Επαγγελματίες Ακτής Κουντουριώτη: ΥΠΟΜΝΗΜΑ προς ΔΣ Κω «Δεν θα ευνοήσει -όπως εσφαλμένα ισχυρίζονται κάποιοι- μόνο 5-6 μαγαζιά, αλλά συνολικά την πόλη»

46
1848

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α

Επαγγελματιών Ακτής Κουντουριώτη Πόλεως Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

κ. Δήμαρχο Κω.

Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δήμου Κω.

Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους.

ΣΕΠΕ ΚΩ.

ΜΜΕ ΚΩ.

—————————–

Με το παρόν υπόμνημα, όλοι εμείς οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στην Ακτή Κουντουριώτη ζητούμε την άμεση λήψη απόφασης, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κω, για την εφαρμογή του μέτρου της εξάωρης (από 18.00 έως 24.00) απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ακτή Κουντουριώτη, από την Καμάρα έως τα φανάρια του Λιμεναρχείου.

Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στο δημόσιο διάλογο προβαίνουμε στις παρακάτω επισημάνσεις, από τις οποίες προκύπτει, κατά την άποψή μας, η αναγκαιότητα λήψης του παραπάνω μέτρου.

Κατ’ αρχάς επισημαίνουμε τον περιορισμό του μεριδίου των πεζών στον χώρο του λιμανιού και την δυσκολία μετακίνησης των πεζών και των ποδηλατών στο λιμάνι, που επήλθε λόγω της καταστροφής του προβλήτα από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017, με συνέπεια την αναγκαιότητα λήψης μέτρων που θα επιτρέπουν την ομαλή και ασφαλή διέλευση όλων μας.

Αναμφίβολα, το μέτρο της εξάωρης (από 18.00 έως 24.00) απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας και της αίσθησης ασφάλειας της οδού, στην άνετη μετακίνηση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών, στην μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, λόγω της μείωσης της ηχορύπανσης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, καθώς και στη μείωση της συχνότητας και σοβαρότητας ατυχημάτων.

Η εφαρμογή του μέτρου αυτού θα συμβάλλει επίσης στην προώθηση τόσο του περπατήματος ως τρόπου μεταφοράς, όσο και της χρήσης του ποδηλάτου, με τα αντίστοιχα οφέλη. Είναι βέβαιο ότι άμεσα θα αυξηθεί η ροή των πεζών και θα εξυπηρετούνται καλύτερα και ασφαλέστερα οι ευάλωτοι χρήστες της οδού.

Λόγω της αναβάθμισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, η Ακτή Κουντουριώτη θα αποτελέσει χώρο αναψυχής και προσέλκυσης κατοίκων και τουριστών, γεγονός που αποτελεί ζητούμενο στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών του all inclusive. Όλοι μας συμφωνούμε ότι πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες και δράσεις που θα κάνουν ελκυστική την πόλη στους επισκέπτες και θα τους ωθούν στην έξοδό τους από τα μεγάλα ξενοδοχεία. Το εν λόγω μέτρο αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία προ αυτή την κατεύθυνση, αφού η Ακτή Κουντουριώτη θα γίνει πόλος έλξης για ξένοιαστους περιπάτους και θα παρέχει διευκολύνσεις προσέλευσης σε καταστήματα και αγορές.

Δεν θα ευνοήσει, όπως εσφαλμένα ισχυρίζονται κάποιοι, μόνο 5-6 μαγαζιά, αλλά θα αναδείξει και θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής, θα έχει θετικές επιπτώσεις σε πλήθος τοπικών οικονομικών δραστηριοτήτων και θα αυξήσει τον κύκλο εργασιών των καταστημάτων.

Κως, 23 Μαΐου 2018

Με εκτίμηση

Οι επαγγελματίες Ακτής Κουντουριώτη Πόλεως Κω.

46 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 1. Εκτός από τους επιχειρηματίες (τους 5-6) ποιός άλλος υπογράφει το υπόμνημα; Ρωτήσατε κανέναν άλλον;
  2. Θα σταματήσει τελείως η κυκλοφορία; Ούτε τρενάκια, ούτε ταξί, ούτε λεωφορεία; Γιατί αν αυτά κυκλοφορούν τότε πάλι δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος στο δρόμο.
  3. Όσοι πάνε στα μπαράκια (που συνήθως κυκλοφορούν με μηχανάκια) πώς θα πηγαίνουν;
  4. Γιατί δεν φωνάζατε να ρίξουν 3Α και να γεμίσουν τις τρύπες στο λιμάνι μέχρι να γίνουν τα έργα;
  5. Οι ιδιοκτήτες των ημερόπλοιων γιατί δεν υπογράφουν;
  6. Όσοι φτάνουν κατά λάθος στην καμάρα πώς θα κάνουν αναστροφή; μέσα από το λιμάνι; Ή μήπως θα κλείσετε το δρόμο από το Bella Vista;

  • ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ,ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ

   ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ,ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΓΙΑ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΧΑΣΕΣ 5-10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΡΩΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ.

 2. Καλά ρε εξυπνάκηδες οταν περνάτε τα μαγαζια δεν ξερατε πως υπηρχε δρομος εκεί; Τωρα τον μάθατε επειδη ο Κυριτσης θελει να μεινει γαντζωμενος στην καρέκλα και ξεπουλάει τα παντα; Και εμεις εδω στην Αβερωφ τι θα κανουμε;

  • Ο Κυριτσης σας έχει πάρει τα σώβρακα 100χρονια μπροστά από το τσίρκο της Ρουφα. 60% από την πρώτη Κυριακή. Θα ακολουθήσουν και άλλοι δρόμοι μετά την Ακτή Κουντουριωτη.Τα λεξοτανιλ να έχετε έτοιμα!!!!!!!!!!!!

 3. Το ξεχνάτε για το κλείσιμο και μιας και ενδιαφέρεστε για τους πεζους ελευθερωστε το κχ στην μεριά των κτηρίων για να περνάει ο κοσμος.

 4. Πραγματικά ένιωσα μια απέραντη συγκίνηση,ανατριχίλα διαβάζοντας το πόσο ευαίσθητοι είναι

  με το περιβάλλον,με την αναβάθμιση της πόλης,με την ατμόσφαιρα και τους ρύπους,με την μείωση της επικινδυνότητας πρόκλησης ατυχημάτων !!!!,αλλά αυτό με την ‘ηχορύπανση ‘ είναι που μου έσκισε την καρδιά.Δηλαδή η σύγκριση θορύβου εξάτμισης με 110 db.Μετά απ αυτό να προτείνω να σερβίρονται τα ποτά σε κάλυκες οπλοπολυβόλου για …μείωση κάθε κινδύνου.Απορώ αν απευθύνονται σε εξωγήινους μόλα ταύτα.

 5. Δηλαδή οταν μιλουν για ασφάλεια των πεζών τι εννοούν; θα ειναι υπευθυνοι αυτοι; βρε μεινετε στις μπριζόλες και στις σαλατες και αφήστε τη κυκλοφοριακη μελετη σε ειδικους.Άιντε που σας κανει ο Κυριτσης οτι θελει.

 6. Άκουσον,άκουσον!!Μιλάμε για προσβολή νοημοσύνης!!!Αν πας στο Ψαλίδι με φύσημα σαν το σημερινό,θα ακούσεις πεντακάθαρα τι μουσική παίζει όλη τη Νύχτα,κάθε ένα χωριστά.Νοσοκομείο κλείνουν τα παράθυρα γιατί οι χειρουργημένοι και άρρωστοι έχουν τρελαθεί στο μπαμπα-μπουμπου.Τα ξημερώματα οι εικόνες απίστευτες για 3ο Τουριστικό Προορισμό,η παραβατικότητα της περιοχής έκανε τα All Incl ν ανθίσουν.Όποιος ξένος φεύγει από εκεί είναι εν δυνάμει σακάτης ή δολοφόνος,κάθε μέρα ξύλο,άγρα πελατών με βίαιο τρόπο,ξεκαθαρίσματα λογαριασμών,αθέμιτος ανταγωνισμός με καμάκια να προσφέρουν τσάμπα σφηνάκια και ποτά, μια πληγή για την πόλη,που κάποτε ήταν πόλος έλξης Τουριστών και κατάντησε έτσι.Στα αρχαία κάθε πέτρα και ‘στα όρθια’,στο Λιμάνι τριγύρω εγκληματικότητα γκέτο και όλα τα φταίνε… τα οχήματα!!!

 7. Μηνάς Χατζημιχαήλ για Ακτή Κουντουριώτη: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!

  Η Ακτή Κουντουριώτου είναι από τα πιο πλατιά και ευρύχωρα σημεία της πόλης. Ο δρόμος (έτσι όπως έχει στενέψει) καταλαμβάνει πλέον ένα πολύ μικρό μέρος της, έτσι υπάρχει άπλετος χώρος για περίπατο αρκεί να φτιαχτεί το σημείο που καταστράφηκε από τον σεισμό.
  Αντί λοιπόν να ψάχνουμε χώρο για τους πεζούς μέσα στον ασφαλτόδρομο ας επισπεύσουμε την ανακατασκευή των κατεστραμμένων σημείων του προβλήτα, ας περιορίσουμε μία σειρά τραπεζοκαθισμάτων από τις επιχειρήσεις της ακτής, ή ας αφαιρέσουμε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες πάνω από τον πεζόδρομο, ας αποσύρουμε τα «καμάκια» από τα πεζοδρόμια, ας περιορίσουμε τις πινακίδες και τα «καμάκια» των ημερόπλοιων από την ακτή, και τότε να δείτε πόσος χώρος θα μείνει για περίπατο στους πεζούς!!
  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!!!https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/179354/minas-chatzimichail-gia-akti-kountourioti-den-thelei-kopo-thelei-tropo/

 8. μηνα απο τον νοεμβριο του 2017 ειπα στον .......... οτι πρεπει να φτιαχτει επιφανειακα το λιμανι μεχρι τελη

  μαρτιου 2018 αλλα η εντολη του απερχομενου ηταν να παραμεινει ως εχει.ειναι τελειως ανεγκεφαλος προβληματικος

 9. Έχω ακούσει για...υπόγειους Ωκεανούς,για φωτεινότητα Γαλαξιακών σμηνών..

  ..για άστρα με διάμετρο ισοδύναμο με έτη φωτός,για την Χαμένη Ατλαντίδα,για υδροστατική ισορροπία που κρατάει τους πλανήτες,αλλά όσο και να μελετάς κάθε μέρα ,κάτι θα σου ξεφύγει.Όπως το ότι η ηχορύπανση διερχομένων οχημάτων είναι χαμηλότερη απ τα 130 ντεσιμπέλ στο χιλιόμετρο.Και όμως αυτό το άρθρο πρέπει να μπει στα Best Of.Αν υπήρχε Εισαγγελέας κατά του Πάρκινσον Βοοειδών ,θα έπρεπε να επένβει και να αφήσει τα γειτνιάζοντα Φαρμακεία 24ωρο ανοικτά και διανυκτερεύον Ψυχιατρείο!!

 10. αβερωφ, καναρη ,μ.αλεξανδρου,ε.βενιζελου,αρτεμισιας,β.γεωργιου,ιπποκρατους,μακρυγιαννη ολοι οι επαγγελματιες

  ειμαστε εναντιον του κυριτση που θελει να μας εξοντωσει.

 11. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

  ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

 12. εφερες την διχονοια την γκρινια την ρουφιανια το αλληλοκαρφωμα την καχυποψια.θα μεινεις στην ιστορια οπως ο νερωνας.το καψες το νησι μας

 13. μηνας χατζημιχαηλ και γιαννης φραγκουλης τον εστειλαν αδιαβαστο τον απερχομενο

  αυτον που σακατεψε το νησι μας με τις ηλιθιοτητες που κανει

 14. το κυκλοφοριακο προβλημα το εφερε ο κυριτσης με τα 10 τρενακια ,ανοιχτο λεωφορειο, αφετηριες λεωφορειων

  στο λιμανι ,χωρις ποδηλατοδρομο στα δελφινια ,τουριστικα λεωφορεια .

 15. Δηλαδή ρε παλικαρια να ούμε θα δουλεύετε εσεις και τα αυτολινητα μηχανάκια να ανεβαίνουν απο πλατεια ΚΤΕΛ και πλατεια Διαγορα για να κοψουν δρόμο.Και ολα αυτα γιατι για τον ταξιδευτη δήμαρχο; Να τα ξεχάσετε γιατι θα γίνει χαμος.Κυριτση μην τολμησεις και ξαναερθεις με την κουστοδια σου και ζητας και τιμολογια μετά.

 16. Η ΚΑΝΑΡΗ ΕΧΕΙ 100 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, Η ΑΒΕΡΩΦ ΕΧΕΙ 50 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?

  • ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΕΧΕΙ 10.000 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ

 17. βγαλτε της ταμπελες απο το πεζοδρομιο και τα τραπεζοκαθησματα να χωραει να περασει ο πεζος με τα παιδια του και αφηστε τον δρομο δεν σας ενοχλει μονοφαγαδες που θελετε ολος ο κοσμος να σας τα ακουμπαει σε 10 μαγαζια. το πεζοδρομιο πριν το λιμεναρχειο ειναι κλειστο απο ταμπελες και καμακια που θα περαση ο τουριστας? θα κλεισουμε και τον δρομο ε που θα παει θα ερθει να κατσει στα μαγαζια μας να τα κονομισουμε.

 18. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΗΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;; ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;;;ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ;; ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ;;;; ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ …ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ…

  • Ο Δήμαρχος αναμφισβήτητα εχει υψηλο δείκτη ευφυίας και φαμφρολογει.Το θεμα ειναι με τους.επιχειρηματίες του λιμανιου που οι ανθρωποι.δεν γνωριζουν το παραμικρό.Τους συναντησε τους έπεισε καο αυτοι σήκωσαν το λαβαρο της επαναστασης.Δεν βλεπουν ομως οτι εχπυν βαλει την κοινωνια απεναντι τους; τι θα κανει ο δημαρχος;;; θα παρει το μερος και των δυο!!! Στις επιχειρησεις του λιμανιου θα πει εγω προσπαθησα,και στις επιχειρήσεις της υπόλοιπης πολης θα πει πω; ακουσα τον κόσμο και σεβαστηκα την γνωμη σας.

 19. Σήμερα 2 γνωστοί επιχειρηματιες της πολης εστειλαν εξώδικο σε δημαρχο δημοτικη αστυνομια και ελληνικη αστυνομία.Ονειρο ηταν και παει.

 20. Δείτε τι έγραφε το ρεπορτάζ το 2017 για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.
  Βέβαια, αυξήθηκε η κίνηση περιφερειακά, όπως φάνηκε και από τις μεγάλες ουρές οχημάτων στους φωτεινούς σηματοδότες, ενώ θα υπάρξει άνοιγμα της παραλιακής οδού -αναγκαστικά- μία με δύο ώρες πριν από την άφιξη του πλοίου της γραμμής απόψε το βράδυ (πριν συμπληρωθεί το 12ωρο).
  https://www.aegeanews.gr/featured/113182/eidylliaki-kai-paramythenia-kos-choris-aftokinita-vevaia-afksithike-kykloforia-perifereiaka/

 21. Πως θα περπατανε οι πεζοι ανετα με τα Ταξι, τα Τρενακια, τα Λεωφορεια και τα αυτοκινητα του Δημου;;; αν θελετε να κλεισετε το Λιμανι να υπαρχει ισοτητα σε ολους να μην κυκλοφορει κανενα οχημα…

 22. Κατάφερε να διχασει το νησι ο δημαρχος ενω ηξερε πως δεν υπάρχει τροπος για να κλεισει το λιμανι.
  Και στο φιναλε ποιοι μας διοικούν; Ο Χαδουλης προεδρος πολης,Απων, Βαβλας αναπληρωτης του,Απων,Δαυιδ Γερασκλης Απων,Σιφακης εδω μονο γελαμε,Κανταρζης κωλοτουμπας,Παπαχρηστου δεννεχει ιδεα απο την πολη,Κρητικος το ιδιο,Κιαποκα το ιδιο,Ζερβος,Κοκκαλακης το ιδιο, Μονο η Βασω Πη έμεινε η οποια κυκλοφορει μς το υπηρεσιακο οχημα….τζαπα ολα.

 23. Επιτελους κατι θα αλλαξει προς οφελος των τουριστων.. Ολοι οι πολιτες συμφωνουν να κλεισει το εσωτερικο Λιμανι.Μπραβο στο Δημαρχο

  • να δώσει φώτιση σε κάποια καμένα μυαλά…Τι Ζούμε…Τι ακούμε…

 24. ΚΑΙ Η ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΝΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΥΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

 25. Πρέπει ο Δήμαρχος να κατανοήσει ότι άλλαξαν άρδην οι εποχές.Δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες που πιέζουν

  για πεζοδρόμηση,αλλά και οι διάφοροι σφραγιδοκολλητές του Δημοσίου τριγύρω που μετά την δουλειά πάνε στις ψάθινες και ρενβάζουν. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι του Ιδιωτικού που κατάκοποι θέλουν να πάνε να ξεκουραστούν μετά από συνθήκες εργασίας που ποτέ δεν θα νιώσει ο σφραγιδοκολλητής του γραφείου.Με κάμερες πάνω απ το κεφάλι τους και όρθιοι για 12ωρα,σε επιχειρήσεις που ποτέ ο Δήμαρχος ή κανείς άλλο δεν πήγε να δει πως είναι.Δυστυχώς ο φιλοτομαρισμός της κληματαριάς και του μπαλκονιού με τα γιασεμιά θέλει ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές να διαχωρίζει σε κατηγορίες ,μέλη μια Κοινωνίας.

 26. Η διακοπή κυκλοφορίας θα γνωστοποιηθεί στο GPS Google για παράδειγμα?

  Αν ένας ξένος ενοικιαστής Αυτοκινήτου απ το ψαλίδι,ακολουθήσει ένα Ταξί που πάει να περάσει απ τον πεζοδρομημένο,τι θα του πείτε?
  Γι αυτό δεν αρκούν τα μονολεκτικά ‘Μπράβο’ από κάθε Μαγδάλω,Χαρχάλω,Μαντζουράνα,Μανταλιώ,Βαρβαράκι,Μέλπω,Κολύβα,Βασούλα…που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους ,και την ηρεμία τους.Η Κως δεν είναι Γλυφάδα,είναι Τουριστικό μέρος με όλα τα συνακόλουθα.

 27. Κλεισε το δρομο Δημαρχε και ασε τις διάφορες τσατσουδες ρουφοπληκτες να λένε τις αρλουμπες τους

 28. ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ !
  ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !

  • Σαχλαμάρα πεζοπόρε ο σεβασμός και στις άλλες Κοινωνικές Ομάδες τω συμπολιτών σου

   είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία μιας πόλης .Οι κανονισμοί,τα όρια είναι βασικές προυποθέσεις.Οι απαγορεύσεις είναι χαρακτηριστικό απολυταρχικών καθεστώτων.Ή περνάνε όλα,ή τίποτα.

 29. Παλιό Κωακο ανέκδοτο…
  Εστιάτορας συγκοινωνιολόγος με ειδικοτητα στον μουσακά αναλύει ο κυκλοφοριακο προβλημα του νησιου.
  Θεε μου βοήθα,βαλε το χερι σου.Ενας χρονος ειναι θα περάσει,μόνο λίγο προσοχη γιατι αυτοί θα το καταστρεψουν εντελως το νησί.

 30. Ti έγινε πηρατε χαμπάρι οτι δεν θα τσεποσετε εκκατομμυρια φέτος να πάτε διακοπές στο Παρισι και σας πείραξε εππαγγελματιές μου ο δρομος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.