ΕΚΤΑΚΤΗ παρέμβαση της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης για την Αγιά Σοφιά

0
86

Εάν είστε Έλληνες στην ψυχή στην καρδιά και στη συνείδηση  , υλοποιήστε άμεσα τα παρακάτω !!

-Βάλτε σε κάθε Τζαμί στη Χώρα Ελληνική σημαία και σε κάθε Εκκλησία , Ελληνική και Βυζαντινή . Γεμίστε την Ελλάδα με τη Βυζαντινή Ιστορία !

-Μετά την Ιεροσυλία της  Αγιάς Σοφιάς ,  συνιστά προδοσία κάθε διάλογος με Τουρκία για Χάγη και ΑΟΖ . Ξεκαθαρίστε το σε κάθε επίπεδο διπλωματίας  . Εκμεταλλευτείτε το  !! Η παρανοϊκή κίνηση του Ερντογάν μπορεί να γίνει χρυσή Ευκαιρία …. Κύριοι !!

-Απαιτήστε ΑΜΕΣΑ την πλήρη λειτουργία της Ιεράς Θεολογικὴς Σχολής της Χάλκης ως τη κύρια θεολογική σχολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης

Έχετε υπόψη σας ότι :

-Μέχρι να Πάρουμε πίσω την Πόλη , η Αγιά Σοφιά  θα υπάρχει ως Τζαμί . Ποτέ όμως ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ! Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι και οι καρδιές των ό,που γης Χριστιανών και φιλο-χριστιανών .

– Χιλιάδες μουσουλμάνοι θα γίνουν Χριστιανοί .

– Από την 24η Ιουλίου θα θεωρούμε τους Τουρκόφιλους κι όσους μ οποιοδήποτε συγκεκαλυμμένο ή άλλον τρόπο στηρίζουν ή προωθούν τα Τουρκικά συμφέροντα ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

– Η Τιμωρία της Οικογένειας Ερντογάν για την Ιεροσυλία που έπραξε θα είναι , πάνω από κάθε φαντασία .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ σε αναστολή ( Υποδιοικητής )

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.