Φωτιά στον παλιό σκουπιδότοπο πάνω από τη Λίμνη Πυλίου | μεγάλη κινητοποίηση

2
1764

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε απόψε στο χώρο του δημοτικού εργοταξίου, στον παλιό σκουπιδότοπο πάνω από τη Λίμνη Πυλίου (με κλαδιά κλπ).

Για την κατάσβεσή της υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική υπηρεσία Κω, την Πολιτική προστασία και μηχανήματα της Κοινότητας.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, λόγω του ανέμου, αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των μηχανημάτων και του ανθρώπινου δυναμικού, τέθηκε υπό έλεγχο.

Ευχαριστούμε τον φίλο Κώστα για τις φωτογραφίες και την άμεση ενημέρωση.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή είναι η δημοτική αρχή Κυρίτση.
    Τόσα χρόνια ακούμε ότι το μέρος αυτό θα γίνονταν ένα όμορφο πάρκο όπου θα μπορούμε με τα παιδιά μας να πηγαίνουμε.
    Ένα πάρκο με παιδικές χαρές, δέντρα και άλλα όμορφα πράγματα αλλά δυστυχώς με αυτούς που κυβερνούν το Νησί μας μόνο σκουπίδια μπορούν να προσφέρουν.

  2. Στο κομβικό σημείο εισόδου του Πυλιου, δίπλα στη λίμνη Πυλίου, ενώ είχε σχεδιαστεί ο χώρος να γίνει θέατρο πέτρας και να αναδειχθεί ταυτόχρονα και η λίμνη σε ένα λειτουργικό πάρκο αναψυχής, η αρχή Κυρίτση κατάντησε το χώρο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ, όπως επίσης και το παλιό λατομείο στο Πυλί χώρο απόθεσης επικίνδυνων λυμάτων. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η 5ΕΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΛΙ. Ας ξυπνήσουν οι Πυλιώτες να δουν τις καταστροφικές ενέργειες…Αυτά και άλλα επικίνδυνα θέματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.