Κορονοϊός LIVE χάρτης με τα κρούσματα και τους νεκρούς από όλο τον κόσμο – Συνεχής ενημέρωση

1
457

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – LIVE ΧΑΡΤΗΣ: Τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο και οι νεκροί από τον φονικό κορονοϊό σε έναν χάρτη. Όσα πρέπει να γνωρίζετε. Στην Ελλάδα έχουμε αρκετά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καθώς και τους πρώτους νεκρούς, ενώ ο αριθμός των νέων κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο συνεχώς αυξάνεται.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Δείτε τον χάρτη παρακολούθησης κρουσμάτων και θυμάτων του κορονοϊού σε πραγματικό χρόνο. Ο ειδικός χάρτης του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Συστημάτων του Πανεπιστημίου John Hopkins, παρακολουθεί όλες τις περιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε όλες τις χώρες και τις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα της ασθένειας που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, αφότου εμφανίστηκε στην κινεζική πόλη Γουχάν και άρχισε να εξαπλώνεται τον Δεκέμβριο.

Ο νέος κορονοϊός, που προκαλεί τη νόσο COVID-19, βρίσκεται σε εξέλιξη και ο παρακάτω χάρτης αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο τις όποιες αλλαγές συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τις χώρες και περιοχές που καταγράφονται κρούσματα, πόσα είναι αυτά και ποιος είναι ο αριθμός των θυμάτων.

Ο συγκεντρωτικός αυτός πίνακας συλλέγει στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αλλά και την κινεζική ιστοσελίδα DXY, η οποία συγκεντρώνει δεδομένα από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας και το CCDC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Ο “δεκάλογος” κατά του κορονοϊού: Πρακτικές συμβουλές, σημαντικές αλήθειες και οι τρόποι προφύλαξης από τον κοροναϊό από έναν κορυφαίο Έλληνα επιστήμονα του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, Μ. Κέλλη.

 

 

Τα αποτελέσματα καλύπτουν την παγκόσμια εικόνα των περιπτώσεων κορονοϊού σε πραγματικό χρόνο. Δεδομένου ότι ο ιός COVID-19 έχει διασπαρεί και στη γειτονική Ιταλία, όπου και καταγράφονται ήδη δεκάδες κρούσματα αλλά και θάνατοι, απαιτείται η προσοχή όλων μας, προκειμένου να τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού.

https://coronavirus.pineza.eu/?fbclid=IwAR0REEGhyFoSc5bATEEUFCectjUyxMpEEAlNJ2ARfW0uIJ8Ru3yAG1ETVMQ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ