ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με εντυπωσιακή προσέλευση μαθητών & σοβαρότατο πρόβλημα στέγασης ο Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω

2
2440

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με εντυπωσιακή προσέλευση μαθητών, μιας και είναι το πολυπληθέστερο σχολείο (πάνω από 300 μαθητές) και αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα στέγασης, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω.

Τον Αγιασμό τέλεσε κι εδώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ δίνοντας τις ευχές και την ευλογία του στα παιδιά.

Ο Διευθυντής του σχολείου Φ. Παπανικολάου τόνισε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον το σχολείο με τις μαζικές εγγραφές παιδιών και ζήτησε την παρέμβαση του δήμου για την επίλυσή του.

Η εκπρόσωπος της Δημοτικής αρχής, Δημοτική σύμβουλος Σταματία Κανταρζή δεσμεύθηκε να μεταφέρει το αίτημα στη δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κι αυτή η πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση μαθητών στο ΕΠΑΛ του νησιού μας, και όχι μόνο εδώ , αλλά και πανελλαδικά, είναι αποτέλεσμα των αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ… αρκεί να θυμηθούμε σε τι κατάσταση παρέδωσαν ΝΔ ΠΑΣΟΚ την επαγγελματική εκπαίδευση, με 2500 καθηγητές απολυμένους και με κλείσιμο τμημάτων των ΕΠΑΛ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.