Θλίψη -«Έφυγε» ο γνωστός έμπορος Γιάννης Σούλης

11
3677
Χθες στις 3:00 μ.μ έφυγε από κοντα μας ένας ξεχωριστός και σπάνιος για το ήθος του συμπολίτης μας,  ο Γιάννης Σούλης.
Πολλοί θα τον θυμούνται την δεκαετία του 60′ ως ένας από τους πρώτους εμπόρους ρούχων και προφανώς θα έχουν να λένε  τα καλύτερα λόγια.
Αύριο στις 12:30μ.μ. στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Κω συγγενείς γνωστοί & φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο με την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.
Συλλυπητήρια στους οικείους του.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους όντως με συνέπεια απέναντι στη ζωή και στους συνανθρώπους του! Καλό ταξίδι !

  2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΩ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

  3. Ζωγραφιωτης Αποστόλης. Ο πατέρας μου έχει μιλήσει για έναν φίλο του από την κω που συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια, είχαν την καλύτερη συνεργασία σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια που είμαι επισκέπτης στη κω διαβάζω για τον φίλο του πατέρα μου και έχω συγκινηθεί πολύ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

  4. Όταν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι μαζί τους φεύγου και οι ωραίες εποχές, εποχές που δεν ξαναγυρίζουν! Καταπληκτικός άνθρωπος ο Γιάννης Σουλης και βοηθούσε με τον τρόπο του πολλούς συνανθρώπους εκείνα τα δύσκολα αλλά ανεπανάληπτα χρόνια. Καλή αντάμωση! Φίλος από τα παλιά.

  5. Άνθρωπος που δεν στεναχώρησε ποτε κανένα, ήταν από τους καλύτερους εμπόρους και καλός γείτονας. Λαγουδιανος.

  6. Τον γνώρισα στο καπι και μου έκανε εντύπωση η ηρεμία του, η καλωσυνη του
    Καλό ταξίδι να έχεις Γιάννη μας.

  7. Καλό ταξίδι και να ξέρεις ότι τόσο στη Ζάκυνθο, όσο και στον τόπο που έζησες τα περισσότερα χρόνια σου στη κω , αλλά και με όσους άλλους έζησες στο πέρασμα σου , όλοι θα σε θυμούνται και δεν πρόκειται να σε ξεχάσουν, δεν γίνεται να σε ξεχάσουν ! Ένας άνθρωπος που σε αγάπησε και σου είναι ευγνώμων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ