Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τον απίστευτο κ. Διονύση να κλέβει την παράσταση στις Βρυξέλλες!

8
3953

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με τη βράβευση και την ομιλία του Διονύση Αρβανιτάκη κατά την απονομή του Βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών από την αρμόδια επιτροπή, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά το  Charlemagne De Gasperi στις Βρυξέλλες.

(Ευχαριστούμε τον φίλο Γιάννη για την αποστολή του σχετικού λινκ)

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ‘Ενα μεγάλο μπράβο στον κύριο Διονύση Αρβανιτάκη!!
  Απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε …!!
  Υ.Γ. … εγώ ευχαριστώ που το δημοσιεύσατε

 2. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 1

  Λες και όλοι οι κυβερνώντες έχουν χάσει κάθε αίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας.
  Λες και όλοι περιφρονούν την τάξη και τη δικαιοσύνη.
  Λες και όλοι αδιαφορούν για τους κατοίκους των ευρωπαϊκών χωρών
  Λες και όλοι επιζητούν να καταστρέψουν τον δυτικό πολιτισμό.
  Διότι δεν εξηγούνται διαφορετικά όλα αυτά που συμβαίνουν επί του ευρωπαϊκού εδάφους με πρωταγωνιστές «αδύναμους», «δυστυχισμένους» και «βασανισμένους» λαθρομετανάστες.
  Αν θεωρείτε ότι χάος επικρατεί μόνο στα ελληνικά κέντρα φιλοξενίας κάνετε λάθος. Χαοτική είναι και η κατάσταση στα αντίστοιχα κέντρα φιλοξενίας στην Ιταλία, καθώς σε καθημερινή βάση καταγράφονται πολύ σοβαρά γεγονότα. Τόσο εντός των κέντρων, όσο και στις γύρω περιοχές, κυριαρχεί το πλιάτσικο, με συμμορίες λαθρομεταναστών να λυμαίνονται τις περιουσίες, αλλά και τις ζωές των κατοίκων.

 3. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 2

  Αυτό όμως που πραγματικά είναι συγκλονιστικό και που περίτρανα καταδεικνύει, ποιοί πραγματικά είναι οι «καημένοι» και «δυστυχισμένοι», είναι το επεισόδιο που σημειώθηκε στην Ποτέντζα, όπου τρεις Αφρικανοί μετανάστες έπιασαν ομήρους εθελοντές που εργάζονται στο χώρο και απειλούσαν να τους σκοτώσουν, διεκδικώντας περισσότερα χρήματα (επιδόματα) και καλύτερο φαγητό.
  Συγκεκριμένα, ένας άνδρας από το Νίγηρα και δύο από την Γκάμπια, επιτέθηκαν στους εθελοντές που εργάζονται στο κέντρο φιλοξενίας για τη συντήρησή τους και αφού τους πήραν ομήρους, απειλούσαν να τους σκοτώσουν. Τα αιτήματά τους ήταν να τους δοθούν περισσότερα χρήματα και καλύτερο φαγητό.
  Αλλά το πλέον απίστευτο και σοκαριστικό, ήταν όταν επενέβη η αστυνομία και τους συνέλαβε, αντί να τους φορτώσουν με τις χειροπέδες στο πρώτο αεροπλάνο με προορισμό τις πατρίδες τους, μετά από τρεις μέρες κράτησης αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους.

 4. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 3

  Αν είχαν επιχειρήσει κάτι ανάλογο στις χώρες τους θα τους είχαν λιντσάρει εν μέση οδό και θα τους είχαν κάψει ζωντανούς.

  Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε , ότι η ολόκληρη η Ευρώπη κυβερνάται από ανθρώπους άβουλους, ανίκανους και ανεύθυνους που ηθελημένα υπονομεύουν τον πολιτισμό, την ιστορία και τη φυλετική της καθαρότητα. Επίσης διαπιστώνουμε ότι οι «δυστυχισμένοι» δεν είναι τελικά τόσο δυστυχισμένοι, αφού έχουν κάθε διάθεση και να απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν και να βιάσουν. Πλέον η κατάσταση έχει φθάσει σε τέτοιο ανεξέλεγκτο επίπεδο, ώστε ο κίνδυνος που εγείρεται από τις στρατιές των τριτοκοσμικών εισβολέων να είναι θανάσιμος. Αν η Ευρώπη σύντομα δεν πάρει αυστηρά μέτρα για τον σφράγισμα των χερσαίων και θαλασσίων διόδων λαθρομετανάστευσης, το τέλος της είναι προδιαγεγραμμένο.

 5. ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ HOTSPOTS ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 4

  Όσον αφορά την Πατρίδα μας και την αναγκαιότητα παρεμπόδισης των λαθρομεταναστών που τρυπούν τις βάρκες τους για να υποχρεώσουν τους άνδρες του Λιμενικού να τους περισυλλέξουν, η όλη κατάσταση είναι πλέον τόσο επικίνδυνη που να επικαλείται κάποιος λόγους ανθρωπισμού και συμπόνοιας, για να τους περισυλλέγουμε και να μην τους αφήνουμε να επιστρέφουν κολυμπώντας εκεί που μας κουβαλήθηκαν, είναι το ίδιο με το να επικαλείται τον ίδιο ανθρωπισμό και συμπόνοια για ξένες στρατιωτικές δυνάμεις που θέλουν να εισβάλουν στην Πατρίδα μας. Το έχουμε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δύο είναι τα σενάρια. Ή τους αφήνουμε να εισβάλουν στην Πατρίδα μας φέρνοντας τον πόλεμο από τις χώρες τους μαζί τους. Ζουν αυτοί και πεθαίνουμε εμείς ή αδειάζουμε μέσα σ’ ένα μήνα τα hot spots και θωρακίζουμε τα σύνορά μας μην αφήνοντας να περάσει ούτε κουνούπι.
  Τελειώνοντας θα επισημάνουμε ότι το τραγελαφικό με τους λαθρομετανάστες, είναι ότι απαιτούν επιδόματα ακόμη και απειλώντας να σκοτώσουν, αλλά κανείς τους δεν ζητά εργασία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ