ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Κω ο «Ξενιτέας» με το Δημοτικό σχολείο Πυλίου

1
1475

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Ποντίων Κω , ο «Ξενιτέας» σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, στο Πολιτιστικό κέντρο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω, θα ήθελε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του σχολείου καθώς και τις δασκάλες Ποντιακής καταγωγής , Νικολέτα Χαλκίδου και Έφη Τσακυρίδου για την πρωτοβουλία και την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.
Επιπλέον νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη του Συλλόγου , Σάββα Μαυρίδη , Λάζο Κυριαζίδη και τον φίλο Παναγιώτη Χατζηχριστοφίλου για την πολύτιμη συμβολή τους στη οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης.
Τέλος μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία Πυλίου για την μεγάλη αγκαλιά αλλά και στους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα καταφέρναμε τίποτα ( Έκφραση fm, Goldenshop, Παράδοση,Κως Εστία).
100 χρόνια μετά τιμούμε την μνήμη των προγόνων μας  , είμαστε εδώ και δεσμευόμαστε να είμαστε για όσο ζούμε, καθώς το μαρτύριο που έζησαν δεν ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. Ενα συγνώμη ζητάμε , μια αναγνώριση…!!!
Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω ο Ξενιτέας

📌 Συγχαρητήρια και Ευχαριστώ…Ένα ευχαριστώ που βγαίνει μέσα από την ψυχή μου, για τις δασκάλες Nikoleta Chalkidou , Εφη Τσακυριδου, καθώς επίσης και για την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πυλίου Κω, για την πρωτοβουλία και για την προσπάθεια που εν τέλει είχε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα Ευχαριστώ προσωπικά τον Savvas Mavridis και τον Lazos Kyriazidis για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Τέλος συγχαρητήρια στους μικρούς πρωταγωνιστές για την ανταπόκριση. 📌 Σίγουρα μετά από αυτήν την συγκινητική εκδήλωση μπορούμε να νιώθουμε καλύτερα, καθώς τιμήσαμε όπως οφείλαμε , την μνήμη των προγόνων μας.

Geplaatst door Χαράλαμπος Ναβροζίδης op Zaterdag 18 mei 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Ατατούρκ πούλησε τα οστά 50.000 θυμάτων του, (400 τόνους), για βιομηχανική χρήση

    https://ellaniapili.blogspot.com/2015/05/blog-post_722.html?fbclid=IwAR0kWOlBTG_8b7VUOS1ztoKnPybNM8hWBRy5c07P3cehXPHV9Ds4XTZqn80

    Και όμως πολλοί φιλότουρκοι ανάμεσά μας,κυρίως για επιχειρηματικούς και Οικονομικούς λόγους,μας κουνάνε και το δάκτυλο ,αντί να το βάλουν στον πωπό τους.
    Δεν υπάρχει πάτος ,δεν υπάρχει τέλος σ αυτήν την κατάντια που περνάμε.Κανένας υποψήφιος για να μην δυσαρεστήσει τους απέναντι φίλους μας,που προκαλούν κάθε μέρα,που έκαναν δεύτερη εισβολή στην Κύπρο,κανένας δεν διοργάνωσε μια επίσημη δραστηριότητα στο Κέντρο……Μούγκα όπως σε όλες τις γιαπράκ μερεμέτ μπουλούκ ..κατάκωλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.