Χρήστος Γαμβρέλλης για βράβευσή του από Ακαδημία Αθηνών: Είναι επιστέγασμα κόπων πολλών χρόνων

3
1182

Ο Χρήστος Γαμβρέλλης μίλησε στο Kos Tv και την Δημοσιογράφο Σοφία Μίντζια για την πρόσφατη βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών: «Είναι επιστέγασμα κόπων πολλών χρόνων».

Πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ- ΒΛΕΠΕ ΑΡΚΙΟΥΣ- ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΠΡΟΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!! ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ???.

  2. Αγαπητέ μου, όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, το βραβείο δίνεται κάθε χρόνο σε δυο εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας σε ακριτικά νησιά. Στα μονοθέσια που λες,είτε υπηρετούν λίγα χρόνια κάποιοι εκπαιδευτικοί είτε κάθε χρόνο και άλλος αναπληρωτής. Μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι οι εκπαιδευτικοί, αλλά οι μισοί που ασκούν το λειτούργημα του δασκάλου σε αυτά τα νησιά δεν έχουν πάνω από 20 χρόνια υπηρεσίας και οι άλλοι μισοί δεν έχουν πάνω από 10.Αν δεν κάνω λάθος, ο κύριος Γαμβρέλλης κοντεύει τα 40!Ας ψάξεις πάντως αγαπητέ μου, ποιοι τιμήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια…το λέω γιατί δεν μπορεί να τιμάται κάθε χρόνο ένας εκπαιδευτικός από τους Αρκιούς, το Αγαθονήσι ή το Καστελλόριζο!

  3. Οι ακρίτες αγωνιστές δάσκαλοι δεν είναι ξεχασμένοι από τον Θεό, αφού η δασκάλα των Αρκιών τιμήθηκε το 2018 με το ίδιο βραβείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ