ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με την ανάδειξη των νέων κυβερνητών & καλλιτεχνικό πρόγραμμα η τελετή λήξης του 51ου συνεδρίου των Lions στην Κω

2
1762
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την ανάδειξη των νέων κυβερνητών πραγματοποιήθηκε απόψε η τελετή λήξης του 51ου συνεδρίου των Lions στον ξενοδοχείο Natura Village στην Κω.

Παράλληλα εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες και δόθηκαν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Δέσποινα Ιωαννίδη, όπως και στα μέλη Μαρία Πολίτου, Αρετή Φλωροπούλου,, Βίκυ Φλάσκου και Χρυσή Αγρέλλη για την άψογη διοργάνωση.

Το ίδιο και στον Πρόεδρο των Lions Κω Μανώλη Κουκλάκη όπως και σε όλα τα μέλη του ΔΣ για την άψογη φιλοξενία, λέγοντας πως ήταν ένα από τα καλύτερα Εθνικά συνέδρια που έχουν πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν όλες οι θεματικές διοικήσεις και το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου την ίδια εποχή στην Λευκωσία.

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού να καταχειροκροτείται στο σαξόφωνο, μαζί με την Μαρία Πουλιού στο τραγούδι, τον Μιχάλη Γουρλά στο μουσικό πρόγραμμα και τον Αλέξανδρο Δεληγιάννη στον ήχο.

Επίσης εντυπωσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά το χορευτικό της Σχ. Χορού Ελένης Δρόσου.

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ