Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του φίλου Αντώνη στον Ευαγγελισμό | Έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του σήμερα το μεσημέρι κάνοντας μονωτικές εργασίες

8
5041

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα από πτώση καθώς έκανε εργασίες στην ταράτσα του σπιτιού του στην Κω είχε σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι ο φίλος Αντώνης Β.

Κάπου σκάλωσε σε ένα μαδέρι κι έπεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων, πάνω σε ξύλα που υπήρχαν στην αυλή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κω.

Έγινε προσπάθεια να φύγει άμεσα με ΕΚΑΒ για Αθήνα αλλά τελικά -όπως πληροφορούμαστε- αναγκάστηκε να φύγει με ιδιωτικό αεροσκάφος ασφαλιστικής εταιρείας (και ιδιωτικό ασθενοφόρο με έξοδα της οικογένειας).

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Ευχόμαστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν για τον καλό φίλο Αντώνη Β. και την αγαπητή οικογένειά του και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περαστικά…
    Ας βγει κάποιος να μας πει επίσημα γιατί δεν διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ και πήγε με ιδιωτικό αεροπλάνο;;; Μήπως γιατί ήταν προυπόθεση να του γίνει τεστ κορονοιού κι επειδή το μηχάνημα είναι χαλασμένο δεν ήρθε ποτέ;;;
    Είμαστε στο έλεος του Θεού… και κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με το θέμα στελέχωσης του νοσοκομείου της Κω 😡

  2. .. ο άνθρωπος έβαφε και έπεσε απο μια πέργκολα 2 μέτρον περίπου… και το εκαβ δεν ήρθε ποτέ παρόλα τα πολλά τηλεφωνήματα που έγιναν και αυτό θα πρέπει να το ψάξουν αυτοί που πρέπει και να το βγάλουν στην δημοσιότητα αν έχουν κουτσια. και όχι να λένε αερολογιες… από της 11 το πρωί μέχρι της 8 με 9 το βράδυ που πήγαν τον άνθρωπο στο νοσοκομείο που ήταν το εκαβ? που ήταν οι αρμόδιοι σε νοσοκομείο και δημαρχεία? πάλι καλά που είχαν χρήματα και πλήρωσαν αλλιώς ακόμα εδώ θα ήταν…. αλίμονο σε εμάς που αν το χρειαστούμε η το εκαβ η το νοσοκομείο που θα πάμε….. θέλουμε και σεζόν μέσα σε όλα αυτά…. αλίμονο μας…. ο θεός να βάλει το χέρι του…. και στον Αντώνη αλλά και σε μας εδώ που μεγαλώσαμε και ζούμε….

    • Ακριβώς να μην λέμε αερολογιες!!!! Δεν χτύπησε 11 αλλα1 το μεσημέρι δεν έφυγε 9 και είχε ιδιωτική ασφάλεια και γι’αυτό έγινε αεροδιακομιδή ιδιωτικά!!!Το γιατί δεν ήρθε άμεσα ρωτήστε το ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ;!!!! To νοσοκομείο έπραξε άμεσα τα δέοντα όπως παντα!!!!

  3. ΤΙΣ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

  4. Περαστικά στον κύριο ! Κουράγιο στην οικογένεια του ανθρώπου. Καλό είναι να ξέρουν κάποια άτομα ότι η οικοδομή είναι επικίνδυνη! Κάθε μέρα βγαίνουμε σε πολλά μέτρα ύψος . Ρισκάρουμε τις ζωές μας για μεροκάματο. Κουράγιο στην οικογένεια και πάλι !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.