Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Κω: Τετάρτη 3μμ στο Λινοπότι τιμούμε τον 1 χρόνο του αγώνα ΟΧΙ HOT SPOT στο νησί

23
565

Πρόσκληση Συλλόγoυ Ενεργών Πολιτών Κω στο facebook:

Την Τεταρτη 7/12/16 συμπληρωνεται ενας χρονος απο την ημερα που ξεκινησαμε στο Λινοποτι τον αγωνα «ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ» Το αιτημα εξακολουθει να υπαρχει και ειμαστε εδω για να τους το θυμιζουμε και να επαγρυπνουμε . Γιαυτο καλουμε ολους τους φιλους και τις φιλες που συνπορευτηκαμε σε αυτον τον αγωνα να μαζευτουμε και να τιμησουμε την ημερα αυτη την Τεταρτη 7/12/2016 ωρα 15:00 μεσα στο πεδιο στο Λινοποτι . Με εκτιμηση
Συλλογος Ενεργων Πολιτων

linopoti

 

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσεις πραγματικα ειστε για γελια………..βρε να πατε να σας κοιταξει κανενας ψυχιατρος. αν και ενας δεν φτανει. θελω να δω ποσοι και ποιοι θα πανε……..ακου προσκληση. Τον κυριτση αγκαλια παιδια!

  2. ΘΑ ΙΜΑΣΤΕ ΕΚΙ ΜΑΙ ΤΟΥΡΤΑ ΓΑΙΝΑΙΘΛΙΟΝ.ΩΛΗ ΜΑΖΗ ΜΠΩΡΩΥΜΑΙ.ΝΑ ΚΑΛΑΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΩΠΥΛΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Θ…….ΣΤΙ ΠΑΝΤΑ-ΣΤΙ ΠΑΝΤΑ-ΠΑΙΡΝΑΙ Ο ΛΩΣΑΝΤΑ…..ΝΑ ΦΩΡΑΜΕ ΕΠΙΣΙΜΟ ΑΙΝΔΙΜΑ ΠΑΡΑΙΛΑΣΙΣ.
    ΤΑ ΤΡΗΑ …ΑΙΠΙ ΠΩΔΩΣ.ΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΙΡΑ ΓΗΟΡΤΙΣ-ΜΗΑ ΜΑΙΡΑ ΑΙΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.Ο ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟΣ ΚΕ ΟΙ ΑΛΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΗΚΡΩΦΟΝΑ….ΑΙΜΠΡΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΑΝΑΦΟΝΙΣΟΜΕΝ ΤΡΗΣ….ΖΙΤΟ Ο ΛΗΝΩΠΩΤΙΣ-ΖΙΤΟ ΟΙ ΜΑΧΙΤΑΙΣ

  3. ΑΜΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΚ?
    ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

  4. souvlakia ma ti les????? ntolmadakia kalytera!!!!!!!!!!!!!!! eiste geloioi mperdepsate ton skopo…..me to koutsompolio-magkia-den exoume douleia kai mazevosastan ekei na kanete ti????? nomizete pws apotrepsate kati??? la8os !!! episis oloi ekei tou linopoti taverna hot spot…as mas dei3ete kai olous autous pou einai oi kolones tis yperaspishs tou »kinhmatos» tis prosfores pou edwsan gia perifra3i —- kai stegh se 3enodoxeia!!!!!!! o kosmos to xei toumpano kai eseis kryfo kamari!!! toulaxiston papsete na emfanizezte giati geloiopoeiste akomh perissotero!!!!!!!!

  5. Οτι τους βαλατε στα χωραφια σας και στα σπιτια σς και τους πληρωνεται δεν σας ενωχλει? Το hot spot σας πειραξε?σχεδον ολα τα χωραφια πακιστανους εχετε και δουλευουν.

  6. ΓΗΑΤΙ ΑΔΑΙΛΦΗΑ ΔΑΙΝ ΛΑΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΙ ΚΩΣΜΩΣ ΠΟΛΙΣ; ΑΔΑΙΛΦΗΑ ΟΛΙ ΑΒΡΙΩ ΣΤΩ ΛΙΝΩΠΩΤΙ ΝΑ ΓΗΟΡΤΑΣΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΑΙΝΕΘΛΗΑ ΤΟΥ ΑΓΟΝΑ ΜΑΣ.ΟΛΙ….

  7. Τελείωσε η σεζόν και αρχίσατε πάλι τη μ@λ@κ!@ Αν δεν θέλετε Hot spot τότε πρέπει να σας άρεσε πάρα πολύ η εικόνα στην πόλη το 2015! Και μετά θα τα ρίχνετε στους μετανάστες πάλι που δεν έρχοντε τουρίστες!

  8. Εγώ υπέγραψα να μη γίνει χοτ-σποτ στο Σεφλέρι. Κανονίστε να βγάλετε στη φόρα τις υπογραφές για το σωματείο σας και θα δείτε τι θα γίνει. Εσείς θέλετε παιχνιδάκια με τις δουλειές μας. Κονομήσατε το καλοκαίρι, και τώρα παίζεται…

  9. Κ.Γιάννη καλα θα κάνετε να το κατεβάσετε άμεσα .
    Εχω υπόψη μου την σελίδα σας.

  10. Φιλεύσπλαχνοι, έτοιμοι να βοηθήσουν τον διπλανό τους. Με ευαισθησίες και αγάπη για κάθε συνάνθρωπο. Όχι! Δεν σκέφτονται καθόλου το τομάρι τους! Όχι, δεν υπάρχουν άλλοι πιο Έλληνες απ’ αυτούς. Όλοι μορφωμένοι και σπουδαγμένοι με σύγχρονες απόψεις για την ευημερία των λαών. Μόνο που δεν έχουν μάθει ακόμα να γράφουν ελληνικά. Δεν πρόλαβαν.
    Ευτυχώς που υπάρχουν. Για να γελάει ο κάθε πικραμένος.

  11. Ωραία. Από την μία βλέπω οι προκρατήσεις πανε καλά για Κω λόγω μίας οργανωμένης προσπάθειας που έγινε να μην έχουμε τα τσαντήρια στην φάτσα της πόλης, και τώρα έχουμε πάλι τους κουρκουβιαλους να μαζεύονται με σημαίες και με ιαχές. μην ξεχάσετε να καλέσετε και τον Αυτιά να μεταδώσει το γεγονός και την άλλη την γριά την Αγγλίδα με το δίκανο να καλεί τους καλοπροαίρετους Αγγλους δημοσιογράφους.

  12. Πέστε μου ένα λόγο,πέρα από το ότι θέλετε φασαρίες και πάλι,που γιορτάζετε τα γενέθλια μιας ανοησίας….
    Κλείστε και τούς δρόμους για να σας δεχτεί ο Περιφερειάρχης,δώστε και καμιά συνέντευξη στο σταρ,και μετά θα αναρωτιέστε γιατί δεν έρχονται τουρίστες..Πείτε ότι αυξήθηκαν οι βιασμοί,πως θα πάρετε τα όπλα,πως θα γίνει εδώ Πολυτεχνείο,άμα περνά και κανένας Πακιστανός,σαπίστε τον στο ξύλο κι ο θεός βοηθός…..

  13. ρε κυρίτση μυαλό δεν έβαλες και πας πάλι να μας καταστρέψεις με τους γκαουπιου που μάζεψες;

  14. ΑΙΜΙΣ ΑΙΝΑΙΡΓΗ ΠΩΛΗΤΑΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΩ ΑΡΝΙΤΙΚΑ ΣΧΩΛΗΑ ΕΔΟ ΔΙΛΟΝΟΥΜΑΙ ΩΤΙ ΔΑΙΝ ΠΑΜΑΙ ΤΙΝ ΤΑΙΤΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΙΜΙΣ ΘΑ ΠΑΜΑΙ ΑΒΡΙΟ ΕΚΔΡΩΜΙ ΣΤΟ ΧΩΤ-ΣΠΩΤ….

  15. 1)Γιατί κ. Κιάρη μέσα σε τρεις ώρες το κάλεσμα του σωματείου …εξαφανίστηκε;
    2)Γιατί στο θέμα αυτό δεν εμφανίστηκε ο περίεργος χρυσαυγίτης που γράφει παντού;
    Άραγε τρέχει κάτι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ