ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Παρέλαση 28ης στην Κέφαλο: Σε κλίμα ενθουσιασμού και εθνικής υπερηφάνειας

1
2408

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Σε κλίμα ενθουσιασμού και εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 79η Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κέφαλο.

Τρισάγιο στο μνημείο των Ηρώων από τον π. Στέφανο και τον π. Ιωάννη, κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών: Σ. Μαραγκό από Περιφέρεια, Γ. Κοκκαλάκη από τη Δημοτική Κοινότητα και Ν. Ζερβό από το Δήμο Κω, καθώς και τους εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας, των λοιπών αρχών και φορέων.

Ευχαριστούμε τον καλό φίλο Σωτήρη Χριστοδούλου για το -όπως πάντα- πλούσιο υλικό (μπορείτε να δείτε όλες τις φωτο κλικάροντας στο τετραγωνάκι του F)

Σε μήνυμά του για την σημερινή επέτειο ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Σωτήρης Μαραγκός τονίζει μεταξύ άλλων:

Εορτάζοντας σήμερα την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ας αποτίσουμε ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους νεκρούς ήρωες.

Η θυσία τους ας γίνει για εμάς χρέος ενότητας και προσήλωσης στα ιδανικά της πίστης και της πατρίδας μας.

Αιωνία τους η μνήμη.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους

Σωτήρης – Ευστάθιος Μαραγκός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύς σας είναι ο Νικόλας κ ο Σωτήρης να κάνουν ότι έκαναν τόσα χρόνια βρε με δε τους βαρεθήκατε πιο κ τους βάλατε ξανά εκεί?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ