ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» απόψε σε ηλικία 76 ετών η Οδοντίατρος Μαρία Πρεβενά – Χατζηστέργου

11
5964
Μαρία Πρεβενά - Χατζηστέργου

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της συνταξιούχου Ιατρού (Χειρουργός Οδοντίατρος) Μαρίας Πρεβενά – Χατζηστέργου (συζύγου του Ιατρού και πρ. Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, Θεόφιλου Χατζηστέργου) σε ηλικία 76 ετών.

Η Μαρία Πρεβενά γεννήθηκε στην Αίγυπτο και ήλθε στην Κω το 1968 σε ηλικία 26 ετών δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια με δύο εξαιρετικά παιδιά και εγγόνια.

Άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης, ιδιαίτερα  προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο (αρετές που μετέδωσε και στα παιδιά της), τίμησε με τη ζωή και τη στάση της το Ιατρικό λειτούργημα.

Μια ευγενική, γλυκιά και καλοσυνάτη μορφή.

Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας, έχοντας πάντα στο πλευρό της τα αγαπημένα της παιδιά Στέργο και Ευθύμιο και όλη την οικογένειά της.

«Έφυγε» ήρεμα και αθόρυβα απόψε το βράδυ στο Νοσοκομείο Κω με το χαμόγελο στα χείλη κοιτώντας τα παιδιά της.

Το «τελευταίο αντίο» στην Μαρία Πρεβενά-Χατζηστέργου θα είναι την Παρασκευή στις 2μμ στον ΙΝ Αναλήψεως Ζηπαρίου

Τα ειλικρινή μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην αγαπημένη οικογένειά της (κ. Θεόφιλε, Στέργο, Ευθύμιε κουράγιο!!)

(Η φωτό είναι από πρόσφατη ανάρτηση του φίλου Ευθύμιου εκφράζοντάς της την αγάπη του για τη γιορτή της Μητέρας

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου κ. Χατζηστέργου Θεόφιλου για τον πρόσφατο θάνατο της συζύγου του.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΥΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ…. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ….

  2. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

  3. ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩ…ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.
    Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ..ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.

  4. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κύριου Θεόφιλου του γιατρού μας. Η απώλεια της λατρευτης συζύγου του είναι τεράστια. Η κυρία Μαρία ήταν αυτό που ο καθένας θα ήθελε ως μητέρα, ως σύντροφος στη μάταια τούτη ζωή μας.

  5. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Χατζηστεργου.Η μνήμη της Κυρίας Μαρίας θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Έφυγε για το μεγάλο της ταξίδι συνοδευόμενη από την αγάπη των Αγγέλων που πάνε την ψυχούλα της στον Χριστό και Θεό μας.

  6. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου καλή κυρία, γιατί ήσουν όντως ωραίος άνθρωπος……

  7. Καλό ταξίδι αγαπημένη μάς Αρχόντισσα. Η Κως φτωχότερη σε Ανθρώπους πού έδωσαν στον συνάνθρωπό αγάπη,ευγένεια,ανθρωπιά. Ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει από σήμερα. Καλό ταξίδι στον δρόμο προς το Παράδεισο των Αγγέλων .Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγο της κύριο Θεόφιλο Και στα παιδιά της Στεργο και Ευθυμιο. Να ζήσετε να την θυμάστε.

  8. Αντιο κυρα γιατρισσα μας… ποσες φορες μας εφτιαξες τα πονεμενα μας δοντια… ποσες φορες ουτε καν πληρωνωσουν …. σου εφτανε μονο να ειμαστε καλα…. ησουν ενας αγγελος…. καλο ταξιδι κυρια μαιρη…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ