Νέα Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας η Έλλη Καρανίκα | Ορκωμοσία Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ

5
527

Θέμα: «Νέα Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας η κα. Έλλη Καρανίκα και Ορκωμοσία Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ανακοινώνει ότι μετά από την ολοκλήρωση των εκ του νόμου προβλεπόμενων διαδικασιών αξιολόγησης με απόφαση της Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ κας. Όλγας Ιορδανίδου, επελέγη η κα.΄Ελλη Καρανίκα, Αναισθησιολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια του Αναισθ/κού Τμήματος και του Ιατρείου Πόνου στη θέση της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι Εργαζόμενοι εύχονται στην κα.΄Ελλη Καρανίκα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Τέλος, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 ορκίστηκε ενώπιον του Αν. Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», κ. Νεκτάριου Γεωργαντή, η Ιατρός Υπηρεσία Υπαίθρου κα. Σταματία Ουζούνη. Η Ιατρός μετά από εκπαιδευτική διαδικασία σε Παθολογικό και Χειρουργικό τομέα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Υγείας που λειτουργεί εντός του νοσοκομείου. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε παρουσία της νέας Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Έλλης Καρανίκα. Η Διοίκηση, ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας εύχονται στην Ιατρό καλή σταδιοδρομία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανόνισε και φέρε έναν ογκολόγο στο Νοσοκομείο καρεκλοληγούριον.

    Όλοι οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με τις 80άρες που δίνουν στους δύο ογκολόγους,ο ένας απ τους οποίους είναι στρατιωτικός και έρχονται κάθε μήνα και γδύνουν τους συμπολίτες σου.Οι νεοπλασματικές ασθένειες είναι σε έξαρση στο νησί μας και χρειάζεται ένας μόνιμος..αυτά τα αλισβερήσια που γίνονται μέσω παθολογικής και συνεργασίες κάτω από τραπέζια,θα γίνουν μπούμεραγκ …στας λαμπηρίζουσας κεφαλάς ημών .80 ευρώ είναι η επίσκεψη ,βάλε αξονικές,χημιοθεραπείες,Αθήνες,εισιτήρια κλινικές,ενοίκια στην Αθήνα για όσους δεν έχουν συγγενείς..μιλάμε για χάλι μαύρο και όχι σε ψευτοπανηγύρια.Ξέρεις πόσοι έχουν απευθυνθεί στον Δέσποτα για βοήθεια?Λοιπόν το δούλεμα κομμένο,αυτά είναι ρεζιλίκια και το ξέρεις…πήγαινε απέναντι που ειναι τα ραντεβού να δεις ουρές συμπολιτών σου ,που παλεύουν με νύχια και με δόντια , όχι μόνο απέναντι στην κωλοαρρώστια,αλλά και στις Πολάκειους τακτικές.

    • Αυτονομείται το Νοσοκομείο Κω από το Νοσοκομείο Ρόδου. Μη ξεχνάμε ότι η Κως είχε γίνει παράρτημα της Ρόδου επί Νέας Δημοκρατίας. Φίλε είσαι θλιβερός….

  2. Μιλάμε έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου΄.Το Νοσοκομειο χρειάζεται επείγον ογκολογική κλινική.

    Μπορεί να έχεις άκρες και αν τύχει κάτι σε συγγενή σου,να τον στέλνεις πακέτο στην Αθήνα,αλλά αυτοί οι κακόμοιροι συμπολίτες μας που δίνουν 80 ευρώ μηνιαίως για μία εξέταση μισής ώρας,είναι κατάντια.Γίνεται χαμός στο Νησί και από πάσχοντες και από θανάτους…ακάμα και ξένοι,που είναι σε ένα στάδιο,φοβούνται μήπως σε μία επιπλοκή ,μείνουν ακάλυπτοι.Ο καινούριος αξονικός του Νοσοκομείου είναι χαλασμένος ,ο ιδιώτης δεν δέχεται άλλα ραντεβού για εξέταση και μένει η …Ρόδος,που ο φουκαράς πρέπει να πάει με συνοδεία και όταν επιστρέψει βλέπει κλήση στο αυτοκίνητο απ τον Λιμενικό…Ένα κράτος,που είναι κωλοχανείο.Το πόρισμα σήμερα για τους καμένους στο Μάτι ,τα λέει όλα.ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,Δημόσιο για κλάματα.Δυστυχώς επτωχεύσαμεν διά παντός.!!!!

  3. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η παθολογική κλινική με τον εξαίρετο άνθρωπο διευθυντή της αντιμετωπίζουν τα περιστατικά δοσολογίας και θεραπείας των όγκων με αυταπάρνηση αφού για αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται η μετάβαση στη Ρόδο ή στην Αθήνα. Επίσης με τους επισκέπτες εξαίρετους γιατρούς αντιμετωπίζονται τα περιστατικά που απαιτούν μετάβαση στην Αθήνα. Φυσικά χρειάζεται μόνιμος ογκολόγος, όπως χρειάζεται και καρδιολόγος και παιδίατρος και νευροχειρουργός και καρδιοχειρουργός και πάει λέγοντας. Και πάλι καλά που λειτουργεί άψογα το νοσοκομείο μας με αυταπάρνηση του προσωπικού του μέσα σε αυτή την πτώχευση. Μας λέει ο κύριος για τα 80 ευρώ. Νομίζω ότι αξίζουν εαν φυσικά κόβονται νόμιμες αποδείξεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.