Προκήρυξη 2 θέσεων κλάδου Ιατρών ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω

3
1154

Θέμα: «Προκήρυξη 2 θέσεων κλάδου Ιατρών ΕΣΥ ειδικότητας Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ανακοινώνει ότι προκηρύχθηκαν 2 θέσεις Κλάδου Ιατρού ΕΣΥ επί θητεία ειδικότητας καρδιολογίας. Πιο συγκεκριμένα προκηρύχθηκε η πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων Ιατρών του Νοσοκομείου μας:

  • Μια (1) θέση Επιμελητή Α’ Καρδιολογίας

  • Μια (1) θέση Επιμελητή Β’ Καρδιολογίας

Η προκήρυξη που γίνεται σύμφωνα με τον νέο νόμο περί προσλήψεων Ιατρών ΕΣΥ έχει έναρξη υποβολής αιτήσεων την 3η Σεπτεμβρίου και λήξη την 21η Σεπτεμβρίου 2018 μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας αιτήσεων http://esydoctors.moh.gov.gr . Ο νέος νόμος προβλέπει σαφέστατα συντομότερα διαστήματα στην ολοκλήρωση των κρίσεων και την ανάληψη καθηκόντων των επιτυχόντων ιατρών. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης όπως δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σας αποστέλλεται ως συνημμένο (ΑΔΑ: Ω7Α446907Κ-Ν59).

Η διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της προς την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και ιδιαίτερα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για την προκήρυξη του συνόλου των θέσεων ειδικότητας καρδιολογίας ως τρόπο επίλυσης του προβλήματος στελέχωσης της Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» με μόνιμους ιατρούς. Έτσι μετά την προκήρυξη τον Ιούνιο του 2018 της θέσης του Διευθυντή Καρδιολογίας που το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κρίσεως εγκρίθηκαν και προκηρύχθηκαν και οι υπόλοιπες δυο (2) θέσεις ειδικότητας καρδιολογίας και μάλιστα η μια σε βαθμό Επιμελητή Α΄. Σημειώνουμε ότι επίσης υπάρχει και εγκεκριμένη θέση για επικουρικό καρδιολόγο που άμεσα μπορεί να αξιοποιηθεί εφόσον υπάρξει ενδιαφερόμενος ιατρός, θέση στην οποία παρέχεται και χρηματικό κίνητρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου μας λειτουργεί με έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και καλύπτεται ιατρικά αφενός με σύμβαση με τον Ιδιώτη Καρδιολόγο κ. Άγγελο Δελλαπόρτα, με μετακινήσεις ιατρών κυρίως από την Ρόδο – όπως πρόσφατα με τις μετακινήσεις των καρδιολόγων κ. Νικόλαου Καραμιχαλάκη Επικ. Επιμελητή Β’ και του Διευθυντή κ. Τσαμπίκου Γιακουμάκη, και εθελοντικά για τα επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά από τον Ιδιώτη καρδιολόγο κ. Άγγελο Δελλαπόρτα για όσα διαστήματα δεν καθίσταται δυνατή η μετακίνηση ιατρών ΕΣΥ.

Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι είναι και αυτοί στους οποίους λογοδοτούμε ότι το σύνολο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Επιστημονικού, Διοικητικού, Τεχνικού και Βοηθητικού προσωπικού μαζί με την διοίκηση εργαζόμαστε καθημερινά για να παρέχουμε συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες υγείας. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά θα τον δώσουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους και θα τα καταφέρουμε.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Κω για την διαρκή συνεργασία του και τους ιδιώτες καρδιολόγους του νησιού κ. Ι. Κουτούζη, κ. Π. Συγγελάκη, κ. Ν. Χατζηνικολάου για την συνδρομή τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Άγγελο Δελλαπόρτα για την καταλυτική συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής και των Επειγόντων Περιστατικών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/08/Γ-Ν-Κ-Υ-ΚΩ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-2-ΘΕΣΕΩΝ-ΙΑΤΡΩΝ-ΕΣΥ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.pdf» title=»Γ Ν -Κ Υ ΚΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος λογικός γιατρός θα έρθει στην Κω για να εισπράττει 1.100 ευρώ τον μήνα μετά από 15 χρόνια σπουδών, αγροτικού και ιδικότητας;

    Και στην Κω ξέρουν ότι δεν πέφτει εύκολα φακελάκι. Στο τέλος θα καταντήσει το νοσοκομείο μας να το στελεχώνουν αγροτικοί γιατροί και μερικοί οπλίτες ιατροί.

    • Αφού φίλε μου κι αυτούς που έρχονται τους βρίζετε. Για να μην πω τι κάνετε στους παιδιάτρους που δε στεριώνει εδώ και αιώνες κανένας στο νησί σας. Μην παραπονιέστε λοιπόν.

  2. αυτό με τους γιατρούς στην Κω είναι θέμα έρευνας, το γιατί έρχονται και φεύγουν και δε στεριώνουν δηλαδή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ