Ανησυχία από διαρρήξεις σε σπίτια στο Λαγούδι & την Ευαγγελίστρια (ΦΩΤΟ)

3
1638

Νέο κύμα διαρρήξεων μετά από το γνωστό του καλοκαιριού, όπου είχαν ανοίξει πολλά σπίτια στο Λαγούδι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στην περιοχή προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα άγνωστος ή άγνωστοι δράστες προχτές βράδυ εκμεταλλευόμενοι τον ισχυρό άνεμο «χτύπησαν» δύο σπίτια δίπλα στις εκκλησίες σε Λαγούδι και Ευαγγελίστρια.

Μάλιστα και στα δύο τζάμια πόρτας που έσπασαν με πέτρα, υπάρχουν ίχνη αίματος (όπως φαίνεται και στη φωτο) που σημαίνει ότι μάτωσαν τα χέρια τους στην προσπάθειά τους να μπουν μέσα, όπου έκαναν τα πράγματα άνω κάτω ψάχνοντας μάταια για χρήματα, μιας και επρόκειτο ουσιαστικά για μη κατοικήσιμους αποθηκευτικούς χώρους.

Χτες βράδυ πάλι -όπως κατήγγειλε μια ηλικιωμένη γυναίκα- ‘έντρομη άκουσε θόρυβο στα κεραμίδια της οροφής και όταν πρόβαλλε από την πόρτα της είδε κάποιον ή κάποιους με φακό να απομακρύνονται.

Όπως μας δήλωσαν συμπολίτες μας που ανησυχούν για τους ηλικιωμένους συγγενείς τους που ζουν στο χωριό, εφόσον δεν υπάρχει αστυνόμευση, αναγκαστικά θα βγαίνουν οι ίδιοι περιπολία τη νύχτα και αλίμονο αν πιάσουν κάποιον ή κάποιους που δεν έχουν δουλειά στην περιοχή…

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκίνησε και σήμερα οι περιπολίες με 4 ομάδες με καραμπίνες στο Λαγούδι και Ευαγγελίστρια και αλίμονο τους .

  2. να βρεθουν οποσδηποτε,διοτι φοβουνται ολοι και ειδικα οι γυναικες που ειναι μονες τους’.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ