Θεολόγος Τσιφτσίδης: Ένας άθλος απέναντι σε ένα βουνό (ΒΙΝΤΕΟ του Μιχαήλ Άγγελου Σαρηγιάννη)

1
1584

Ένας άθλος απέναντι σε ένα βουνό. Η επιμονή απέναντι στην κούραση. Η θέληση απέναντι στην άρνηση. Ο Θεολόγος απέναντι στην πρόκληση. Όλοι θα είμαστε όμως δίπλα του. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μην κατέβει από το ποδήλατο για 24 ώρες?
Προπόνηση, ύπνος και καλή διατροφή. Όλα αυτά καθημερινά. Τι γίνεται όμως όταν το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις και η καθημερινότητα της ανθρωπότητας δεν είναι τόσο ευχάριστα. Τότε θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Ένα μήνυμα ότι ο άνθρωπος έχει περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύει κι από ότι του έχουν πει. Μία δύναμη που γίνεται μεγαλύτερη όταν είμαστε μαζί. Μαζί θα καταφέρουμε!

Ένας άθλος απέναντι σε ένα βουνό. Η επιμονή απέναντι στην κούραση. Η θέληση απέναντι στην άρνηση. Ο Θεολόγος απέναντι στην πρόκληση. Όλοι θα είμαστε όμως δίπλα του. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μην κατέβει από το ποδήλατο για 24 ώρες?Προπόνηση, ύπνος και καλή διατροφή. Όλα αυτά καθημερινά. Τι γίνεται όμως όταν το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις και η καθημερινότητα της ανθρωπότητας δεν είναι τόσο ευχάριστα. Τότε θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Ένα μήνυμα ότι ο άνθρωπος έχει περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύει κι από ότι του έχουν πει. Μία δύναμη που γίνεται μεγαλύτερη όταν είμαστε μαζί. Μαζί θα καταφέρουμε

Geplaatst door Michael Sarigiannis op Vrijdag 18 september 2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλοι πρέπει να στηριξουμε αυτή την προσπάθεια που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και μάλιστα σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας κλονίζονται αλλάζουν και μας οδηγούν στην υποταγή και υποδούλωση στα παθη μας την αδράνεια και τη νεοταξική δικτατορία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ