ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λάμψη, ομορφιά & διασκέδαση στην χοροεσπερίδα της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Ζηπαρίου στη Νέα Φαντασία

0
3146
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια βραδιά που τα είχε όλα… λάμψη, ομορφιά, νεανική ορμή, χορό και διασκέδαση.

Ο λόγος για την ετήσια χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του ΓΕΛ Ζηπαρίου.

Λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς τα ίδια τα παιδιά με την συγκινητική παρουσίασή τους, τις ευχαριστίες τους προς όλους, τα εντυπωσιακά χορευτικά τους, με Δασκάλα χορού της Ζαχαρένια Λάμπρου, αλλά και την συνέχεια της βραδιάς με πολύ χορό και διασκέδαση.

Στην ομιλία τους η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Λυκείου Ζηπαρίου Μ. Χατζηγιακουμή, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο π. Ιωάννης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ. Ζερβός και ο Διευθυντης του Λυκείου Χρ. Χαραμαράς, έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους στα παιδιά για την συνέχεια στη ζωή τους σε ότι κι αν επιλέξουν να κάνουν.

Ο Δήμαρχος Κω ανακοίνωσε ότι τα παιδιά θα στεγαστούν από την επόμενη χρονιά στο κτήριο που επισκευάζεται για αυτό το σκοπό, ενώ στόχος του δήμου είναι να εξευρεθεί χώρος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες το συντομότερο για την ανέγερση νέου κτηρίου σε ιδιόκτητο χώρο ακόμα και με δαπάνες του δήμου.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΓΕΛ ΖΗΠΑΡΙΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Ζηπαρίου και τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της χοροεσπερίδας μας καθώς και τους επαγγελματίες οι οποίοι προσέφεραν στη λαχειοφόρο μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας : ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΡΗΣΤΟΦΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, κο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ ΠΑΡΑΣΧΟ.

Το Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ