ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Μεγάλο ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Κρητών Κω «Νίκος Καζαντζάκης»

0
1649

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Κρητών Κω «Νίκος Καζαντζάκης», αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη της γενικής συνέλευσης τα οποία συνήλθαν το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ξεν. Άστρον.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην Πρόεδροι και μέλη παλαιότερων διοικητικών συμβουλίων του συλλόγου: π. Ιωάννης Κουτάντος, π. Ηρακλής Ζωγραφάκης, Γιώργος Κουτσουδάκης, Γιώργος Μιχελαράκης, Μανώλης Τζανακάκης, αλλά και πολλά νέα μέλη.

Μάλιστα, έπειτα από ενδιαφέρον των νέων μελών, ορίστηκε ομόφωνα 7μελής προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή η οποία και (αφού εξετάσει αν συνεχίζει να υφίσταται νομικά ο σύλλογος και όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες επαναλειτουργίας του) θα συγκαλέσει γενική συνέλευση και θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (πιθανότατα μετά το Πάσχα).

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Κρητών Κω «Ν. Καζαντζάκης» είχε πραγματοποιήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις στο νησί μας, σε παρελάσεις, αφιερώματα για τη «μάχη της Κρήτης» κλπ (μέλη μπορούν να γίνουν όχι μόνο όσοι είναι ή κατάγονται από την Κρήτη αλλά και όσοι αισθάνονται Κρήτες και είναι κοντά στα ήθη τα έθιμα και την παράδοση της Κρήτης).

(φωτό-ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη-Γιάννης Κιάρης)

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ