«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» Κω: Ο εθνομάρτυρας Κων/νος Κατσίφας και οι σύγχρονοι Εφιάλτες | «Δοξολογία Κυριακή 12μμ στον ΙΝ Αγ. Γεωργίου Κω»

117
1446

                                                            «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» Κω:  

                               Ο εθνομάρτυρας  Κων/νος  Κατσίφας και οι σύγχρονοι Εφιάλτες

  • Γιατί κ. Φίλη η Β. Ήπειρος είναι Ν. Αλβανία αλλά όχι τα Σκόπια  Ν. Σερβία ή Νοτιοσλαβία;

 

Όλοι ζήσαμε το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του ομογενή μας Κων/νου Κατσίφα στις Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου από την Αλβανική Αστυνομία. Ανεξάρτητα από το ποια ήταν η δράση του, ήταν σε θέση να τον συλλάβει και όχι να τον σκοτώσει. Όπως δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας, Λεωνίδας Παππάς, πρ. πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ο Κ. Κατσίφας πέθανε όρθιος! «Δίπλα ακριβώς από το σημείο που εκτελέστηκε, υπήρχε ένας λάκκος. Αν ήθελε να προστατευτεί, θα περπατούσε μέσα στο λάκκο για να καλυφθεί. Σκοτώθηκε όρθιος, όπως είπε και συγγενής του, και κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του». Απόδειξη ότι δολοφονήθηκε αποτελεί το γεγονός ότι η σωρός είχε από την πρώτη στιγμή πλυθεί και τα τραύματα συρραφεί, ώστε πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία να αλλοιωθούν. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού ο Κων/νος καταγράφεται ως ένας ήρωας, που δολοφονήθηκε  άνανδρα και άδικα, αφού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία η μεγάλη του φιλοπατρία  και η ύψωση της ελληνικής σημαίας στο χωριό του ανήμερα της εθνικής μας επετείου του 1940!

Ξαφνιάζουν και πολλούς αποστομώνουν τα λόγια Αλβανού δημοσιογράφου (Telnis Skugi) ο οποίος ανάμεσα στα άλλα γράφει: «Για μένα το θύμα είναι ένας ήρωας, επειδή δεν εγκατέλειψε τη γενέτειρα του όπως οι υπόλοιποι. Έφτιαξε την οικογένειά του. Δεν εγκατέλειψε τους γονείς του. Αγαπούσε τη σημαία του. Σεβόταν την πατρίδα του. Αγαπούσε τον τόπο που γεννήθηκε. Γι’αυτό είμαι με τον Έλληνα ήρωα, γιατί οι Έλληνες ξέρουν να σέβονται τη ζωή.. γιατί οι Έλληνες ξέρουν να αντιδρούν και να διαμαρτύρονται…».

Είναι μοιραίο, όμως, οι χώρες που γεννούν ήρωες, να βγάζουν και Εφιάλτες και νενέκους. Κάποιους σύγχρονους τους κρίνει ο λαός και αμετάκλητα η Ιστορία. Είναι αυτοί που θέλουν το λαό υποταγμένο και «φρόνιμο» και όχι με αγωνιστικό φρόνημα, όντας οι ίδιοι υποταγμένοι σε εξωεθνικά κέντρα. Είναι τρομερό σήμερα η Ελλάδα να πολεμείται από τους ίδιους τους «Έλληνες»! Τι να πει κανείς για τους ανεκδιήγητους Πάγκαλο και Φίλη, που δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του νεκρού, αλλά και από ότι φαίνεται δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ανθελληνισμό και την αλβανολαγνεία τους.

ΣΚΟΠΙΑ – Ν. ΣΕΡΒΙΑ

Ναι κύριοι, εσείς επιβάλλατε την άποψη ότι δεν υπάρχει Β. Ήπειρος αλλά Ν. Αλβανία και το επιβεβαιώνετε ξεδιάντροπα σε κάθε ευκαιρία. Απορούμε, γιατί άραγε δεν στηρίζετε κάτι ανάλογο και με τα Σκόπια, ότι δεν υπάρχει Β. Μακεδονία αλλά Ν. Σερβία ή Νοτιοσλαβία, ονομασία που τους καλύπτει εθνικά, πολιτιστικά, γλωσσικά, φυλετικά κτλ. Γιατί άλλα μέτρα για την Ήπειρο και άλλα για την Μακεδονία; Γιατί τους βαπτίσατε Μακεδόνες; Ποια σχέση μπορεί να έχει ένα νεοσύστατο κράτος που δεν έχει δική του ιστορία, παράδοση και πολιτισμό με τους Μακεδόνες;  Γιατί δεν είχαν τοποθετήσει από μιας αρχής οι Σκοπιανοί τον δεκαεξάκτινο Ήλιο ή Άστρο της Βεργίνας στη σημαία της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», αλλά μόλις το 1992, ενώ το σύμβολο αυτό της μακεδονικής βασιλικής οικογένειας, το οποίο κοσμούσε τη χρυσή λάρνακα, όπου υπήρχαν τα οστά του Φιλίππου, του πατέρα του Μ. Αλέξανδρου και βρισκόταν σε ένα ασύλητο αρχαίο βασιλικό μακεδονικό τάφο στη Βεργίνα, τον είχε ανακαλύψει ο αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος από το έτος 1977; Την απάντηση την έχει δώσει ο πρ. Πρόεδρος των Σκοπίων κ Γκλιγκόρωφ: «Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε σε αυτήν την περιοχή τον 6ο αιώνα…δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Μακεδόνων! Γιατί , λοιπόν,  Μακεδονία και όχι Νοτιοσλαβία;

Αλλά και η λέξη Μακεδονία που προέρχεται από το αρχαίο-ομηρικό μακεδνός-ή-ό, που σημαίνει πελώριος, υψηλός δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Επίσης, το όνομα Αλέξανδρος από το αρχαίο ρήμα αλέξω=προφυλάσσω, αποκρούω, υπερασπίζω και το ανήρ, γενική ανδρός! Ως και το όνομα του δασκάλου του, Αριστοτέλη, που του ενεφύσησε την ελληνική παιδεία, από το –άριστος-, υπερθετικός βαθμός του καλός και τη λέξη τέλος, που σημαίνει (τελικός) σκοπός. Σήμερα, κάποιοι βγάζουν «σπυριά» και μόνο στο άκουσμα της λέξης αριστεία. Ποια σχέση, λοιπόν, μπορούν να έχουν οι Σκοπιανοί με όλα αυτά;

Μερικές φορές, ηρωισμός είναι να ονομάσεις κάποιον ήρωα. Η πράξη αυτοθυσίας του  Κωνσταντίνου Κατσίφα για την προβολή των δικαίων του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού και της Ελλάδος, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα γενναιότητας και φιλοπατρίας σε μια εποχή καθολικού ενδοτισμού. Θεωρούμε, ως ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης προς αυτόν τον γενναίο Έλληνα αυτήν την μικρή αναφορά.

Ευχόμαστε ο θάνατός του να γίνει αφορμή για ειρηνική και ειλικρινή επίλυση των ελληνοαλβανικών προβλημάτων με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. Οι Βορειοηπειρώτες δικαιούνται και πρέπει να ζουν στις πατρογονικές τους εστίες, ισότιμα με όλους τους Αλβανούς πολίτες και με ελευθερία στην καλλιέργεια και ανάπτυξη της πολιτιστικής και εθνικής τους ταυτότητας και κληρονομιάς. Αιωνία σου η μνήμη Κωνσταντίνε.

 

Παρεμπιπτόντως: Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου θα τελεστεί Αρχιερατική Δοξολογία, εις μνήμη των ηρώων Βορειοηπειρωτών Ελλήνων Αδερφών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

117 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αξιακά πρότυπα των αρχών της μαθηματικής επιστήμης σχετιζόμενα με το Ελλάνιον Φως του συμπαντικού νου άνευ ανταλλάγματος όστις σχετιζόμενος της υπαρξιακής μας νομοτέλειας συνεπάγεται στην αύξηση της συνειδητότητας προς την ανελικτική πορεία αμνών και εριφίων. Ο Ελλάνιος συμπαντικός λόγος μας ετίμησε κατερχόμενος στα ανθρώπινα πεδία ώστε με θυσίας να ταυτιστούν με τα Ηλίσια πεδία. Καθότι ο λόγος των αρχέγονων πατριών θα ανελιχθεί και θα ταυτιστεί δια παντός και νυν και αεί υπέρ πάντων ο αγών. Ζήτω οι θερμοπυλιώτες. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης,

    • Αν σερ ΧΡΙΣΤΑΡΑ το «ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ και το ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ» ειναι αναλογο της ΚΡΥΟΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ σου, μπορεις να το διαβαζεις και να καμαρωνεις ΜΟΝΟΣ σου. Εδω εχουμε να κανουμε με μια ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ κατασταση που απο αυτο και μονο καταλαβαινω το ποσο ΣΟΒΑΡΟΣ εισαι. Ας ειναι. Αντε ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ. (παρεμπιπτόντως τα Ηλισια γραφονται ΗΛΥΣΙΑ)…. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ…

      • Ένας νταής που παίρνει ένα καλάσνικωφ και βαράει στον αέρα που του λένε να παραδοθεί και ταμπουρώνεται σε όποια χώρα και να ήταν θα έπαιζε με την ζωή του. Ασχέτως τι περνούν οι ομογενείς στην Β. Ήπειρο κάτι τέτοια περιστατικά ανεγκέφαλων μπορεί να γίνουν αιτία να την πληρώσουν αυτοί.
        Αυτοί που ανοίγουν μέτωπα στα σύνορα παίζουν με την φωτιά. Η Ελλάδα έκανε μια έντιμη συμφωνία με τα Σκόπια όταν όλοι τους αναγνώρισαν το σκέτο Μακεδονία. Η Ελλάδα δεν θα γίνει το παιχνίδι των μεγάλων στα Βαλκάνια και δεν θα πατήσει την πεπενόφλουδα. Χρειάζεται σύνεση και όχι εθνικιστικές κορόνες που ο κάθε βαλκάνιος μπορεί να ξεστομίσει. Εχθρός μας είναι μόνο η Τούρκοι.

        • Εχθρός είσαι κ εσύ ,κ ποιος είσαι εσύ που θα πεις νταή τον Κώστα τον Κατσιφα ,που του έλειπε η ελευθερία που απολαμβάνεις εσύ,όταν φοβάται ο βόρειο Ήπειρο της να άνοιξη το στόμα του να μιλήσει Ελληνικά εσύ είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις στην χώρα που ζεις.Γιατι τους εκφοβίζουν κ τους υποχρεώνουν να μιλάνε την Αλβανική γλώσσα γιατί ζούνε σαν σε τριτοκοσμική χώρα ξεχασμένοι παρατιμενοι από το Αλβανικό κράτος .Εσένα αυτά δεν σου έχουν λείψει.Κ δεν σου επιτρέπεται να μιλάς για ένα άνθρωπο που το έλεγε η ψυχή του για το δίκιο της Ελλάδας ,μια από τις χαμένες πατρίδες είναι κ η βόρεια Ήπειρος .Κ σε αυτούς εκεί πάνω τους λείπει η λευτεριά.

    • Γεια σου ρε Χρισταρα με τις φιλοσοφίες σου τις εξωγήινες! Απλά να κάνεις και την μετάφραση να καταλαβαίνουν και οι κοινοί θνητοί.

    • Επειδή τελευταία γίνεται μια σκόπιμη και επικίνδυνη διαστρέβλωση και προσπάθεια ταύτισης των εννοιών Πατριωτισμός και Εθνικισμός οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι αυτός που αγαπά την πατρίδα του. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι αυτός που θεωρεί ότι η φυλή του είναι ανώτερη από όλες τις άλλες φυλές τις οποίες και μισεί. Πιστεύει ότι στο αίμα του υπάρχει ένα ειδικό DNA που τον κάνει ανώτερο από όλες τις φυλές του κόσμου. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τα ίδια ακριβώς λένε όλοι οι Εθνικιστές του πλανήτη, Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Γερμανοί κλπ. Όλοι θέλουν να μεγαλώσουν τις πατρίδες τους. Οι ΄Έλληνες να κάνουν τη μεγάλη Ελλάδα, οι Τούρκοι να ξαναφτιάξουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι Αλβανοί την Μεγάλη Αλβανία και πάει λέγοντας. Επί της ουσίας η ιδεολογία του Εθνικισμού οδηγεί κατευθείαν στο ΦΑΣΙΣΜΟ και το ΝΑΖΙΣΜΟ.

    • Αν είναι δυνατόν ΄είσαστε 5 άτομα μπαίνετε 100 φορές ο καθένας και στέλνετε από είκοσι μηνύματα με μπράβο για να φανεί ότι σας διαβάζει ο κόσμος; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ

    • Επειδή τελευταία γίνεται μια σκόπιμη και επικίνδυνη διαστρέβλωση και προσπάθεια ταύτισης των εννοιών Πατριωτισμός και Εθνικισμός οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι αυτός που αγαπά την πατρίδα του. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι αυτός που θεωρεί ότι η φυλή του είναι ανώτερη από όλες τις άλλες φυλές τις οποίες και μισεί. Πιστεύει ότι στο αίμα του υπάρχει ένα ειδικό DNA που τον κάνει ανώτερο από όλες τις φυλές του κόσμου. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τα ίδια ακριβώς λένε όλοι οι Εθνικιστές του πλανήτη, Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Γερμανοί κλπ. Όλοι θέλουν να μεγαλώσουν τις πατρίδες τους. Οι ΄Έλληνες να κάνουν τη μεγάλη Ελλάδα, οι Τούρκοι να ξαναφτιάξουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι Αλβανοί την Μεγάλη Αλβανία και πάει λέγοντας. Επί της ουσίας η ιδεολογία του Εθνικισμού οδηγεί κατευθείαν στο ΦΑΣΙΣΜΟ και το ΝΑΖΙΣΜΟ.

    • Ελεος βγάζει ρε παιδιά κάτι αναρτήσεις copy paste από Χρυσαυγουλίτικα σάιτ ο αρχηγός σας και ανοίγεται διάλογο; Ως εδώ με τους γελοίους και τους ψεκασμένους Βελόπουλους Μιχαλολιάκους Κρανιδιώτιδες Αδώνιδες Βορίδιδες Σαμαράδες. Ζουν επειδή υπάρχετε εσείς…..

  2. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΥΦΑ.ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    • Ελεος βγάζει ρε παιδιά κάτι αναρτήσεις copy paste από Χρυσαυγουλίτικα σάιτ ο αρχηγός σας και ανοίγεται διάλογο; Ως εδώ με τους γελοίους και τους ψεκασμένους Βελόπουλους Μιχαλολιάκους Κρανιδιώτιδες Αδώνιδες Βορίδιδες Σαμαράδες. Ζουν επειδή υπάρχετε εσείς…..

  3. Οι θερμοπύλες αναδεικνύουν την ανυπαρξία κάποιων που θα έπρεπε να πρωτοστατούν σε ανάλογα θέματα!

  4. ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΕΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΕΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΊΣΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

    • Συγχαρητήρια στις Θερμοπλυλες! Όσο περνά ο χρόνος αντιλαμβάνεται κανείς ότι αποτυπώνουν την αλήθεια χωρίς να προσπαθούν να διχάσουν! Μια γνήσια πατριωτική ομάδα και τους ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά και άξιοι για την πρωτοβουλία τους για Δοξολογία με την ευκσιρία της συμπλήρωσης 40ημέρου από το θάνατο του Κωνσταντίνου!

  5. Το ελληνικό παρακράτος δεν τιμά τους ήρωες. Τιμά τους μπαχαλάκηδες τους κουκουλοφόρους τους ρουβίκωνες….

    • Επειδή τελευταία γίνεται μια σκόπιμη και επικίνδυνη διαστρέβλωση και προσπάθεια ταύτισης των εννοιών Πατριωτισμός και Εθνικισμός οφείλω να διευκρινίσω τα παρακάτω: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι αυτός που αγαπά την πατρίδα του. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι αυτός που θεωρεί ότι η φυλή του είναι ανώτερη από όλες τις άλλες φυλές τις οποίες και μισεί. Πιστεύει ότι στο αίμα του υπάρχει ένα ειδικό DNA που τον κάνει ανώτερο από όλες τις φυλές του κόσμου. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τα ίδια ακριβώς λένε όλοι οι Εθνικιστές του πλανήτη, Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Γερμανοί κλπ. Όλοι θέλουν να μεγαλώσουν τις πατρίδες τους. Οι ΄Έλληνες να κάνουν τη μεγάλη Ελλάδα, οι Τούρκοι να ξαναφτιάξουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι Αλβανοί την Μεγάλη Αλβανία και πάει λέγοντας. Επί της ουσίας η ιδεολογία του Εθνικισμού οδηγεί κατευθείαν στο ΦΑΣΙΣΜΟ και το ΝΑΖΙΣΜΟ.

  6. Βρίθει προδοτών νενέκων και εφιαλτών το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που φτωχοποίησε το λαό μας. Δεν χρειάζρται κατά συνέπεια ήρωες καθότι μεγιστοποιεί το δικό τους ατόπημα…

  7. Και όμως εμείς ψηφίσαμε και ψηφίζουμε τους σύγχρονους ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ολετήρες του ελληνισμού!

  8. Συγχαρητήριά σε όσους συνειργησαν στο να γίνει αυτή η αρχιερατική Δοξολογία στη μνήμη του παλικαριού την επόμενη Κυριακή!

  9. ΟΝΤΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΡΩΑ! Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΟΥΣ! ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΞΙΕΣ

  10. Ετοιμαστείτε! Σε λίγο, διεθνιστές αποδομητες εθνομηδενιστές θα αρχίσουν την ισοπέδωση και τη δόλια προπαγάνδα τους! Εγώ τους προτείνω να παραβρεθούν στην αρχιερατική Δοξολογία.

  11. Μακάρι να θυσιάζονταν για την πατρίδα και το λαό μας και πολιτικοί μας, οι εθνοπατέρες μας που αμοίβονται με χιλιάδες ευρώ! Δυστυχώς όμως συμβαίνει το αντίθετο! ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ!

  12. Πολύ εύστοχα τα επιχειρήματά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας! Πράγματι ποιά σχέση μπορεί να έχει η λέξη Αλέξανδρος Μακεδονία Αριστοτέλης με τη γλώσσα των Σκοπιανών;

  13. Υπάρχει ελπίδα ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει αρκεί να μην τον εγκαταλείψουμε εμείς! Διαχρονικά η ιστορία μας το καταγράφει ξεκάθαρα! Πολύ καλή η ενέργεια για την τέλεση αρχιερατικής Δοξολογίας.

  14. Νάστε καλά νιώθουμε μέσα στην πολτοποίηση των πάντων ότι είμαστε πάνω από όλα Ελληνες και μετά ευρωπαίοι και ότι άλλο θέλουν να μας μεταλλάξουν…..

  15. Εδώ ξεπούλησαν τη χώρα για τους Βορειοηπειρώτες θα ενδιαφερθούν! Ντροπή για όλη την κυβέρνηση και ειδικά για τον ανάλγητο πρωθυπουργό που αλλού και αλλού στέλνει συλλυπητήρια αλλά στη χαροκαμένη Βορειοηπειρωτισσα μητέρα δεν μπόρεσε να ψελλίσει μια λέξη παρηγορίας!!!ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!

    • Νομίζουμε ότι οι Θερμοπύλες γιαυτό υπάρχουν για να ξυπνήσουν συτοί που εσείς πολύ πολύ….κομψά λέτε «βόδια»!

      • Πήγαινε να δουλέψεις σου λέω….Θα σου κάνει καλό… Άσε τις μεγάλες σημαίες και τις δοξολογίες…Κι άλλοι που τις κρατούσαν ,όταν ήρθε η ώρα της επιστράτευσης κλάσανε πατάτε και την κοπάνησαν….Να είστε ταπεινοί,να μη λέτε τούς άλλους νενέκους και προδότες…Οι πατριώτες φαίνονται στην ώρα της μάχης….Μη κακό μας βέβαια…

      • Καλά σας λέει ο με τα Βόδια…Δουλειά,δουλειά, δουλειά..Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η ΕΛΛΆΔΑ…Μη κάθεστε στη παραλιακή με τρανζιστοράκια,με σημαίες σαν χλαμύδες και διαμαρτύρεστε…ΔΟΥΛΕΙΆ. Ξευτιλίζεται και το Εθνικό μας σύμβολο…Ειδικά άμα την σημαία μας την κρατάνε οι Ναζιστές χρυσαυγίτες,οι αγράμματοι φασίστες… Συγνώμη..Δουλειά και διάβασμα…..άντε και κανένα ταξιδάκι….

    • Μάλλον δεν θέλετε να ξυπνήσουν τα βόδια για να αισθάνεσθαι εσείς μη βόδι…;;; Ή και να ελέγχετε τα….βόδια!

  16. Μήπως ο κ. Τσίπρας, όπως με τη Μυτιλήνη και τη…Λέσβο, νόμιζε ότι η Βεργίνα βρίσκεται στα Σκόπια και τους έδωσε το όνομα Μακεδονία;

  17. Αδιαμφισβήτητα στοιχεία και επιχειρήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ο έχων ώτα ακούειν ακουετω και οφθαλμούς ειδέτω! Στο ξεπούλημα πρώτοι! Έρχονται μέσα στο -19 περίπου 30 χιλιάδες πλειστηριασμοί και έπεται συνέχεια! Ούτε κτηματομεσίτες να ήταν! Ολοι τους!

  18. Λίγο πατριωτισμό δεν έχουν; Γιατί το ελληνικό κράτος αδιαφορεί τόσο για τους αδερφούς μας Βορειοηπειρωτες;

  19. Και στην περίπτωση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, φάνηκε πόσο υποταγμένη είναι η κυβέρνηση αλλά και το απροσμέτρητο βάθος των ιδεοληψιών της. Αν η ελληνική αστυνομία αποτολμούσε κάτι ανάλογο για κάποιον αλβανό διαβιούντα εν Ελλάδι θα απολογόταν στην αλβανική κυβέρνηση και θα έδιωχνε από το σώμα αυτούς που θα το διέπραταν!

  20. Το αυτί των κατσαπλιάδων δεν ιδρώνει! Το μόνο που φοβούντσι είνσι να μην χάσουνε την καρέκλα τους! Έλα όμως που κάθε μέρα τρίζει και περισσότερο!

  21. Ο Κατσίφας πέθανε όρθιος οι κυβερνώντες… θα ήθελαν … καθήμενοι στις καρέκλες της εξουσίας! Σαν τους μάτακες έκατσαν στο σβέρκο του λαού και συνεχίζουν να τον κοροϊδεύουν! Αφού τους στίψουν οι διεθνείς ολιγάρχες θα τους πετάξουν στα αζήτητα! Πλησιάζει ο καιρός να πάρουν την αμοιβή τους.

  22. άνοιξε πυρ και έγινε εθνομάρτυρας. Στην Αμερική, μόνο η υποψία ότι θα τραβήξεις όπλο είναι αρκετή για να σε πυροβολήσουν. Το ίδιο και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αν αρχίζεις να πυροβολείς αστυνομικούς, την έβαψες. Και μάλιστα με καλάσνικοφ το οποίο δεν είναι τουφέκι για κυνήγι, αλλά όπλο για πόλεμο. Κρίμα στο παλληκάρι, αλλά ας προσγειωθούμε κι εμείς επιτέλους στην πραγματικότητα.

    • Και όμως δεν σκότωσε κανένα Αλβανό αν και θα μπορούσε! Η δολοφονία του ήταν προσχεδιασμένη

  23. Να ξυπνήσουμε και να δούμε που μας οδηγούν αυτοί που ψηφίζουμε και πως καταδυναστεύουν τη ζωή μας. Δεν έχουν το Θεό τους! Γιαυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει τόση αξία! Θεός τους ο ΜΑΜΩΝΆΣ…

  24. Κ.πρωθυπουργέ ποιους τελικά εκπροσωπείτε τους Αλβανούς και Σκοπιανούς ή τους Έλληνες

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΈΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ!

  25. Αυτοκριτική χρειάζεται, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια λάθη

    Φίλης και Πάγκαλος δεν χρήζουν σχολιασμού! Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει από κάθε μέτρο και όριο! Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως το δικαίωμα αυτό εμείς τους το δώσαμε με τη ψήφο μας! Ας κάνουμε την αυτοκριτική μαε!

  26. Ο ορισμός του «αυτοάνοσου» στην πολιτική καταγράφεται διεθνώς για πρώτη φορά στην διακυβέρνηση του συριζα!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

  27. Πάει και ο νόμος Κατσέλη! Ανοίγουν διάπλατα το δρόμο στους τραπεζίτες και τα διεθνή τρωκτικά να καταληστεύσουν τις περιουσίες των Ελλήνων! Α ρε Αααλέξη, θυμάααασαι τί έλεγες προεκλογικά για να ξεγελάσεις τους πολίτες; Ας όψονται όμως και οι πατριώτες της Ν.Δ και του μεγάλου ΠΑΣΟΚ που τους έφεραν στην εξουσία, ώστε να μας αποτελειώσουν! Και ξαναθέλετε ψήφο…..

  28. Το κράτος επί Σύριζα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων….. Πρώτη φορά αριστερά! Και σε ανώτερα!

  29. Μακριά σπό κόμματα να καθαρίσει το μυαλό! Μακριά από τους μονόδρομους της δουλείας και της υποταγής που το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα κατευθύνει! Όλοι τους στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ ανήκουν και εκεί απολογούνται και όχι στο λαό που τους εκλέγει! Η καλύτερη απόδειξη μετεκλογικά η μετάλλαξη του Έλληνα πρωθυπουργού και η στροφή 360 μοιρών Πρέπει να κάτσουν στον πάγκο μια τετραετία να αυτοκαθαρθούν να ζητήσουν συγγνώμη και μετά να ξαναπαίξουν μπάλα στον πολιτικό στίβο! Όσο τους επιβραβευουμε και τους επαναφέρουμε θα μας βάζουν συτογκόλ!

  30. Το ιδεολόγημα της αθεΐας και του διεθνισμού δεν μπορεί να είναι η λύση για το λαό και την πατρίδα μας.

    • Αν είναι δυνατόν ΄είσαστε 5 άτομα μπαίνετε 100 φορές ο καθένας και στέλνετε από είκοσι μηνύματα με μπράβο για να φανεί ότι σας διαβάζει ο κόσμος; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ

  31. Πολύ καλή και ουσιαστική ενημέρωση! Αποδεικνύεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Πως τους επιτρέπουμε να μας δουλεύουν ξανά και ξανά ! Μα 10 Έλληνες 11 γνώμες…

    • Φίλε κάποιοι σαν και σας πολεμοχαρείς,Θερμοπύλες,χρυσή αυγή,σύλλογοι για την βόρειο Ήπειρο,για τη Μακεδονία,για τη μικρά Ασία,κ.λ.π.μας οδήγησαν 14 αιώνες υπόδουλους στους Ρωμαίους,4 αιώνες στους Οθωμανούς,στους Ενετούς,στους Φράγκους,στους Ιταλούς,στους Γερμανούς.Εβδομήντα χρόνια είναι πια ελεύθερη αυτή η κακομοίρα η χώρα..Άστε την να αναπνεύσει…Τα κάρβουνα που ψήνεις παιδάκια τα εισάγει από την Αφρική..Άστε τις χορηγίες,τα σκυλάκια ,τα γατάκια και δουλέψτε….

  32. Την Κυριακή ανεξάρτητα τις πολιτικές μας πεποιθήσεις αξίζει να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα ομογενή ΕΛΛΗΝΑ που θυσιάστηκε για τα δίκαια του ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Η στέρηση της ελευθερίας των Ελλήνων στις περιοχές της Β. .Ηπείρου από το καθεστός του ναρκέμπορου Ράμα είναι γνωστή. Δυστυχώς η αναλγησία διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων αποθρασύνει τους Αλβανούς. Όλοι θυμούνται τον απεχθή φόνο του ομογενή Γκούμα επειδή μιλούσε….την γλώσσα του δηλ. ελληνικά.

  33. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ 105 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΆΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΒ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΆ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 6ο ΑΙΩΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΝ Η ΣΎΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΞΙΑ!

  34. Χρειάζεται επειγόντως η χώρα αλλαγή εξουσίας. Να συμφωνήσουμε. Αλλά μετά ποιος! Τα 3 μεγάλα κόμματα είναι εξωθεν κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα η Χρυσή Αυγή ως πολιτική ηγεσία έχει ακραίες απόψεις που δεν μπορούν να σταθούν στη σημερινή διεθνή πραγματικότητα και ίσως αποτελεί τον καταλύτη ύπαρξης κομμάτων όπως ο σύριζα. Τα πολλά μικρά πατριωτικά κόμματα Μαριάς Βελόπουλος Καρατζαφέρης Βολουδάκης και άλλοι που δεν έχουν ασκησει εξουσία, οι λεγόμενοι ευρωσκεπτικιστές θα μπορούσε ίσως να είναι μια καλύτερη λύση. Ο χρόνος και η σρση του πατριωτικού εγωισμού θα δείξει…

  35. Ας παραδειγματιστούν οι εκποιητές της περιουσίας και της ιστορικής μας κληρονομιάς

    Μακάρι και οι πολιτικοί που καταδυναστεύουν το λαό να είχαν ψήγματα αγάπης προς την πατρίδα και την πίστη μας ανάλογη αυτής που πλημμύριζε τη ψυχή και την καρδιά του ήρωα ομογενή απο τη Βόρειο Ήπειρο.

  36. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΈΧΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΧΙΤΏΝΕΣ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΈΝΑ! ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΣΤΗΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΈΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΕΣ…!!!ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ….

  37. Μειώνουμε αυτούς που πρέπει να επιβραβεύσουμε και εξιψώνουμε τους διεφθαρμένους τους μειοδότες

    Σε όποια άλλη χώρα αυτοί οι σύγχρονοι εφιάλτες δεν θα μπορούσαν να σταθούν. Στην Ελλάδα δυστυχώς τους επιβραβεύουμε και με αξιώματα!

  38. Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ είμαστε ο εκλεκτός λαός του Θεού….Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα…Μπορούμε να φτιάξουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα,αλλά τα έχουμε δώσει υπεργολαβία στους Γερμανούς,μπορούμε να φτιάξουμε τα καλύτερα κινητά τηλ. αλλά τα δίνουμε υπεργολαβία στους Γιαπωνέζους, μπορούμε να πάμε στον Άρη αλλά το αφήσαμε στους Αμερικάνους, μπορούμε να φτιάξουμε τρακτέρ αλλά αφήνουμε στους Πολωνούς,τα καλύτερα κρασιά αλλά αφήνουμε τους Γάλλους,τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα αλλά τα φέρνουμε απ’έξω για να μη κουραζόμαστε….Ρε πάτε να δουλέψετε κι άστε τις μαλ…ες

    • Δουλειά, δουλειά,δουλειά για νάρθει ανάπτυξη στη χώρα και να σταματήσει η συριζαική αφαίμαξη. Δεν αντέχει ο λαός άλλο!!!

  39. Η κυβέρνηση να προστατεύσει τα δικαιώματα των ομογενών μας ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΏΝ ως έχει υποχρέωση. Δεν μπορεί να ενδιαφέρετε περισσότερο για τους λαθρομετανάστες πολλοί εκ των οποίων είναι τζιχαντιστές και εγκληματίες και να αδιαφορεί τόσο επιδεικτικά για τους αδερφούς μας στην Βόρειο Ήπειρο που αποτελούν παράδειγμα γνήσιων Ελλήνων! Που είναι η αλληλεγγύη σας;

  40. «ΔΟΞΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΣ ΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΑΥΤΗΣ ΣΒΕΝΝΥΤΑΙ. ΔΟΞΑ ΔΕ ΑΡΕΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ» (Αγ. Ιωάννης Χρυσίστομος)
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕ!

  41. Με κάτι τέτοιες ελλινηκουρες ποτίστηκε το μυαλό του Κατσιφά που έχασε αδικα την ζωή του και τα νιάτα του και σκόρπισε τόσο πόνο στους δικούς του.

    • Αυτό το Ελληνικουρες από Έλληνα δεν μπορώ να το διαβάζω ,ο Κατσιφας είχε καημο για την βόρεια Ήπειρο ,γιατί δεν απολαμβανε σαν κ εσένα ελευθερία λόγου ,κ κινήσεων όπως θα ήταν εάν παρέμενε Ελληνική η πατρίδα του.Φορα τα παπούτσια του μπες στην ψυχή του ,κ μετά να μιλάς.

  42. Είμαστε όλοι συγκινημένοι από το αέναο φτερούγισμα των αθανάτων απέναντι στους μονοδρόμους και διαδρόμους της υποταγής και της δουλείας που ευρισκόμενοι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ πεταλλάσσονται μετά των λοιπών εμφυλίων δυνάμεων. Το αυτοάνοσο νόσημα που προκαλέι και παρακαλεί την ανεξαρτησία της σκέψης και του σώματος θα πρέπει να θεραπευτεί αντιστεκόμενο των αντεθνικών ιδεοδών. Το καλόσνικωφ όπως παγκοσμίως είναι γνωστό αδυνατεί να συνοδεύσει κυνηγούς και δη αγριοχοίρων αλλά εξοπλίζει τα εντεθνικά κινήματα υπέρ του λαόύ και των ιδανικών του. Οι αεροδιάδρομοι που οδηγούν στο υπερπέραν οφείλουν να κατευθυνθούν στους ήρωες φύλακες των στενών που αναμένουν το χρίσμα του κόμαματος για την υποψηφιότητα τους. Ας ορθώσουμςε το ανάστημα και ας αναφωνίσουμε όλοι μαζί ζήτω οι θερμοπυλιώτες Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  43. Οι χειρότεροι για τον Ελληνισμό σε όλη την ιστορία μας είναι αυτοί που αυτοονομαζονται πατριώτες και βρίζουν τους άλλους σαν προδότες. Καλά τους γράφει κάποιος ότι είναι το Έθνος της Μαδαγασκάρης, τόσο τους κόβει

        • Οταν κάποιος που αυτοαποκαλείται original Ηπειρώτης δέχεται τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ που υποστηρίζουν ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Νότια Αλβανία, αυτοαναιρείται! Γιαυτό μην εξάπτεσθε αλλά δέστε το πρόβλημα που μάλλον βρίσκεται εντός σας ! Ο Ελληνισμός μάλλον από αυτούς κινδυνεύει! Το λεξιλόγιο σας, σας αυτοχαρακτηρίζει! Ιδιαίτερα δε όταν στέκεστε απέναντι στην εκδήλωση που διοργανώνεται για να τιμηθεί ο Βορειοηπειρώτης εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας! Τώρα ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι το κράτος της Μαδαγασκάρης που αναφέρετε και προσπαθείτε να το ταυτθσετε με άλλους, δεν αφορά αυτούς που διοργανώνουν την εκδήλωση αλλά μσλλον εσάς!

        • ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΝΟΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ…

    • Να πάτε κύριε! Και να ξέρετε παντού και πάντα θα υπάρχουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΦΙΑΛΤΕΣ ακόμα και στους 12 μαθητές του Χριστού υπήρξε ένας, ο Ιούδας!

    • Οχι και γνήσιος!!! Original ναι imitation ναι γνήσιος όχι! Τώρα αν σας αρέσουν οι προδότες ρωτήστε τον εσυτό σας

    • Δηλαδή συμφωνείτε με τον κ. Φίλη που ανέφερε ως Νότια Αλβανία την Βόρειο Ηπειρο; Αν δεν συμφωνείτε το σχόλιό σας, σας αναιρεί και σας χαρακτηρίζει ως τελούντα σε εσωτερική σύγκρουση (διπολισμός)! Αν συμφωνείτε τότε αυτοαναιρείστε ως original Ηπειρώτης.

  44. Όλοι μαζί στο στην δέηση για τον Κωνσταντίνο .Κάτω ο Τσίπρας κάτω οι προδότες που πρώτα νοιάζονται για τα συμφέροντα των γειτόνων κ στο τέλος για τους Έλληνες.Τι νταλαβερια έχεις με τον μισελληνα Ράμα κύριε Τσίπρα ; Από πότε οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες από Σλάβοι; Τι βρομερους παιχνίδια παίζεις παλιοκουμουνιστη αθεε; Ζήτω η βόρεια Ήπειρος ζήτω ο Κωνσταντίνος Κατσιφας.

  45. Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κανείς ,όταν υποστηρίζει πως όποιος ,ανησυχεί για το αύριο της πατρίδας του, μπορεί να είναι πολεμοχαρείς, η χρυσαυγητες η φασίστας.Δικαιωμα μας να νοιαζόμαστε για το αύριο της Πατρίδας μας .Κ εσείς ως σύγχρονοι εφιάλτες συνεχίστε την προδοσία.

  46. Ολοι την Κυριακή να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στον εθνομαρτυρα Κωνστσντίνο Κατσίφα και τους δεκάδες ομογενείς που δολοφονήθηκαν από τις αλβανικές αρχές. Οι δήθεν πατριωτες εκ του ασφαλούς με την κουκούλα προσπαθούν να αποδομήσουν την αλήθεια! Επιτέλους βγάλτε την κουκούλα…Τ ι πιο απλό και ιερό να προσευχηθείς για όλες αυτές και τόσες άλλες ψυχές που έπεσαν υπερ πίστεως και πατρίδος!
    Ας όψονται οι ερμαφρόδιτοι.

  47. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΤ ΚΙΝΉΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΏΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΑΣ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ Η ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  48. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΘΕΟΙ! ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ ΜΑΜΩΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!

  49. Στο τέλος θα μας απαγορεύσουν να κηδεύουμε και τους νεκρούς μας! Τι δημοκρατία και αυτή! Να φύγετε να γλιτώσουμε! Δεν πάει άλλο…

  50. Παιδιά το παραμύθι του εθνομηδενισμού και της ισοπέδωσης των πάντων δεν περνά πλέον! Λέτε τους θερμοπυλαίους ακροδεξιούς χρυσαυγίτες κ.α όπως τώρα λέτε το ίδιο και για τους μαθητές που διαμαρτύρονται για την προδοσία της Μακεδονίας!!!Δεν το καταλάβατε ότι είστε άρρωστοι ψυχικά αφού το μίσος και οι ιδεοληψίες σας ως και η ανωμαλία η διαστροφή και η διχόνοια που έχετε φερει στην κοινωνία είναι άνευ προηγουμένου!

  51. Βέβσια, για τους εθνομηδενιστές, φασίστες και εθνικιστές είναι όσοι διαμαρτύρονται και προασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας και του λαού και όχι οι σωβινιστές Αλβανοί Τούρκοι και Σκοπιανοί που διεκδικούν ελληνική γη και μας απειλούν με πόλεμο!

  52. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατι και ποιος ειναι ο σκοπος αυτων που ανώνυμα προσπαθούν να αμαυρώσουν και να σπιλώσουν αφενός τις ενέργειες και αφετέρουτην υπόληψη συνδημοτών μας που επώνυμα δημοκρατικά χωρίς ακρότητες και δια της φυσικής τους παρουσίας ενεργούν!

  53. Προς θεού να μην επανακάμψει ο ξεχασμένος σταλινοφασισμός και φισικά ο κάθε τύπου φασισμός! Οσοι τοποθετούν εσκεμμένα γιατί τους βολεύει τις θερμοπύλες σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες ειτε αυτής των ακροδεξιών το κάνουν από ιδιοτέλεια και πολιτικές σκοπιμότητες που εξυοηρετούν τους ίδιους και τα εξωεθνικά αφεντικά τους.

  54. ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΔΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!!

  55. Καλημέρα σε όλους! Να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις και να παραβρεθούμε την Κυριακή ως ελάχιστο δείγμα τιμής και μεγαλοψυχίας σε μια εκδήλωση που μόνο τιμη περιέπει σε όσους θα συμμετάσχογν

  56. Οι πρωτόγονοι μαρξιστές της συμφοράς που υπερασπίζονται κάθε εθνικισμό, σωβινισμό του κάθε γείτονα τώρα χαρακτηρίζουν και τη νεολαία μας που συνολικά και κατά χιλιάδες κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για την προδοσία της Μακεδονίας μας, ως ακροδεξιούς και τα συναφή. Μετά μου λέτε ρε θερμοπυλαίοι ότι σας χαρακτηρίζουν ωε εθνικιστές ακροδεξιούς! ΤΙΜΗ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  57. Κάποιοι προσπαθούν να διχάσουν τη νεολαία και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! Ταπεινά να ρωτήσω. Αν οι μαθητές που βγήκαν στους δρόμους και κάνουν καταλήψεις το έκαναν για τον ακριβώς αντίθετο λόγο δηλαδή για να στηρίξουν την απόφαση παραχώρησης του ονόματος της εθνότητας της γλώσσας στους Σκοπιανούς μήπως τότε για την κυβέρνηση οι μαθητές θα ήσαν δημοκράτες και προοδευτικοί που έβαζαν τα γυαλιά στους μεγαλύτερους; Δυστυχώς, αυτή είναι η δημοκρατία αυτών που μας κυβερνούν

  58. Δυστυχώς το δαιμονικό πολιτικό σύστημα δεν άφησε απ’έξω τους νέους. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει διχασμός! Οι μαθητές έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση. Το μακεδονικό δεν θα περάσει τόσο εύκολα.

  59. Το ποτάμι των μαθητών όπως πάει θα ρίξει την κυβέρνηση. Καιρός είναι! 4,5 εκατομ Έλληνες χρωστάνε στην εφορία.Οπως μας πάνε σε λίγο οι μόνοι που δεν θα χρωστάνε θα είναι οι λαθρομετανάστες. Συγχαρητήρια στην ελληνόφωνη υποταγμένη κυβέρνηση.

  60. Ολοι την Κυριακή να τιμήσουμε τον Βορειοηπειρώτη εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα , ανεξάρτητα πολιτικών θέσεων.

  61. Οτι και να λένε για ακροδεξιούς, φασίστες εθνικιστές είναι πλέον ξεπερασμένο και διαπιστωμένο ότι αποτελεί εντολή για στοχοποίηση των Ελλήνων που αντιδρούν στη μετατροπή της χώρας σε αποικία από το δαιμονικό εξωθεν οργανωμένο σχέδιο της οικονομικής ολογαρχίας της Νεας Τάξης πραγμάτων που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το 2030! Το βλέπουμε πλεον ξεκάθαρα όταν στοχοποιούν ακόμα και τα νέα παιδιά που κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάναμε εμείς!

  62. Δεν μισουμε κανένα! Απλά αγαπάμε την πατρίδα μας! Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί ούτε εθνικιστές ή οτι αλλο. Η νεολαία μας αγωνίζεται για όσα με τόσους αγώνες και αίμα μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας! Η πολιτιστική κληρονομιά δεν πωλείται!! Κανένας Τσίορας δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από το λαό να πράξει κάτι τέτοιο.

  63. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝ ΙΚΙΣΜΟ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ!

  64. Καλούμαστε αύριο στον Ι.ΝΑγίου Γεωργίου να τιμήσουμε και ναπροσευχηθούμε για τους ήρωες Βορειοηπειρωτες ομογενείς που δολοφονήθηκαν αναίτια με τελευταίο θύμα τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Παράλληλα να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον εθνικισμό και σωβινισμό που επιδεικνύουν οι αλβανικές αρχές εκφοβίζοντας και απειλώντας τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας αλλά και στον εθνικισμό και σωβινισμό των γειτόνων μας που απειλούν με πόλεμο τη χώρα μας και διεκδικούν ελληνικά εδάφη και νησιά κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου!

  65. Δόξα και τιμή σε όσους τιμούν την πατρίδα και μαύρο σε σους μας ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ !

  66. Συγχαρητήρια σε όσους απλά και ταπεινά τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα κσι των άλλων Βορειοηπειρωτών ηρώων

  67. Ντροπή σε όλους τους μειοδότες και νεκρούς που υποβοηθούν και υποθάλπουν τον εθνικισμό και σωβινισμό των αχαριστων Αλβανών βαρβάρων! Δεν βλέπετε τι γίνεται εται στη Χειμάρα;;

  68. Η ΧΩΡΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΧΕΊΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΓΕΡΘΗΤΙ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ