ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ [ΔΙΙΚ]: Ανακοίνωση

1
1148

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ [ΔΙΙΚ]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ

 

Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 12 πμ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΔΙΙΚ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων και Εκδηλώσεων του Ιδρύματος, η προγραμματισμένη Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση των Μελών, για διεξαγωγή εκλογών και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παρόντα ήταν μόνο λίγα Μέλη του ΔΙΙΚ. Λόγω προφανούς έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση [ΓΣ], βάσει και του καταστατικού, δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΓΣ θα προγραμματισθεί σε μεταγενέστερο χρόνο που θα ορίσει το ΔΣ, εκτιμώντας και την υγειονομική κατάσταση ούτως ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΔΙΙΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βιβλική ρήση: «Νεώτερος ἐγενόµην καὶ γὰρ ἐγήρασα καὶ οὐκ εἶδον δίκαιον ἐγκαταλελειµµένον οὐδὲ τὸ σπέρµα αὐτοῦ ζητοῦν ἄρτους» (Ο’), δηλαδή «Νέος ήμουν και γέρασα, και όμως δεν είδα δίκαιο εγκαταλελειμμένο, ούτε κάποιον απόγονό του να ζητάει ψωμί» (ΜΝΚ). (Ψαλμός 36:25 [37:25])

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.