Απίστευτο: Ζούσε τρεις μήνες κρυφά μέσα σε αεροδρόμιο γιατί φοβόταν τον κορονοϊό

0
4820

Ένας 36χρονος κατάφερε να ζήσει κρυφά για τρεις μήνες μέσα σε ένα αεροδρόμιο, γιατί φοβόταν να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μια απίθανη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από μερικά 24ωρα στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας 36 ετών, κατάφερε να ζήσει κρυφά για τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο, καθώς φοβόταν να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην Καλιφόρνια όπου είναι το σπίτι του, λόγω του κορονοϊού.

Ο Aditya Singh κατάφερε να επιβιώσει εξασφαλίζοντας τροφή από άλλους επιβάτες, ενώ παραμένει άγνωστο το γιατί είχε βρεθεί από τον Οκτώβριο στο Σικάγο. Ο ίδιος μένει στην πόλη Όραντζ της Καλιφόρνια και είναι άνεργος. Σε κάθε περίπτωση το πώς κατάφερε να μείνει… αόρατος σε ένα τόσο καλά φυλασσόμενο μέρος όπως το αεροδρόμιο παραμένει άλυτο μυστήριο. Ακόμα και για τις αρχές και την έδρα του δικαστηρίου που κλήθηκε να εκδικάσει την υπόθεση.

«Αν κατάλαβα καλά, μου λέτε ότι ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία πρόσβαση σε όλους τους χώρους, χωρίς να εργάζεται εκεί, κατάφερε να μείνει σε ένα καλά φυλασσόμενο μέρος του αεροδρομίου από τις 19 Οκτωβρίου 2020 ως τις 16 Ιανουαρίου 2021 χωρίς να τον εντοπίσετε; Θέλω να σας καταλάβω…», ανέφερε η δικαστής Σουζάνα Ορτίθ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ο 36χρονος Aditya Singh που κατάφερε να ζήσει τρεις μήνες κρυφά μέσα στο αεροδρόμιο του Σικάγο…AP Images

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ