ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο Υποστράτηγος Δημήτριος Κουγιάννης

13
2740

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ KAI ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!
    ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΤΕ!
    ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΥΧΗΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

  2. Τα θερμά μου συλλυπητήρια!!!? Πολύ λυπάμαι…ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος…κρίμα…κουράγιο Βάγια μου..καλό ταξίδι κύριε Δημήτρη… αφήσατε το στίγμα σας στην κοινωνία της Κω με την ευγένεια του χαρακτήρα σας…θα σας θυμόμαστε πάντα..

  3. Καλο παράδεισο ενα ευγενικος και τιμιος στρατιωτικός εποχές που αν ηθελε θα ειχε πολλά λεφτα και ομως ειπε οχι σε μιζες και κομπινες .Πέθανε με το κεφάλι ψηλά και με καθαρό ονομα

  4. Τα θερμά μου συλλυπητήρια!!! Πάρα πολύ λυπάμαι!!!! Κρίμα!!!! Βάγια μου κουράγιο!!! Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και άφησε το στίγμα του στην κοινωνία της Κω με την ευγένεια του χαρακτήρα του…καλό ταξίδι…πάντα θα τον θυμόμαστε με αγάπη..

  5. Καλο Παράδεισο κύριε Τάκη αν και ετεροχρονισμένα ήσουν από τους ανθρώπους που σπανιζουν στην κοινωνία μας…Με ήθος και αρχές καλό ταξίδι λοιπόν και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια. ..!!!

  6. Ήταν ένας εξαιρετικός Επαγγελματίας αλλά και Οικογενειάρχης. Διακρίνονταν για το θάρρος της γνώμης του, την φιλομάθεια του αλλά πάνω απ΄όλα για την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ τόσο του χαρακτήρα του όσο και των ΠΡΑΞΕΩΝ του. Μακάρι να ακολουθούσαν τις συμβουλές και προτροπές του όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.
    Καλό Παράδεισο αγαπητέ εξάδελφε Τάκη. Συλλυπητήρια στη εξαδέλφη μου Βαϊτσα και την υπέροχη οικογένειά της.

  7. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του στρατηγού Δημήτρη Κουγιαννη!! Του ανθρώπου Δημήτρη Κουγιαννη!! Μου στάθηκες κοντά μου σε δύσκολες στιγμές με το Ήθος και την Αγάπη του!!
    Θα σε θυμάμαι πάντα Δημήτρη!
    Αιώνια σου η μνήμη!!
    Χάρης Τ.

  8. Υπήρξε διοικητής στο 201 ΛΕΜ το1975 όπου υπηρέτησα σαν δόκιμος αξιωματικός. Συνυπηρξαμε περίπου εννέα μήνες μαζί. Ήταν δίκαιος αν και πολύ τυπικός ακόμα και στις λεπτομέρειες. Για ένα διάστημα του έκανα μαθήματα γαλλικών που του άρεσαν πολύ, ήταν φιλομαθης. Συλλυπητήρια.

  9. Ενας υπέροχος άνθρωπος και αξιωματικός .Τον είχα Διοικητή στο 201 ΛΕΜ στο στρατόπεδο Καρατάσσου στη Θεσσαλονίκη.Ημουν στο Υπασπιστήριο και είχα εντολή κάθε μήνα που πληρωνόταν το μισθό του, να στέλνω ένα ποσόν στη μητέρα του στή Δεσκάτη Γρεββενών..!!!ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ