ΒΑΚΟΥΦ Κω: «Προσευχή για το Κουρμπάν Μπαϊράμι» (ΦΩΤΟ)

10
681

«Προσευχή για το Κουρμπάν Μπαϊράμι»

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου η προσευχή για το Κουρμπάν Μπαϊράμι στον χώρο προσευχής, στην αίθουσα του Βακούφ Κω στο Πλατάνι με αποστάσεις και μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την προάσπιση της δημόσια υγείας σύμφωνα και με την αρ. πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 43195/08-07-2020 Κ.Υ.Α. (Β ́ 2775) με θέμα: «Παράταση ισχύος της κοινής απόφασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας με υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.34060/2.6.2020 «Επιβολή προσωρινών μέτρων στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, για το χρονικό διάστημα από 6.6.2020 έως και 9.7.2020» (Β’ 2111), έως και τις 21.8.2020.»

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιατί κανείς δεν μιλάει για την αδικία που έκανε ο Ερτογαν στους χριστιανούς ;Τώρα θα μου πείτε αγαπητοι συμπολίτες μουσουλμάνοι ότι βρίσκετε επί Τουρκικού εδάφους ναι αλλά κ τα τζάμια σας εδώ επί Ελληνικού εδάφους όπως βλέπετε τα σεβαμαστε αν κ δεν θα έπρεπε από αυτό που έκανε ο δικός σας Ερτογαν.

 2. Λοιπών άκου μάστορα… όπως τα τζάμια μας εδώ έτσι έχει και πολλές εκκλησίες στην Τουρκία που λειτουργούν. Τώρα η Αγία Σοφία ήταν μουσείο εάν την έκανε τζάμι πρόβλημα του. Άμα κλείσει τα τζάμια η Ελλάδα σκέψου και πόσες εκκλησίες θα κλείσει η Τουρκία εκεί. Αντε πήγανε για ύπνο τώρα και μην μιλάς πολύ.

   • Πολιτική κληρονομιά είναι η Αγιά Σοφία? Χχαχχαχχαχα! Ποιος σου την έγραψε? Ο Κυριάκος Μητσοτάκης? Μάλλον αλλού την έδωσε την κληρονομιά αυτός. ΠολιτιΣΤΙΚή κληρονομιά λέμε. Και η Unicef δεν έχει καμία σχέση με καμία κληρονομιά. Unesco θέλεις να πεις μάλλον αλλά είσαι τόσο αμόρφωτος που λες οτι σου έρθει στο μυαλό.

   • Unesco φιλαρακο…αλλο η Unicef….και αλλο η Unisex και ο CEO συντροφε(Δυο)..
    για ρωτα την Νοτοπουλου..κατι θα γνωριζει αυτη….χαχαχ!!

  • Μας απειλει ο κύριος η κάνω λαθος; Επί Ελληνικού εδάφους;Η μήπως συμφωνείς με τους βάρβαρους ομοθρησκους σου; 3.500 χιλιάδες τζάμια είχε στην διάθεσή του την Αγιά Σοφιά έπρεπε να κάνει τζαμί; Αλλά πώς θα κλέψει την ιστορία των Ελλήνων θα εσκαγε αν δεν το έκανε .Τώρα για τις εκκλησίες εκεί στην Τουρκία Ρώτα Έλληνες να σου πουν πόσες λειτουργούν χιλιάδες υπήρχαν κ τώρα τις μετράς στα δάχτυλα ,όσο για τους Έλληνες από 250000 χιλιάδες μονο2000 έμειναν από τους εκφοβησ ους κατά της ζωής τους ξ των περιουσιών τους που κατακαψαν ξ έκλεψαν αν σου αρέσουν όλα αυτά τότε μάλλον είσαι ένας από αυτούς.Ρωτα για να μάθεις μόνο Έλληνες η απέναντι μόνο ψέματα λένε ,μέχρι που έφτασαν να λένε κατοικημένα νησιά από Έλληνες εδώ κ 3000 χρόνια ότι κατοικήθηκαν πριν 16 χρόνια ,τέτοια μπαμπεσια έχουν ,ότι Ελληνικο θέλουν να το αρπάξουν.

  • Δεν κάναμε εμείς την αρχή εντάξει μάστορα; Κ μάθε στην ζωή σου να είσαι με την μεριά του δικιου ,κ κακώς που ήταν μουσείο εκκλησία ήταν κ εκκλησία έπρεπε να μείνει.

 3. Δεν είναι προβλημα του είναι κ πρόβλημα μας κ θα μιλάω όσο μας αδικούν .Οι εκκλησίες απέναντι είναι μετρημένες στα χέρια του ενός χεριού ακόμα κ άλλες θα κλείσετε ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.