Μπιλ Γκέιτς: Αυτές είναι οι δύο μεγάλες καταστροφές που προβλέπει μετά την πανδημία

4
4545

Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ένα Ted Talk είχε πει ότι ένας πολύ μολυσματικός ιός θα καταστρέψει την ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δύο ακόμη καταστροφές που θα μπορούσαν να πλήξουν ολόκληρο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκέιτς, ήδη από το 2015 είχε προβλέψει το ξέσπασμα μίας πανδημίας αυτή της νόσου Covid -19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Ο Mr. Microsoft δήλωσε στον Ντέρεκ Μούλερ, ο οποίος «τρέχει» το δημοφιλές κανάλι στο YouTube «Veritasium», ότι «η κλιματική αλλαγή» και η «βιοτρομοκρατία» είναι δύο καταστροφές για τις οποίες η ανθρωπότητα δεν είναι προετοιμασμένη.

Μιλώντας για τη βιοτρομοκρατία, ο Γκέιτς ανέφερε ότι ένα άτομο μπορεί πλέον εύκολα να δημιουργήσει έναν θανατηφόρο ιό και οι πιθανότητες να βρεθούμε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ιούς είναι περισσότερες, από εκείνες να αντιμετωπίσουμε επιδημίες που προκαλούνται φυσικά όπως η νόσος COVID-19.

Επιπλέον σημείωσε, ότι αν προκύψει μια καταστροφή όπως αυτή, το ανθρώπινο είδος πιθανότατα θα θρηνήσει έναν αριθμό ανθρώπινων απωλειών μεγαλύτερο από την τρέχουσας πανδημία. Και δεδομένου ότι προκαλείται από τον άνθρωπο, είναι πιθανό συμβαίνει κάθε χρόνο.

Σχετικά με την πανδημική κρίση, είπε ότι «δεν υπάρχει καλή αίσθηση» με κάτι τέτοιο.

«Οι αναπνευστικές ασθένειες είναι πολύ πιο τρομακτικές, επειδή εξακολουθείτε να περπατάτε, να μπαίνετε σε αεροπλάνο, λεωφορείο, όταν είστε μολυσματικοί. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες ασθένειες, όπως ο Έμπολα, που βρίσκεστε ως επί το πλείστον σε νοσοκομειακό κρεβάτι τη στιγμή που το ιικό φορτίο μολύνει άλλους ανθρώπους», είπε ο Γκέιτς.

Το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ένα Ted Talk είχε πει ότι ένας πολύ μολυσματικός ιός θα καταστρέψει την ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον. Ο Γκέιτς προχώρησε στην παραπάνω πρόβλεψη αμέσως μετά το ξέσπασμα του Έμπολα στη Δυτική Αφρική το 2014.

«Ο κόσμος απλά δεν είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μια ασθένεια, μια ιδιαίτερα μολυσματική γρίπη, για παράδειγμα, που μολύνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων πολύ γρήγορα», είπε.

«Από όλα τα πράγματα που θα μπορούσαν να σκοτώσουν 10 εκατομμύρια ανθρώπους ή περισσότερους, το πιο πιθανό να συμβεί είναι μία επιδημία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: DNA India

newmoney.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο άνθρωπος που φώναζε ότι πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης .. πιστεύεις ότι νοιάστηκε για την υγεία μας ;

    δε το είχε προβλέψει .. το είχε οργανώσει .. αρρωστημένα .. καλά ..

    Gates & Sorros .. στην ίδια συνομοταξία είναι …

  2. Προφητεία και καλά…ας γελάσουμε…πρωτα μας πιάνει ο δαίμονας απ’ τον λαιμό,μετά φτιάχνουμε ιούς,μετά σκοτώνουμε τους ανθρώπους, μετά ετοιμάζουμε σχέδιο εξόντωσης με εμβόλια,μετά προφητευουμε!!!!!!

  3. Αλητες θα πληρωσετε απο των θεο αυτα που κανετε στους ανθρωπους ο θεος εχει προβλεψη για ολα αυτα ειστε ενα τπτ ΧΩΡΙΣ τον θεο σκουπιδια!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ