ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα ο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω (Δοξολογία-Πανηγυρικός-Κατάθεση στεφάνων)

2
1000
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επίσημη δοξολογία στον παλαιό Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μετά του ιερού κλήρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων (εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου).

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης εκ μέρους του Δήμου Κω, η πρ. Βουλευτής της ΝΔ Μ. Ιατρίδη, o σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω Σ. Δαμάδογλου, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Λ. Ναζίφης, ο Αστυνομικός Δντής Κ. Κοκορόσκος, ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμετής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαράς, ο Διοικητής του 5ου ΣΑ Γ. Παπαδάκης, απόστρατοι και έφεδροι αξιωματικοί, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και λοιπών φορέων, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Πης, Γ. Κρητικός, ο Τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής κ.α.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και κατάθεση στεφάνων στο Βωμό της Πατρίδας με την παρουσία των Αρχών και του Λαού.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σαν την κυπρο θα τα παθουμε ολο γιορτες καταθεσεις στεφανων ευχολογια οι αλλοι ετοιμάζονται απέναντι και μεις ασχολουμαστε με τους παπαδες τον τσιπρα τα αναδρομικα και τον ζακ κωστοπουλο,προχθες βγηκαν απενατι απο την χιο 15 αποβατικα τουρκικα δεν το ανεφερε κανεις πουθενα, σε λιγο θα πινουνε καφε στην πλατεια και εμεις θα βλεπουμε voice, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ