Παγκόσμιος τρόμος: «Αυτή θα είναι η επόμενη πανδημία – 75 φορές πιο θανάσιμη από τον κορονοϊό»

3
8081

Κορυφαία επιστήμονας κάνει λόγω για μια ασθένεια η οποία θα πλήττει τον εγκέφαλο, φέρνοντας άμεσα θάνατο!

Την ώρα που ο πλανήτης δίνει μάχη με την πανδημία του κορονοϊού, αναζητά ήδη την… επόμενη με κορυφαία επιστήμονα να «δείχνει» προς μια ασθένεια που δεν αφήνει κυριολεκτικά κανένα περιθώρια αισιοδοξίας.

Η Dr. Rebecca Dutch του πανεπιστημίου του Κεντάκι, βιολόγος και μοριακή επιστήμονας βιοχημείας, δήλωσε πως αργά ή γρήγορα ο πλανήτης θα αντιμετωπίσει νέα πανδημία.

Ποια «βλέπει» όμως εκείνη στο μέλλον; Τον ιό Νίπα, ο οποίος το 1999 εμφανίστηκε μυστηριωδώς στην μακρινή Μαλαισία και έφερνε στους ασθενείς εμετούς, επιληπτικές κρίσεις και εν τέλει το θάνατο.

Μιλώντας στην Sun, η Dutch τόνισε πως «ο ιός Νίπα θα μπορούσε να φέρει ανά πάσα ώρα μια νέα πανδημία. Αρκετά πράγματα είναι πολύ ανησυχητικά για τον Νίπα, όπως η θνησιμότητά του που είναι έως και 75% υψηλότερη από τον covid. Μπορεί να μεταδοθεί μέσω φαγητού, της ανθρώπινης επαφής ή και μέσω της επαφής με τα ζώα».

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αφήσει… ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να εμφανιστεί πολύ σύντομα μια νέα πανδημία στον πλανήτη μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως τελικά να αυτοκτονησουμε μπας και ηρεμήσουμε από όλους εσας; διότι εμείς οι ψεκασμενοι καταλαβαίνουμε πως αν δεν ξεκανετε το μισό περίπου πληθυσμό δεν θα ηρεμησετε.

    Έλεος ντροπή σας και σε σας όλους ΜΜΕ που μας έχετε τρελάνει και σε σας τα τοπικά….οτι και να ακούσεις για κορονοιό μιλούν…ελεος ελεος.
    Δεν υπάρχει μόνο αυτός ο ιός, υπάρχουν και άλλα σοβαρότερα θέματα από τον ιό. Διότι θέλετε να μας πεθάνετε, αν ήταν σοβαρά τα πράγματα εμείς θα προσέχετε πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε…ειστε κωλο τούμπες για αυτό ο κόσμος δε σας πιστεύει πια.
    Ντροπή για το μέλλον των παιδιών μας ντροπή πατε να ευνουχισετε τα παιδιά μας κάνοντας τα ρομπότ χωρίς άποψη χωρίς γνώμη απλά για να έχετε πολλά κοπάδια στο μαντρί σας.
    Ντροπή και σε σας όλους τους τοπικούς φορείς που ξέρετε αλλά φοβάστε τη θεσούλα σας και την έχετε πιο πάνω και από τα ίδια σας παιδιά….ειστε συνένοχοι στο παιχνίδι των μεγάλων…ντροπή σας!!!!

  2. Ναι ρε σεις ελεος! Αναπαράγετε ειδήσεις και σπέρνετε τον τρόμο. Προς τι? Γιατί να φοβόμαστε σε κάθε βήμα? Ξέρετε πόσοι ιοί θανατηφόροι έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια? Γιατί τώρα η δημοσιοποίηση? Σας πήρε ο πόνος για τους ανθρώπους? Τώρα? Αυτή τη χρονική στιγμή που ακόμη δεν ξεμπλέξαμε με αυτό το χτικιό που μας ταλαιπωρεί? Εναν χρόνο τώρα μάθαμε τόσους λοιμωξιολόγους όσο δεν ξέραμε ότι υπάρχουν. Περισσότερους από τους ήρωες του 1821. Αυτός ο Νίπα τι κάνει από το 1999 που εμφανίστηκε? Τίποτα. Τώρα θα μας τον φέρουνε? Έλεος. Φτάνει πια ο φόβος. Έχουμε και παιδιά που θέλουν να ζήσουν.

  3. Βρε ΖΩΑ ΟΤΙ και να κανετε και τα MME αλλα και ολοι αυτοι οι φοροις δεν θα περασει το δικο σας γραφουμε εκει που δεν ποιανει μελανη!!!! Να μας περιμενετε καρι@δες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ