Αναστάτωση στην πόλη της Κω από άνδρα που κυκλοφορούσε ολόγυμνος! (Συνελήφθη μπροστά στο Δημαρχείο, αφού διέσχισε όλη τη Β. Παύλου κατεβαίνοντας από Άγ. Νεκτάριο)

4
6841

Σοκ και ερωτηματικά προκάλεσε σε μεγάλο μέρος της πόλης η εμφάνιση ενός ολόγυμνου άντρα ηλικίας περίπου 30-35 ετών ο οποίος (σύμφωνα με μαρτυρίες, εθεάθη αρχικά στην περιοχή του Αγ. Νεκταρίου με κατεύθυνση προς την πόλη της Κω).

Ο άνθρωπος κυκλοφορούσε γυμνός και έφερε κάποιες εκδορές (όσοι τον έβλεπαν νόμιζαν πως πρόκειται για μετανάστη που πιθανότατα βγήκε πίσω στην Αγ. Ειρήνη και κατευθυνόταν προς το Νοσοκομείο).

Στην συνέχεια όμως κατευθύνθηκε μέσω της Β. Παύλου στο κέντρο της πόλης κι έφτασε μέχρι έξω από το Δημαρχείο όπου και επενέβη η αστυνομία με το ασθενοφόρο και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Όπως έγινε γνωστό ο νεαρός συμπολίτης μας (αλλοδαπός κάτοικος Κω) υπέστη κρίση πανικού (μιας και δεν είχε ιστορικό κάποιας διαταραχής, όμως θα παραπεμφθεί σε ψυχιατρική κλινική για παρακολούθηση) είχε πάει μόνος του στο βουνό, όπου γυμνώθηκε και έφερε κάποιες εκδορές στο σώμα του.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.