Διαλύεται η Τουρκία: Έκρηξη σε λεωφορείο έξω από Πανεπιστήμιο. Πόσοι νεκροί [φωτο, video]

0
752

Σε κατάσταση διάλυσης η Τουρκία του Ερντογάν μετά από νέα έκρηξη βόμβας σε λεωφορείο έξω από Πανεπιστημιούπολη.

Ισχυρή έκρηξη έπληξε λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη της Καισαρείας στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έκρηξη υπάρχουν πάρα πολλοί τραυματίες, ενώ το Reuters, επικαλούμενο πηγή ασφαλείας, κάνει λόγο για νεκρούς.

Την πληροφορία επιβεβαιώνουν και νοσοκομειακές πηγές κάνοντας λόγο για κάποιους νεκρούς και τραυματίες, ενώ το ΑFP μεταδίδει ότι σύμφωνα με τον Στρατό οι νεκροί είναι τουλάχιστον 13 και οι τραυματίες τουλάχιστον 48.

Πηγή: Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη σε όχημα έξω από Πανεπιστήμιο -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/307937/toyrkia-ishyri-ekrixi-se-ohima-exo-apo-panepistimio-nekroi-kai-traymaties-eikones-vinteo#ixzz4T5DtOFA7

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το λεωφορείο μετέφερε στρατιώτες που έβγαιναν σε άδεια και για αυτό το λόγο αποτέλεσε στόχο.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή του πανεπιστημίου «Erciyes». Η Hurriyet αναφέρει ότι η έκρηξη προκλήθηκε σε όχημα το οποίο προσέγγιζε το λεωφορείο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν το λεωφορείο κατεστραμμένο ολοσχερώς, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα.

 

 

@Hurriyet https://twitter.com/Hurriyet/status/810012511634214912/video/1 

@ZeinakhodrAljaz

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ