Στον » αέρα » το Ουρολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Κώ, αδράνεια από την Διοίκηση

3
1230
Μετά και την προκήρυξη της Κυβέρνησης για την πρόσληψη 81 μόνιμων θέσεων ειδικευμένων ιατρών για την στελέχωση των νοσοκομείων στα Νησιά η Κως και συγκεκριμένα το Ουρολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου είναι κυριολεκτικά στον αέρα! 
Εντύπωση προκαλεί πως καμία θέση ιατρού δεν προκηρύχθηκε για το νοσοκομείο μας,ούτε καν για την θέση του Ουρολόγου παρόλο  τις εκκλήσεις των κατοίκων της Κω στον διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Βασιλειάδη να δράσει άμεσα προκειμένου να κρατήσει τον έναν και μοναδικό ουρολόγο του Νοσοκομείου μας κ. ΚΟΥΛΗ ως μόνιμο αφού η  επικουρική του σύμβαση τώρα λήγει και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του. 
Κάνω έκκληση για άλλη μια φορά στον δήμαρχο της Κω, στον διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και στον Έπαρχο της Κω  να αναλάβουν δράση και να μην αφήσουν το θέμα στον αέρα, καθώς για όλους εμάς που αντιμετωπίζουμε ουρολογικα προβλήματα ο κ. ΚΟΥΛΗΣ και ο νοσηλευτης του ιατρείου κ.ΚΑΡΤΕΡΗΣ ήταν πάντα εκεί για να μας δώσουν την λύση! 

Παρακάτω επισυνάπτω κάποιες απο τις θέσεις που προκηρύχθηκαν σε άλλα νησιά ενω στην Κω καμία!

 

 
 

Με εκτίμηση 

ΤΣΑΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
πηγή: /nosokomiaellados.blogspot.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε τι λετε εχει προκηρυχθει αλλου θεση για το γιατρο οταν δεν υπαρχουν τοσες αλλες ιδικοτιτες η εχουν φυγει τοσοι αλλοι γιατροι και νοσηλευτες η οταν το νοσοκομομειο εκανε διαμαρτυρια που ησασταν κατι βρωμαει εδω και στην ζωη και στο θανατο μαζι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ