόνο – έγκυρων ειδήσεων και προσευχής στο Θεό για τους συνανθρώπους μας που περνάνε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Παρακαλούμε δε, τους υπόλοιπους να επιδείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία και πίστη, γιατί ίσως βρεθούμε εμείς ή οι δικοί μας στη θέση τους.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ