ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εκδήλωση του ΒΑΚΟΥΦ Κω στο Nissi beach για το Κουρμπάν Μπαϊράμ παρουσία των τοπικών αρχών

7
1757

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ανταλλαγή ευχών παρουσία των τοπικών αρχών και πολλών μουσουλμάνων συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του ΒΑΚΟΥΦ Κω το βράδυ της Κυριακής στο Nissi beach στην ακτή Ζουρούδη.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!

ΒΑΚΟΥΦ Κω: «Ευχαριστήριο»

 

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαϊράμι, ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω παρέθεσε καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον όμορφο χώρο του καφέ «Νησί».

 

Με γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ, απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δώρο από το ΔΣ. του Βακούφ Κω.

 

Στο άνοιγμα της εκδήλωσης η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, έδωσε τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό για τα έργα του Βακούφ Κω καθώς και στις εξελίξεις όσων αφορά την αποκατάσταση  των Τεμενών  που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό.

 

Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού κα. Σέβη Βλάχου, τον διοικητή ΚΥΤ Κω Ιωάννη Φραγκούλη, την εντεταλμένη σύμβουλο πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Σταματία Κανταρζή, την δικηγόρο Βασιλείου – Πουλιού Ν. Διόνη – Άλκηστις, τον δικηγόρο Άρη Γιαννάκο και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α,καλααααα!Δεν βλέπω να τηρούνται τα μέτρα όμως στην συγκεκριμένη εκδήλωση και λυπάμαι που αναβλήθηκαν οι δικές μας εκδηλώσεις στα Ιπποκρατεια! Δεν το κατάλαβα δηλαδή κάποιοι μπορούν να κάνουν οπότε γουστάρουν τις εκδηλώσεις τους και χωρίς την τήρηση των μέτρων και οι δικές μας εκδηλωσεις θα αναβάλλονται? Κανονικά έπρεπε να αναβληθεί και ο Δεσπότης δεν έπρεπε καν να πάει,δεν είχε καμία δουλειά εκεί!

    • Να ήτανε αυτό μόνο !!! Δεν θέλουν κιόλας να διαμαρτυρόμαστε για την Αγιά Σοφιά ,εμείς όμως όσο μας αδικούν οι απέναντι κλέβοντας την Ελληνική κληρονομιά ,κ μη σεβόμενοι ότι χτίστηκε ως εκκλησία κ εκκλησία έπρεπε να μείνει ,θα φωνάζουμε κ θα ζητάμε δικαιοσύνη.Πολλες εκκλησίες τις κάνανε στάνες άλλες τζάμια κ άφησαν τόσες λίγες που τις μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού.Κ έχουν το θράσος να μας λένε κιόλας να μην μιλάμε;

  2. ΑΜΕΕΕΕΕ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!ΑΡΑΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ Κ ΟΥΤΕ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΆΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ