ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Café Aman Istanbul & ΧοροΚώς: «Από την Πόλη έρχομαι..», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

0
1606



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση «Από την Πόλη έρχομαι…» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για δυο βραδιές, στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2018, μεταδώσαμε στους θεατές την ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης, χορεύοντας το ζεϊμπέκικο από το Πέραν και το χασάπικο από τα Ταταύλα, και μεταφέροντας στην αίθουσα την αίσθηση από το αεράκι του Βοσπόρου και το άρωμα του μύρου από το Φανάρι. Και οι δύο παραστάσεις ήταν sold-out, ενώ υπήρχε μεγαλύτερη ζήτηση στα εισιτήρια, τα οποία πολλοί δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν.



Καταφέραμε να κερδίσουμε τις θερμότερες εντυπώσεις και τις θετικές κριτικές τόσο από τους θεατές που παρακολούθησαν τις παραστάσεις, όσο και από τους ιθύνοντες του Συλλόγου “Οι φίλοι της μουσικής” και του Μεγάρου Μουσικής. Τόσο για το χορευτικό σύνολο που παρουσιάσαμε, όσο και για τη γενικότερη σκηνική μας παρουσία.



Συγχαρητήρια αξίζουν στους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές των σχημάτων, τον Πέτρο Μαστόρο για το ΧοροΚώς και το Στέλιο Μπερμπέρη για το Café Aman Istanbul.





Café Aman Istanbul


Καλλιτεχνική διεύθυνση: Στέλιος Μπερμπέρης
Διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση: Mανώλης Κόττορος
Τραγούδι: Στέλιος Μπερμπέρης, Πελίν Σουέρ


ΧοροΚώς


Καλλιτεχνική διεύθυνση: Πέτρος Μαστόρος
Χόρεψαν: Αικατερίνη Ανθοπούλου, Ζωή Θεοχάρη, Θεοδόσιος Καλαϊτζής, Αντιγόνη Μαστόρου, Ιωάννης Π. Μαστόρος, Θεοδόσιος Μαστόρος, Πέτρος Μαστόρος, Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, Σάββας Μπίλλης, Σοφία Παπαχρήστου, Χρυσοκόνα Φουρτούνη


Κοστούμια: Ελένη Κωστάκου, Νίκη Αντζουλάτου

Φωτογραφία: Δημήτρης Αραμπατζής

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη:
– τον κ. Ζαχαριά (επιχειρηματία)
– την οικογένεια Βουδούρη (Mylotopi)
– τον κ. Ν.Παπακωνσταντίνου (Ωρομέδων)
– τον κ. Βουκουβαλίδη(VTours)



 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ