ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ρίγη συγκίνησης για τη Μακεδονία και στην Κω υπό βροχή κατά την υποστολή της σημαίας στο Διοικητήριο

54
6483

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η αυθόρμητη εκδήλωση στήριξης πολιτών της Κω, σήμερα το απόγευμα, με σημαίες και συνθήματα για τη Μακεδονία, υπό βροχή, κατά την υποστολή της σημαίας στο Διοικητήριο από την στρατιωτική μουσική (με το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή») και άγημα της 80 ΑΔΤΕ.

Τι μας δήλωσαν οι πολίτες – το τραγούδι για τη Μακεδονία και τα συνθήματα:

54 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αλλά να μην το ξευτελίζουμε κιόλας. Μπερδέψαμε την Μακεδονία με την κυριακάτικη υποστολή της σημαίας. ΕΛΕΟΣ

  • Μάλλον εσείς είστε μπερδεμένος και έχετε τη γνωστή εδώ και χρόνια ασθένεια ένεκα των αργυρώνυτων και εξαγορασμένων ΜΜΕ της εγκεφαλόπλυσης…

  • Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που σκέφτεστε ,κολλημένοι σε κομματικά συμφέροντα …Λειτουργηστε επιτέλους εσείς οι δήθεν προοδευτικοί σαν Ευρωπαίοι πολίτες ..το να αγαπάς την χώρα σου δεν είναι φασισμός.Προφανως δεν καταγεστε από την Μακεδονία , γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχεται και η συμφωνία των Πατρών και των Ιωαννίνων…..σας λυπάμαι

  • ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΈ ΚΣΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΉΣ

   Σωπάστε ρε πατριώτες! του καναπέ και της μαστούρας που προσπαθείτε να απιδομήσετε ότι ελληνικό….

 2. «ποιός κερδίζει», όπου η απάντηση είναι ακόμη πιο απλή: αποκλειστικά και μόνο η Γερμανία, η οποία επιδιώκει ήδη πριν από το 1940 τη σύνδεση του Δούναβη με τον Αξιό και με τη Θεσσαλονίκη, την οποία της είχε αρνηθεί τότε ο Ι. Μεταξάς – οπότε με το Αιγαίο, με τα ενεργειακά μας αποθέματα και με τους αγωγούς (είναι πάρα πολλά τα χρήματα!). Ο στόχος της είναι επί πλέον η σύνδεση της με τον κινεζικό δρόμο του μεταξιού, όπου υπεισέρχεται και η Τουρκία, η οποία ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τα Σκόπια με την ενδεχόμενη νέα ονομασία τους – εύλογα, αφού όλου γνωρίζουμε πως ή Γερμανία δημιουργεί υπόγεια έναν άξονα με το συνήθη σύμμαχο της, με την Τουρκία, ο οποίος σίγουρα δεν θα είναι προς όφελος μας.

 3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  • ΠΡΟΣ ΧΑΝΟ ΣΤΗ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ

   Όντως μόνο ένας χάνος μπορεί να κάνει αυτό το σχόλιο και μόνο ένας γνήσιος πατριώτης που σέβεται τους προγόνους του τα ιδανικά και τις αξίες του γένους του κάθεται μέσα στη βροχή για να διατρανώσει την αγάπη του στην πατρίδα τη σημαία και στα παιδιά μας που υπηρετούν την πατρίδα μακριά από τους δικούς τους για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα των νησιών μας από τους βάρβαρους γείτονές μας και τον τουρκικό εθνικισμό σωβινισμό!

 4. Γιατί θα ρθούνε οι Κύπριοι και θα σας ζητάνε και τα ρέστα. Γιατί αυτοί έζησαν στο πετσί τους ποιοί τους πρόδωσαν.

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΗΨΊΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

   Καλά ρε παιδιά τόση μικροψυχία…; Τόση που δεν μπορείτε ούτε μια καλή λέξη να αρθρώσετε;

 5. Ευτυχώς κάποιοι φυλάνε θερμοπύλες όταν άλλοι πουλάνε την πατρίδα μας

  Συγχαρητήρια σε κάθε ένα έκαστο εξ όσων αδιαφορώντας για τις άσχημες καιρικές συνθήκες μας έκαναν να αισθανθούμε Έλληνες και να δακρύσουμε για τον ανιδιοτελή τους αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος στη σύγχρονη εποχή του εθνομηδενισμού της ισοπέδωσης των αξιών και των σταθερών που μας κράτησαν ζωντανούς χιλιετίες τώρα!

 6. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αριστερής κυβέρνησης απέναντι σε παιδιά και ηλικιωμένους

  Προσπάθησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος με την πρωτοφανή αναίτια χρήση δακρυγόνων! Ας καταλάβει πλέον ο καθένας ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί πλέον ολοκληρωτικό καθεστώς!!

 7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ!!

 8. Κύριε βουλευτά Ηλία...που είναι η ληγμένη δημοκρατικότητά σας;;;

  Ο λαός μίλησε ! Βροντοφώναξε ΟΧΙ στην κατάπτυστη συμφωνία! Αν έχουμε δημοκρατία και όχι αριστερό φασισμό θα πρέπει να την ακυρώσουν.

 9. Εγκληματική αμέλεια- ενέργεια της κυβέρνησης Η ρίψη δακρυγόνων και ληγμένων ΧΗΜΙΚΏΝ στο πανεθνικό συλλαλητήριο του Συντάγματος.

 10. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!….???
  Η »χούντα» (Παπαδόπουλος) βαδίζει προς εκδημοκρατισμό….Αύγουστος 1973 καταργείται ο στρατιωτικός νόμος, καταργείται η Βασιλεία, δίνεται γενική αμνηστία και ελευθερία σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους , ακόμα και στον επίδοξο δολοφόνο του Παπαδόπουλου (Παναγούλη) και δρομολογούνται εκλογές για χειμώνα (10 Φεβρουαρίου 1974) με πρωθυπουργία Μαρκεζίνη (από Οκτώβριο)…στις οποίες εκλογές θα συμμετάσχουν όλοι ή οι περισσότεροι αυτοεξόριστοι δημοκράτες (και Καραμανλής)….και ΞΑΦΝΙΚΑ εξέγερση!!!! ΓΙΑΤΙ??? αποτέλεσμα να καταργηθούν όλα τα παραπάνω, ξανά στρατιωτικός νόμος, σύλληψη Παπαδόπουλου και κατ οίκον περιορισμός…και άχνα, τσιμουδιά μέχρι ο Τουρκικός στρατός να αποκαταστήσει την δημοκρατία στην Ελλάδα (σύμφωνα με τους τούρκους) με την εισβολή στην Κύπρο….
  ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΔΩ????

 11. Αντιθετως διεκοπη η προσπαθεια μιας μεταβατικης πολιτικης κυβερνησεως, ενω η πολυθρύλητος Δημοκρατία απεκατεστάθη την 24ην Ιουλίου 1974, μετά απο οκτώ μήνες απο την εξέγερσιν του Πολυτεχνείου, με αγυριστο ενεχυρο, την απεμπόλησιν τμήματος της Κύπρου . http://sxolianews.blogspot.gr/p/blog-page_1637.html

 12. Ας ξυπνήσουμε μετά και τα όσα έγιναν στο Σύνταγμα. Τα μεγάλα κόμματα με τη δική μας ψήφο καταστρέφουν εδώ και χρόνια τη χώρα και φτωχοποιούν το λαό εκτελώντας τις έξωθεν εντολές !

 13. Ωραιος ο κυριος Ταξιαρχος της Κω! Γιατι στη Μυτιληνη εγινε η υποστολη μερα μεσημερι χωρις αγημα χωρις στρατιωτικη μουσικη χωρις τιποτα. Ειναι δυνατον;Ειπαμε κανουμε υποχωρησεις για τους λαθρομεταναστες μην καταργησουμε και τα εθιμα του Στρατου!

 14. Κότες τους Καλύμνιους δεν τους φτάνετε……. όσο και αν χτυπιεστε
  ξυπνηστε ρερεεεεεερερερε

  • …φασιστο-ΜΑΝΑ, άσε το πληκτρολόγιο και τρέχα στην κουζίνα γιατί σου άρπαξε το φαγητό στην κατσαρόλα!!!

 15. Καλα αυτοι οι «κακομοιροι» ειναι αυτο που ειναι…….Η Κως παντα ειχε τους «σωτηρες» της οπως π.χ. ο Γρης κλπ κλπ. Καλα αυτοι , αλλα οι «σοβαρο»ι νοιωθουν «ριγος και συγκινηση»;;;;;;;;Μπερδευτηκα. Ποιος ειναι τι ;;;;;;;;

  • Άστο ρε φίλε όντως είσαι πολύ μπερδεμένος άλλος και στημένος! Αν νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη αξία από τον μακαριστό Γρη κάνεις μεγάλο λάθος! Και μόνο ότι παραχώρησε το οικόπεδο δωρεά για να οικοδομηθεί το νοσοκομείο λέει πολλά! Ξεχειλίζει η φιλαυτία η κενοδοξία και η ματαιοδοξία μέσα ΣΑΣ!

 16. Συγχαρητήρια γιατί με αυτή σας την πράξη με συγκινήσεις αλλά και με αφυπνίσατε

  Την επόμενη Κυριακή θα είμαστε και εμείς εκεί όπως και κάθε Κυριακή που θα ευκαιρούμε κοντά στα στρστευμένα παιδιά μας που πολύ ευχαριστούμε που Η παρουσία τους διασφαλίζει την ειρήνη στην περιοχή μας!

 17. Πολύ καλή ενέργεια κάτω από αντίξοες συνθήκες! Ο αγώνας γίνεται για τα ιερά και τα όσια της πατρίδας.

 18. Αδέλφια Θερμοπυλιώτες άξιοι απόγονοι των αδελφών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ο Λεωνίδας της Σπάρτης στις ηρωικές Θερμοπύλες έβαλε τα ηρωικά του στήθη απέναντι στις Περσικές ορδές. Κράτησε άμυνα. Εμείς σαν γνήσιοι απόγονοι των αδελφών του Μ Αλεξάνδρου πρέπει να περάσουμε στην επίθεση. Αλεξανδρινοί αδέλφια απόγονοι των ηρωικών πολεμιστών της Μακεδονικής φάλαγγας εμπρός για νέες εκστρατείες. Από τη Μακεδονία μας να ξεκινήσουμε τις ηρωικές κατακτήσεις μέχρι την Βακτριανή και τις όχθες του Ινδού ποταμού. Ας γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

 19. Θερμοπυλαίοι μπράβο σας είστε παντού και ωραίοι γνήσιοι πατριώτες

  Ναι στον πατριωτισμό όχι στον απόλυτο εθνικισμό..

 20. Θέλουμε γιατρό επειγόντως…Ο στρατός έκανε υποστολή και τα νούμερα της Κω διαμαρτυρόντουσαν για το Μακεδονικό….Γιατί δεν κάνατε και εσείς το πρωί μια συγκέντρωση? Τι καρακιοζιλίκια είναι αυτά με το στρατό? Τα χάλια σας νομίζετε πως έχει το στράτευμα? Νούμερα…ε. νούμερα…

  • Δε ξέρετε τι να πείτε και πως να μειώσετε κάθε πατριωτική ενέργεια.

   Νούμερο και μάλλον από τα μεγαλύτερα είστε εσείς! Στρατός και λαός είναι ένα όσο και αν σας πονάει και θα είμαστε εφεξής κάθε Κυριακή εκεί κοντά στα παιδιά μας

  • Άστο ρε φίλε όντως είσαι πολύ μπερδεμένος άλλος και στημένος! Αν νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη αξία από τον μακαριστό Γρη κάνεις μεγάλο λάθος! Και μόνο ότι παραχώρησε το οικόπεδο δωρεά για να οικοδομηθεί το νοσοκομείο λέει πολλά! Ξεχειλίζει η φιλαυτία η κενοδοξία και η ματαιοδοξία μέσα ΣΑΣ!

 21. συντροφοι συριζαιοι παλι κρυφακουγατε το τηλεφωνικο κεντρο του ΚΚΕ? παλι σας ψαχνει εισαγγελεας?

 22. ΑΝΑΝΔΡΟΙ πνιξατε στα ληγμένα χημικά παιδάκια και ηλικιωμένους

  Συριζομικρόψυχοι σιγοβράζετε στο ζουμί σας

 23. Συριζοφασίστες (Μετά την εγκληματική ρίψη χημικών σε πολίτες) ανθέλληνες διεθνιστές άθεοι απάτριδες

 24. Οπως στέρεψε το ποτάμι και έγινε ξεροπόταμος έτσι και εσείς αριστεροί της πλάκας και της μειοδοσίας θα αφανιστείτε αφού πλέον δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε το λαό.

 25. ΣΑΣ πήραν τα σώβρακα σας απογύμνωσαν μέσα από τα μικρόψυχα σχόλιά σας. Για κάτι πολύ φυσικό και αυθόρμητο από κάποιους συμπολίτες μας βγάλατε τόση χολή και μίσος! Για ποιο εθνικισμό μιλάτε ρε παιδιά όταν εσείς έχετε ξεπεράσει τον κάποτε Ρωσικό φασισοσταλινισμό;;;;;

 26. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ~ΓΙΑ ΤΌ ΒΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΙΓΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…

 27. Έτσι δυναμικά και καθαρά πατριωτικά μέχρι να φύγει ο καρκίνος από το καθημαγμένη σώμα της πατρίδας μας!

 28. Τέλος τα περί ηθικού πλεονεκτήματος και κόμματος του ….δημοκρατικού τόξου μετά την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης στο συλλαλητήριο του Συντάγματος για το σύριζα που πλέον φαίνεται ότι ομοιάζει με καθεστώτα αλλά Μαδολυρο, Πινοσέτ!

 29. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ;;;

 30. Τα «καφέ» σου μάτια μας λείψανε!
  Γιατί άραγε;

 31. Από τα σχόλια καταλαβαίνεις τι άτομα ήταν αυτοί που κατέβηκαν στο Σύνταγμα. Αν εσείς αισθάνεστε ΄Ελληνες επειδή πηγαίνετε να δείτε την υποστολή σημαίας στο Διοικητήριον καλά κάνετε. Αν αισθάνεστε περισσότερο ΄Ελληνες επειδή φωνάζετε για την Μακεδονία επιτρέψτε και σε μας να νοιώθουμε ΄Ελληνες επειδή αγαπάμε και σεβόμαστε την χώρα μας με άλλο τρόπο και όχι με τον δικό σας.

  • Αν την αγαπούσαμε πραγματικά δεν θα στηρίζατε τον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό των Σκοπιανών που ξαφνικά μετατρέψατε σε Μακεδόνες, ενώ η ίδια η λέξη Μακεδονία βγαίνει από το αρχαίο ελληνικό μακεδνός που σημαίνει πελώριος και οι Σκοπιανοί φάνηκαν Μόλις τον 6ο και βάλε αιώνα στην περιοχή! Και αν σεβόταν η υποταγμένη κυβέρνησή σας τους Έλληνες πολίτες δεν θα τους έπνιγε με τα ληγμένα χημικά και ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ! Αλλά ούτε τα μικρά παιδιά σεβάστηκε ούτε τους ηλικιωμένους! Σκεφτείτε μόνο τι θα λέγατε όταν την ίδια εγκληματική αμέλεια έδειχνε μια κυβέρνηση της ΝΔ!!! Και φυσικά δεν σας εμποδίζει κανείς να αισθάνεσθε Ελληνίδα με όποιο τρόπο θέλετε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείςκόπτεσθε με ποιον τρόπο Θέλουμε εμείς! Όσο αφορά το ποιοι κατέβηκαν στο Σύνταγμα δεν μπορείτε εσείς με την ιδεοληψία σας και την αριστερή πόρωση που φαίνεται να σας διακρίνει να κρίνετε αφού βγάζετε συμπεράσματα με βάση την κομματική σας ταυτότητα!

  • Τόσο πολύ σας έτσουξε επειδή κάποιοι συνδημότες μας έψαλαν τον εθνικό ύμνο; Πέστε τους την άλλη φορά να ψάλλουν τον ύμνο του σφύριζα…ή της ομάδας σας. Νάστε καλά να έρθετε και εσείς την άλλη Κυριακή! Οι φαντάροι είναι παιδιά μας, είμαστε δίπλα τους και τους ευχαριστούμε γιατί η παρουσία τους διασφαλίζει την ειρήνη στην περιοχή μας.

 32. Κρατάτε καλά έρχονται και πιο δύσκολα! Όμως δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας! ΝΑ μετανοήσουμε για τα λάθη μας και να ταπεινωθούμε και ο Άγιος Τριαδικός Θεός μας όπως πάντα δεν θα μας εγκαταλείψει!

 33. Μιλάτε εσείς που παίρνετε τα σπίτια των Ελλήνων και τα δίνετε σε λαθρομετανάστες, εσείς που μετατρέψετε σε αποθήκη ψυχών την πατρίδα μας, εσείς που ξυλοφορτώνετε τους Έλληνες στο ξύλο με τα ΜΑΤ που θα καταργούσατε, εσείς που πετάτε μόνο σε Έλληνες χημικά αλλά όχι στους λαθραίους και τη χρήση των οποίων θα απαγόρευε Ο κ. Τσίπρας, που εχετε μετατρέψει τη χώρα σε άντρο ληστών, βιαστών, φονιάδων και ακολασίας με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας και της κάθε διαστροφής στο όνομα ενός άκρατου δικαιωματισμολυ που σαπίζει την κοινωνία; Τί άλλο πρέπει να δούμε;

 34. Έλα την άλλη Κυριακή να κάνουμε την έπαρση της σημαία σου με τα «καφε» μάτια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.