ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τελετή παράδοσης από Lions Κω του έργου των WC του Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας Κω

9
1584
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το πρωί έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης του έργου των WC του Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας Κω από την λέσχη μας.

Μετά από 30 χρόνια λειτουργίας ανακαινίστηκαν πλήρως οι τουαλέτες του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας το οποίο φιλοξενεί περίπου 350 μαθητές.

Η Πρόεδρος της λέσχης L. Φλάσκου Βίκυ , η Πρόεδρος Περιοχής L. Πολίτου Μαρία και μέλη της λέσχης Lions Κω «Ιπποκράτης» μαζί με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κω κ. Μανώλη Ζερβό, παρέδωσαν επίσημα, στον Διευθυντή του Λυκείου κ. Γιάννη Σημαντηράκη τις πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες κοριτσιών και αγοριών.

Ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε και επισήμανε την αναγκαιότητα της ανακαίνισης καθώς στις εγκαταστάσεις στεγάζονται 2 σχολεία.

Η πρόεδρος της λέσχης μας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Μανώλη Ζερβό για την διαχρονική συνεργασία της υπηρεσίας του Δήμου Κω καθώς επίσης και τον ίδιο προσωπικά καθώς επέβλεπε όλες τις εργασίες και συντόνιζε τα συνεργεία όλο το καλοκαίρι.

Το κόστος του έργου ήταν 11.898€.Το ποσό που δαπανήθηκε από την λέσχη Lions Κω προερχόταν από τα έσοδα της περασμένης επίδειξης μόδας καθώς και από λοιπά έσοδα της λέσχης από άλλες δράσεις , ενώ με ακόμα μεγαλύτερο ποσό συμμετείχε οικονομικά στην ανακαίνιση και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κω.

Η ολική ανακαίνιση περιελάμβανε 5 νέες τουαλέτες αγοριών και 5 νέες τουαλέτες κοριτσιών: είδη υγιεινής , πλακάκια, πατώματα , νιπτήρες, εσωτερικές & εξωτερικές πόρτες, καθρέπτες.

Η λέσχη μας ευχαριστεί θερμά όλους τους ντόπιους επαγγελματίες που σε ότι αφορά το κόστος έδωσαν ιδιαίτερες τιμές ευαισθητοποιημένοι και οι ίδιοι καθώς αφορούσε μαθητές,

αλλά και όλους τους συνδημότες μας, που διαχρονικά στηρίζουν με όλους τους τρόπους τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας ώστε να βρισκόμαστε σε αυτή την ευχάριστη θέση σήμερα.

Η λέσχη Lions Κω παραμένει 40 χρόνια πιστή στα ανθρωπιστικά ιδεώδη των Lions και υπόσχεται πως θα ακολουθήσουν σύντομα νέες δράσεις με στόχο πάντα την κοινωνική προσφορά , την ανακούφιση των πιο αδύναμων και την ενίσχυση των κρατικών δομών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

L.Φλάσκου Βίκυ L. Φλωροπούλου Αρετή

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα που είμαι μικρούλης γράφτηκα στους LIONS.
    Oταν μεγαλώσω έχω ένα όνειρο.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΣΟΝΟΣ.

  2. Εντάξει τώρα!!! Μεταξύ μας τα λεφτά είναι πάρα πολλά σε σχέση με τη δουλειά που έγινε. Ή κάποιος λέει μισές αλήθειες ή κάποιος πήρε μίζα!!! Ποιος????

  3. Όταν προσφέρεις από την τσέπη σου μπορείς να πεις και να κάνεις ότι θες..όταν όμως είσαι σε σύλλογο πρέπει να δηλώσεις που πήγαν τα λεφτά. Την ταμπέλα την βάζουν για να γνωστοποιήσουν και να θυμίζουν διαχρονικά ποιος έφτιαξε το έργο. Που είναι το κακό? Γιατί γίνεστε μικρόψυχοι? Μπράβο και καλά κάνουν οι άνθρωποι και προσφέρουν. Εμείς τους ευχαριστούμε.ΟΙ κακεντρεχείς ας κάτσουν με την κακία τους

  4. φτιάχτηκαν μετά από 30 χρονια αυτο είναι το σημαντικοτερο απο όλα. Τις χρησιμοποιούν πόσα παιδια αυτο να σκεφτεστε όλοι οσοι κρινετε.Βοηθήστε κι εσεις μιζεροι

  5. Για όσους γνωρίζουν από ανακαινίσεις τα χρήματα είναι το σωστό ποσό για να μην πω και πολύ καλη τιμή για τόσες παρεμβάσεις..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ