Διονυσία Στούππου: Μια εξαιρετική ερμηνεύτρια από Κω | Συμμετέχει στον «Κοινό Τόπο» και ως πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός (φωτό-βίντεο)

0
4380

Η Διονυσία Στούππου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κω. Στην ηλικία των 18 ετών μετακόμισε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην μεγάλη αυτή πόλη ανοίχτηκαν δρόμοι κι ευκαιρίες.

Είναι μαθήτρια της Αγγελικής Τουμπανάκη στην φωνητική, με την οποία είχε κάνει μια συναυλία. Δίπλα στην καθηγήτρια της και την διεθνούς φήμης vocalist και καθηγήτρια του Berklee College of Music, Christiane Karam. Παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας, καθώς και σεμινάρια ερμηνείας κοντά σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Στην Αθήνα επίσης, γνώρισε την Κύπρια μουσικοσυνθέτη Μαρία Χρυσοστόμου. Φιλία και συνεργασία και ετοιμασία για δικά τους τραγούδια. Το φετινό καλοκαίρι όμως, την βρίσκει σε παράσταση της Μαρίας Χρυσοστόμου όπου λαμβάνει μέρος ως πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός και ως η κύρια ερμηνεύτρια επί σκηνής. Το έργο ονομάζεται «Κοινός Τόπος» και κάνει περιοδείες στην ελεύθερη Κύπρο.

Το θεατρικό έργο στο οποίο συμμετέχει η Διονυσία λέγεται «Κοινός Τόπος». Κείμενο, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια είναι της Μαρίας Χρυσοστόμου.

Μια νέα κι εξαιρετικά ταλαντούχα δημιουργός, η οποία είναι και η συνεργάτιδα της στην μουσική της πορεία.
Το έργο αποτελείται από 8 μικρές ιστορίες, τις οποίες ενώνει ο κοινός τόπος. Ο κοινός τόπος λοιπόν, είναι «ο πόνος, η απώλεια, το μαράζι». Οι ιστορίες αυτές έχουν σχέση με τον πόλεμο στην Κύπρο του 1974, την Μικρασιάτικη καταστροφή και με απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Μέρα θλίψης η σημερινή και μέσα από μία παράσταση συγκινηθήκαμε ακόμη περισσότερο…Συγχαρητήρια στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΑΠΟΠαλαιχωρίου για τη συγκλονιστική ερμηνεία τους….ομολογουμένως δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους επαγγελματίες!!Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στη παράσταση.Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς:Ανδρέα ΧαριδήμουΕταιρεία ΧρυσοδάλιαToronto pizzaΑυτοκίνηση Αδελφοί Σολωμού.

Posted by Σύνδεσμος Γονέων Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Ασίνου on Friday, 20 July 2018

Στο αμφιθέατρο του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Ασίνου ξυπνησαν απόψε μνήμες από την 20η Ιουλίου 1974!!!

Posted by Σύνδεσμος Γονέων Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Ασίνου on Friday, 20 July 2018

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156624473886096&id=778011095

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ