ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 7ο Δημοτικό Κω: 1ο κουδούνι με χαμόγελα & θερμό καλωσόρισμα στα «πρωτάκια»

0
1553

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κω

Με ένα θερμό καλωσόρισμα στα «πρωτάκια» απ’ όλο το σχολείο τελέστηκε σήμερα το πρωί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κω.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: Η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ  Δ. Τελλή και Σ. Κανταρζή, η τοπική σύμβουλος Α. Χατζηγιωργαλλή, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ. Καπανδρίτης και πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου αστυνομικοί διένειμαν στο σχολείο, όπως και σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με

συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση γονιών και μαθητών σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ