«Έφυγε» λίγο πριν την Ανάσταση η Διονυσία Γιαλίζη (νεωκόρος του ΙΝ της Αναλήψεως & σύζυγος του αείμνηστου Γαβρίλη Γιαλίζη)

4
2312

«Έφυγε» στις 3 πάρα τέταρτο το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου σε ηλικία 80 ετών η Διονυσία Ήλιου-Γιαλίζη, σύζυγός του αείμνηστου μεγάλου βιολάτορα, Γαβρίλη Γιαλίζη, και  καλοκάγαθη νεωκόρος της εκκλησίας της Αναλήψεως Ζηπαρίου.

Έφυγε λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης κατά την οποία σύμφωνα με την Ορθόδοξη παράδοση οι πύλες του παραδείσου είναι ανοιχτές να την καλωσορίσουν στην αιώνια ζωή .

Τη Δευτέρα του Πάσχα 9/4η σορός της θα μεταφερθεί στις 3:00 μμ στον ΙΝ της Αναλήψεως στο  και η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5:00μμ.

Αντί στεφάνων , θα υπάρχει κουτί συλλογής χρημάτων , τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με την επιθυμία της.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο αγαπημένη μας Διονυσια,βρισκεσαι στην αγκαλιά του Γαβριλη σου που τόσο λατρευες……Τα θερμα μας συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια.

  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ .
    ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΕΒΑΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΟΥΝ ….!!!
    ΠΟΛΥΣΕΒΑΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ……!!!!
    ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΠΥΡΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ.
    ΜΕ ΟΔΥΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ