Ξ. Αγρέλλη: Η πανδημία που για αυτήν κανείς δεν φταίει, είτε τιμωρία είτε κατάρα δεν αφήνει περιθώρια για διχόνοια

10
460

Σήμερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αόρατο εχθρό. Αυτόν που δεν τον βλέπουμε, αλλά αναγκαζόμαστε να τον καταπολεμήσουμε.. Αλλιώς θα μας καταβάλλει και θα μας νικήσει όλους.. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε πως ενωμένοι και ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και της πολιτείας θα σωθούμε και θα σώσουμε και τους γύρω μας..

Ας αφήσουμε λοιπόν την πολιτική φαγωμάρα τις έχθρες που είναι κούφιες και δεν οδηγούν πουθενά. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας, είναι οι κυβερνήτες είτε ντόπιοι είτε εθνικοί, να αλλάζουν.

Με λύπη μας βλέπουμε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον και να προσπαθούν να αποκομίσουν μελλοντικά ή παρόντα πολιτικά οφέλη εξουσίας.. Είναι το λιγότερο λυπηρό να διαβάζουμε ανώνυμα σχόλια όπου πίσω του κρύβονται θρασύδειλα άτομα που προσβάλλουν και υβρίζουν τον ένα η τον άλλον χωρίς να υπάρχει όφελος.

Όποιος έχει παράπονο από κάποιον ας το πει ευθαρσώς και κατά πρόσωπο για να μπορεί και ο άλλος να αμυνθεί και να του απαντήσει. Η πανδημία που για αυτήν κανείς δεν φταίει, είτε τιμωρία είτε κατάρα δεν αφήνει περιθώρια για διχόνοια.

Αλλά μόνο για αλληλεγγύη και υποστήριξη όλων μας. γιατί σύμφωνα με τον Ηρόδοτο εκτός από τον πόλεμο, που είναι αρχηγός πάντων ο φόβος αποτελεί τον μεγαλύτερο κυρίαρχο. Ας ευχηθούμε με την καρδιά γεμάτη αγάπη να περάσει και αυτό το κακό.

Ξανθίππη Αγρέλλη

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. -ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.-

  • Κινέζοι, Ρώσοι και Πέρσες κατηγορούν τους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί κι ένα στέλεχος της Μοσάντ κατηγορούν τους Κινέζους. Αν ποτέ ανακαλυφθεί ο ένοχος πρέπει να πάει σε Διεθνές Δικαστήριο. Σκότωσε περισσότερους από τους Κάρατζιτς και Μιλόσεβιτς.

 2. Τζορτζ Όργουελ (1984) και Huxley (The brave new world)…. Αλλά και την αποκάλυψη του Ιωάννη ίσως σας είναι πιο κοντά (σαν θρησκευομενη…) ξέρετε που συγκλίνουν όλα αυτά, σε συνάρτηση με τον ιό? Στην παγκόσμιο ποίηση..
  Σκοπός της παγκόσμιοποίησης είναι η κατάργηση της θρησκείας, βλέπετε ότι εκκλησίες κλείνουν, ο έλεγχος των μαζών, να
  αναγκάσει άπαντες να συναλλάσσονται ηλεκτρονικά, η ολική απαγόρευση μετρητών είναι και ο σκοπός τους, εφόσον τα χρήματα μεταδίδουν ιούς..
  την κατάργηση της ελευθερίας, με έλεγχο κίνησης, κατάργηση ανώνυμης αγοράς, μόνο ηλεκτρονικά με καρτες
  έλεγχο των μαζών Με έλεγχο με drones και ελικόπτερα και αστυνομία.. Και αυτά δεν είναι τίποτα!
  Επίκειται σκληρότερος έλεγχος προσωπικής ζωής εφόσον δεν συμμορφωνονται

  οι πολίτες θα τα αποδεχθούν αυτα για έλεγχο και την προστασία τους!
  Αυτος είναι ο τρόπος πως ελέγχεις μια κοινωνία και τους πολίτες
  Ο κόσμος έχει μάθει να είναι υπάκουοι σε ότι τους λέει η εκάστοτε κυβέρνηση και η τηλεόραση
  Τα υπόλοιπα ψάξτε τα μόνοι σας
  Κ Ξανθίππη….

 3. Σας προτρέπω να διαβάσεται και λίγο ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΙΩΆΝΝΗ το στοιχείο σας, τι λέει η πίστη μας.. Ίσως δείτε λίγο πιο παραπέρα τότε .

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ του Θεολόγου – Κεφάλαιο ιγ’ Εδάφια 15 έως 17

  Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

  Είναι το στάδιο μετά την ηλεκτρονική συνναλαγη, (διότι τα χρήματα μεταφέρουν ιούς..
  Έρχεται το τσιπ..

 4. Καλησπέρα σας κ. Ξανθίππη,

  Ομολογώ ότι είμαι έξω φρενών με τους συμπατριώτες μου, που σουλατσάρουν ανέμελα κάνοντας βόλτες και ποδηλατάδες, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Για άλλη μια φορά είμαστε θεατές στο ίδιο θέατρο του παραλόγου,αλλά οταν ο λαος δεν έχει μυαλό και νομίζει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι διακοπές, καλά μας κάνουνε κ.Ξανθίππη.

  Ο λαός όλη μέρα κομπόστα και το βράδυ πενιές,πρέφα,κρασάκι Άγριες Μέλλισες!

  Ας κάτσουμε μέσα στα σπίτια μας, για 2 εβδομάδες δεν θα χαλάσει ο κόσμος, ή έστω ας βγούμε μέχρι τις αυλές μας που μοσχομυρίζουν αγίοκλιμα, ας απολαύσουμε το ασημένιο φεγγάρι που είναι σαν τα μπακίρια του παπά Χαράλαμπου στον Αϊ-Σώστη.

  Αυτά κ. Ξανθίππη μου, να είστε καλά και πάντα δυνατή.

  • Αιμίλιε παλαιε μου συμμαθητα καλησπέρα ήθελα αύριο που είναι 25η Μαρτίου να έρθω να σε πάρω με το σολεξακι να παμε τη καθιερωμένη μας βόλτα αλλά δεν θα το κάνω, θα σεβαστούμε τη καραντίνα θα προστατεύσω όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας στις ευπαθείς ομάδες, έτσι κι αλλιώς μετά τον Απρίλιο θα έχουμε όλο το καιρό μπροστά μας να παμε βόλτες και να σρ καλέσω σπίτι να σου κάνω τη σπεσιαλιτέ μου, χυλοπίτες καρμπονάρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ