ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το βαν της ΜΚΟ που δέχθηκε «επίθεση» χτες βράδυ από κατοίκους έξω από το hot spot

34
2741

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το βαν της ΜΚΟ που δέχθηκε «επίθεση» χτες βράδυ από κατοίκους έξω από το hot spot.

Το βρήκαμε έξω από το Νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί ο οδηγός του για τις πρώτες βοήθειες.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς μπόρεσε και πήγε ο οδηγός για της πρώτες βοήθειες αφού λέτε ότι τον χτύπησαν τίποτα δεν τους έκαναν το αμάξι ναι και λίγα είναι αυτά…

  2. Όλοι εσείς που μιλάτε πίσω από ενα πληκτρολόγιο ελάτε στο χωριό για ελάχιστες ώρες να δειτε που ζούμε και τι αντιμετωπίζουμε καθημερινά….. Αλλά όλοι εσείς που λέτε λέτε λέτε…… Λόγια πολλάααα….. Αύριο μεθαύριο θα μπουν μέσα στα σπίτια σας και θα σας διώξουν!!! Αλλά μην αναστατωνεστε….. Καθίστε χαλαροί στον καναπέ σας με το τσαγακι σας!!

  3. Ξέρετε κάτι τελικά όλοι εσείς που σχολιάζεται αρνητικά και λέτε τής …αριες βάλτε το ονοματάκι σας. Γιατί πρέπει να είστε βολεμένοι όλοι σας και εκτός από το χωριό μάς και δεν σας ενδιαφέρει. Μπορεί και να είστε και κολλητή με αυτός του ////// τής ΜΚΟ. Το επόμενο θα….και ας είμαστε χωριάτες!!!!!

  4. Μπράβο στους πυλιωτες . Και καλά του κάνατε και περισσότερα την επόμενη φορά . Αφήστε τους 5 10 κομμουνιστες που έχουμε να λένε τις βλακείες τους . Όχι μόνο ξύπνησε ο κόσμος Αλλά και όλη η Ευρώπη. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΥΛΙΩΤΑΡΕΣ ΜΟΥ

    • Έχουμε τους Αντζυσαμισμένους εδώ ,επειδή δεν έδωσαν τα εδάφη της Συρίας που ήθελε ο Ερντογάν

      Θέλουν την χρεοκοπημένη χώρα τους να τελειώσει…Καλά θα κάνουν οι ισλαμολάγνοι αριστεροί να κάτσουν ήσυχα γιατί , να σκεφτούν τα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού γιατί είναι πολύ εύκολο να γίνει το 3% .Πραγματικά εκεί που έπρεπε να είμαστε σε συνοχή,σκέφτονται τους τυχοδιώκτες που βαζουν τα παιδιά τους πάνω απ την φωτιά για να πιάνουν καλά πλάνα στην τηλεόραση.Οι Λενινιστές

  5. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ!ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΠΤ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΠΩς ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΟΛΗΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ!ΠΑΡΑΚΛΩ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

  6. 3 μέρες χωρίς ΜΚΟ στη Λέσβο…
    3 μέρες δεν πέρασε ούτε μια βάρκα με λαθρομετανάστες στο νησί…

    τυχαίο θα είναι μάλλον!!!

  7. Οι «πανέξυπνοι» φασίστας που το παίζουν διευθυντές στο fb και τα φασισταριά που τον ακολουθούν, να βάλουν τα ονοματεπώνυμά τους (όχι μουντζούρες) σε ένα χαρτί και να ζητήσουν να φύγουν οι ΜΚΟ. Και μετά, όταν φύγουν, να αναλάβουν την ευθύνη το κόστος για όσα θα ακολουθήσουν.
    Και που είστε, γατάκια, μην αρχίσετε να γράφετε ότι οι ΜΚΟ δεν θα φύγουν γιατί εδώ έχει φράγκα, βρείτε επιτέλους ένα επιχείρημα για να απαντήσετε. Ή τουλάχιστον σκεφτείτε (αν μπορείτε) τι θα γίνει όταν φύγουν.

    • UNHCR (356,67 εκατ. ευρώ)
      IOM (47,7 εκατ. ευρώ)
      Danish Refugee Council (44,5 εκατ. ευρώ)
      International Rescue Committee (28,74 εκατ. ευρώ)
      ΙFRC (17,6 εκατ. ευρώ)
      Norwegian Refugee Council (17,3 εκατ. ευρώ)
      Arbeiter-Samariter-Bund (15,26 εκατ. ευρώ)
      UNICEF (14,8 εκατ. ευρώ)
      Medecins du Monde (14,3 εκατ. ευρώ)
      OXFAM (13,5 εκατ. ευρώ)
      Save the Children (9,65 εκατ. ευρώ)
      Mercy Corps (6,57 εκατ. ευρώ)
      Terre des Hommes (5,83 εκατ. ευρώ),
      CARE Germany (3,73 εκατ. ευρώ),
      Spanish Red Cross (2 εκατ. ευρώ)
      Μetadrasi (1 εκατ. ευρώ)
      Smile of the Child (0,8 εκατ. ευρώ)

  8. ΠΑΜΕ ΠΥΛΙΩΤΑΡΕΣ ΜΟΥ….ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ….ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

  9. Αντι να βλεπετε τον τουρκο που σε λιγο θα μπουκαρει καθεστε κ παιζετε με ΜΚΟ και προσφυγες. Ρε ανοιξτε τα ματια σας στον Εβρο εχει κοκκινο συναγερμο κ ο αλλος μαζευει ειδικες δυναμεις. Ξυπνηστε. Την ειδαν μαγκες κ τα εβαλαν με ενα βαν! Το μισο χωριο ειναι ολο λογια μολις σας χρειαστουμε να πολεμησετε στα αληθεια θα κρυφτειτε. Δειτε το παιχνιδι που παιζει ρεεεεεε! Ζωα. Κοιμισμενοι ολοι σας.

  10. Αχ εσείς του ΚΚΕ που δεν χάνετε ευκαιρία .. αχ παράσιτα τεμπέληδες κηφήνες κυνηγάτε το εύκολο χρήμα συνέχεια. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΙΩΤΕΣ . ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΊΤΕ. ΜΑΣ ΔΩΞΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

  11. Αν νομίζετε ότι είστε πατριώτες με τέτοιες πράξεις μόνο κακό κάνετε στην κοινωνία. Το μίσος που κουβαλάτε σίγουρα γυρνάει πίσω στην γυναίκα σας στα παιδιά σας.

  12. Αντί να κτυπάτε τις ΜΚΟ που αν δεν ήταν αυτοί θα σας είχαν φάει ζωντανούς να πάτε στο δημαρχείο να πάτε στην Βουλή να ζητήσετε να σας αποσυμφορήσουν τον χώρο και μην ξεχνάτε ότι έρχεται σαιζόν Πυλιωτάρες μου και ότι όλα αυτά τα βλέπουν έξω και τότε να σας δω γατάκια – παληκαράδες μου

  13. Απορια.Γιατι δεν πανε απεναντυ που εχει τοσα εκατομυρια να βοηθισουν μονο καθοντε εδώ;Απορω με μερικους ποτε θα πουν φτανειν εως εδώ;Οταν πια δεν θα υπαρχει επιστροφή;Ενταξη καποιοι νικοιαζουν τα σπιτια τους και καποιοι βρισκουν φτηνα εργατικα χερια αλλα τι ακριβως δεν καταλαβαινουν;Θα το βρουν μπροστα τους.Δεν ειναι η απολυτη ξεφτηλα να δεχομαστε ότι….κοιτατε δεν θελουν να μηνουν εδώ,απλα να μας /εσουν θελουν να διαλυσουν το νησι και τη χωρα και να πανε αλλου.Πατε καλα;Πνιγοντε να ερθουν στα νησια για πιο λογο;Παλι θαλασα εχουν τριγυρο δεν τους το εχουν πει;Γιατι του παγιδευουν εδώ;Ποσο μυαλο χρειαζετε να κλαταλαβετε ότι απλα τους χρεισιμοποιουν;Δηλαδη για μερικους προοδευτικους και εξυπνους ανθρώπους η λυση είναι να ανοιξουμε τα σύνορα και να τους δεχτούμε ολους;Τα 4 εκατομυρια της Τουρκιας;

  14. Όταν Γερμανός παίρνει
    (δες το νούμερο!!!!). 5.000 ευρώ τον ΜΉΝΑ γιατί είναι στα Ελληνικά νησιά σαν ΜΚΟ και στεναχωριετε γιατί πρέπει να πάει πίσω μέχρι τον Ιούνιο και να παίρνει 1.250 και σου λέει ότι η κυβέρνηση κάνει λάθος που κλείνει τα σύνορα καταλαβαίνεις ότι προδότες άνοιξαν τα σύνορα προδότες τους κατευθύνουν ΠΡΟΔΌΤΕΣ τους υποστηρίζουν..
    Απέλαση τώρα όλοι…..,
    Αν θες να βοηθήσεις πας εκεί που είναι το πρόβλημα , δεν το μεταφέρεις αλλού.

  15. Λεχρίτες των ΜΚΟ και άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγουν δια ροπάλου από την χώρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ